TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Forumumuzdaki Satılık İlanları

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Forumumuzdaki Satılık İlanları

Mesaj Redliner » 24 Mar 2011, 14:33

razz yazdı:Ertesi gün hayvanın teki mesaj atar; " 1500 USD bugün veririm, gelir alırım.. " Şimdi derler ya hani " ... misin, sabaha mı bırakırsın diye.. Neyse.. Herkes böyle değil elbet.. Ama çoğu böyle..

Razz kardeşim sen iyi niyetli ve bu işlerden iyi anlayan biri olarak zaten elinden geleni yapıp ta resimleri de ekledikten sonra, bizim milletin huyunu suyunu bildiğin için bu tarz mesajları mecbur görmezden geleceksin :P Ya da işte cevaben seni sabaha bırakıyorum birader diye mesaj atacaksın. Bende 5 sene filan olmuştur sahibinden. com a üye olalı. Bende sana şöyle bir örnek vereyim. Bizde ticari işlerimiz için sahibinden.com a ilan veriyoruz sektörümüzden dolayı. Senin söylediklerinin aynısı bizim ilanlar içinde mesaj olarak geliyor gidiyor yorumlar yok bilmemneler filan inanılmaz bir milletiz abi inanılmaz hesaba kitaba gelmez bizim millet yani... ;)
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj Clk » 24 Mar 2011, 14:38

Evde bir Iran halisi var Razz. Senin UN ile takas edelim? :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj coparan » 25 Mar 2011, 18:48

peki özellikle Yönetici arkadaşlara sorayım: bir saat alıp hemen kısa zaman sonra satışa koyan bir üyeye nasıl bakılıyor bu forumda?
satış amaçlı üyemi? maymun iştahlı üyemi? yada başka niyetlimi?
bilgi amaçlı soruyorum yanlış anlaşılmasın. Bileyimki bende ayağımı denk alayım ehehe
Kullanıcı avatarı
coparan

Mesaj razz » 26 Mar 2011, 00:53

clk yazdı:Evde bir Iran halisi var Razz. Senin UN ile takas edelim? :D

Teklifin güzel ama eksik clk.. Lafa başlarken şöyle yazman lazım " Sadece bugün için geçerli olmak kaydıyla .. " Bu sayede ben başıma koyan talih kuşunu kaçırmamak için o halıyı adeta takla atarak alacağım senden..
Ha saati benden aldıktan sonra sen ne yapıyor olacaksın..? Elinde benim saat " bul karıyı al parayı " oynatan kağıtçılar gibi Beyazıt Çınaraltı'nda plastik bardaktan kaçak çay içerek keriz avlamaya çalışacaksın.. ve safım Razz da ne bu mekanları ne de bu hıyarları tanımayacak değil mi..? ;)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Emre » 26 Mar 2011, 01:27

razz yazdı:
clk yazdı:Evde bir Iran halisi var Razz. Senin UN ile takas edelim? :D

Teklifin güzel ama eksik clk.. Lafa başlarken şöyle yazman lazım " Sadece bugün için geçerli olmak kaydıyla .. " Bu sayede ben başıma koyan talih kuşunu kaçırmamak için o halıyı adeta takla atarak alacağım senden..
Ha saati benden aldıktan sonra sen ne yapıyor olacaksın..? Elinde benim saat " bul karıyı al parayı " oynatan kağıtçılar gibi Beyazıt Çınaraltı'nda plastik bardaktan kaçak çay içerek keriz avlamaya çalışacaksın.. ve safım Razz da ne bu mekanları ne de bu hıyarları tanımayacak değil mi..? ;)

razz kullandigin avatar ile gonderdigin bu mesajin uyumu muthis :) Kendimi Gran Torino'daki Clint abiden nasihat dinliyo gibi hissettim :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj razz » 26 Mar 2011, 01:30

O avatar onun için orada emre08.. 8-) Walt Kowalski ile ortak noktalarımız çoktur ;)
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Emre » 26 Mar 2011, 01:36

razz yazdı:O avatar onun için orada emre08.. 8-) Walt Kowalski ile ortak noktalarımız çoktur ;)

34 yasinda huysuz bi ihtiyar oldugunu mu soyluyosun yoksa? :geek:
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj razz » 26 Mar 2011, 01:36

34 yaşında benden daha huysuz bir ihtiyar bulamazsın diyorum emre08 :thumbup:
Kullanıcı avatarı
razz

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 5 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners