Caner bey öncelikle merhaba.
Ben birçok telefon aldım bu belirtilen malum sitelerden ve hicbir sorun yaşamadım su ana dek. Alırken de özellikle ithalatçı garantili olanı tercih ediyorum. Bilhassa delta nin servisinden çok memnun kaldım. Hem telefon daha ucuza geliyor hem de daha iyi hizmet alıyorsunuz ithalatçı garantilide.
Ha diyeceksiniz farkı nedir distribitör garantisinden o da söyle birinde cihaz huawei tr garantili oluyor. Yani bizzat huawei tarafından ülkeye sokulan cihazlar huawei tr garantili oluyor. Ve bu cihazlar sadece belli mağazalara dağıtılıyor. Örneğin:teknosa mediamarkt vatan gibi gibi.
İthalatçı garantilide ise genelde küçük firmalar tarafından ülkeye getirilip kaydediliyor telefonlar. Ve bu firmalarin az önce zikrettigim markalar gibi giderleri olmadığı için (kira,çalışan maaşları,yüksek vergiler vs.)bu telefonları ucuza satıyorlar. Yani telefon aynı telefon burada bir sıkıntı yok.
Gelelim garanti kısmına ve benim yaşadığım tecrübeye. Yaklaşık 2 yıl once ithalatçı garantili bir mate 10 pro aldım. Delta garantiliydi yanlış hatırlamıyorsam. Bir süre sonra telefonun ses çıkışında sorun yaşamaya başladım. Ses berrak bir şekilde gelmiyordu. Hemen iletişime geçtim kendileriyle. Tamam dediler hemen gönderin telefonu. 1 hafta içinde telefon gitti ve geldi. Dedim bu ne hız, tr garantili olsa en az 1 ay kargo yolu gözlerdik. Sonra kendileriyle teşekkür etmek için tekrar iletişime geçtiğimde öğrendim,telefon ithalatçı garantili olsada huawei yetkili servislerinde bakim-onarımını yapıyorlarmış. Yani telefonu getiren ithalatçı firma direkt telefonu yetkili servise yolluyormus. Diğer garantiden(Tr garantisinden) farki ücretsiz bir şekilde götürüp direkt yetkili serviste bakım onarım yaptıramıyorsunuz. Önce ithalatçıya paslamaniz gerekiyor telefonu.
Ancak bu durumun da bir avantajı var. Kusur ispatlamak size değil ithalatçıya kalıyor. Delta gibi sağlam bir ithalatcidan.alırsanız hicbir sorun olmaz yani. Aksi halde cihaz tr garantili bile olsa bazen servisler kullanıcı hatası deyip gönderebiliyor. İthalatçı garantisinde o sorunu da yaşamamış oluyorsunuz.
Zira mediamarkttan aldığım s9 1 buçuk ay sonra ekran sararması yaptığında kullanıcı hatası deyip yollamışlardı.
Ondan öncesinde teknosadan arkadaşıma aldığımız iphone x'te de aynı sorunu yaşadık. Karşılaştığımız durum burada daha komikti. Arkadaş telefonun garanti kağıdını kaybettiği için ''nereden bilelim canım bu telefonun buradan alındığını'' dediler. Evet şaka gibi biliyorum. Yani zahmet edip sistemden ad soyad kontrolü dahi yapamadılar. Derdimizi anlatana kadar hayattan soğuduk. Kanıtlamaya çalıştığımız şey de telefonu kendilerinden aldığımız
Velhasıl-ı kelam ithalatçı garantisi bence Tr garantisinin bir adım önündedir. (Daha hızlı,muhattabiniz belli yani direk ithalatçıyla muhattap oluyorsunuz, ''Kullanıcı hatası'' gibi irite edici bir yaklaşım ile karşılaşmıyorsunuz.)
Sonuç olarak ''Tr garantili'' ibaresine kanarak telefonun normal fiyatına göre %25 ile %50 arasında fazla fiyat farkı ödemeye gerek olmadığı düşüncesindeyim.