asymptote yazdı:mucadeleci yazdı:herkes arabasını anlatsın arkadaş davinci anlatsın
mücadeleci sen de bizimla deyilsın
davinci yazdı:Bisiklet formuna geri dönücem ben sonunda sanırım
serxx yazdı:Kullanıcı adını açıklamadan gitme Davinci
asymptote yazdı:Bisiklet başlığımız da var davinci.http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=182&t=5273&p=62828&hilit=bisiklet%C3%A7iler#p62828 mtb mi kullanıyorsun, yol mu? Dilersen bisikletinin fotoğraflarını da paylaşabilirsin bizimle
davinci yazdı:yav birşeyi merak ediyorum
davinci yazdı:20 kişi var aktif yazan
davinci yazdı:30 yaş altı.
davinci yazdı:İnsanlarda saate merak var o kesin ama burda genel yetkililer iterek sanki formu götürüyorlar gibi görünüyor, neden böyle
davinci yazdı:yav birşeyi merak ediyorum, geçen kahvaltıya biryere gittim öle çok lüks değil, dikkat ettim herkesin kolunda pahalı saat vardı, yani insanlar saate çok meraklı ve bütçe ayırıp alıyorlar eskiden bir Rolex bilinirdi, Bvlgari diye bir saat markası vardı halen var tabi ama şimdi hiç adı geçmiyor neyse bu formun adı Türkiye saat formu ama burda toplasan 20 kişi var aktif yazan onlarda anladığım kadarıyla 30 yaş altı. İnsanlarda saate merak var o kesin ama burda genel yetkililer iterek sanki formu götürüyorlar gibi görünüyor, neden böyle?
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir
|