TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Forum İsminizi Neye Göre Seçtiniz ve Anlamı Var mı?

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Forum İsminizi Neye Göre Seçtiniz ve Anlamı Var mı?

Mesaj SeRxx » 08 Haz 2012, 00:10

Kullanıcı adını açıklamadan gitme Davinci ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj asymptote » 08 Haz 2012, 00:15

Bisiklet başlığımız da var davinci. :arrow: http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=182&t=5273&p=62828&hilit=bisiklet%C3%A7iler#p62828 mtb mi kullanıyorsun, yol mu? Dilersen bisikletinin fotoğraflarını da paylaşabilirsin bizimle ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj mucadeleci » 08 Haz 2012, 00:17

asymptote yazdı:
mucadeleci yazdı:herkes arabasını anlatsın arkadaş davinci anlatsın :)

mücadeleci sen de bizimla deyilsın :lol:

:)

davinci yazdı:Bisiklet formuna geri dönücem ben sonunda sanırım :roll:

Latife ettim *davinci

serxx yazdı:Kullanıcı adını açıklamadan gitme Davinci ;)

+1

asymptote yazdı:Bisiklet başlığımız da var davinci. :arrow: http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=182&t=5273&p=62828&hilit=bisiklet%C3%A7iler#p62828 mtb mi kullanıyorsun, yol mu? Dilersen bisikletinin fotoğraflarını da paylaşabilirsin bizimle ;)

bu başlıktada herkes bisikletini anlatsın arkadaş da.... :)
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj davinci » 08 Haz 2012, 00:23

Yok Seiko 5 e devam edelim
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj mucadeleci » 08 Haz 2012, 00:27

*davinci alınmıyorsun değil mi? dediğim gibi latife ediyoruz ;)
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj davinci » 08 Haz 2012, 00:34

yav birşeyi merak ediyorum, geçen kahvaltıya biryere gittim öle çok lüks değil, dikkat ettim herkesin kolunda pahalı saat vardı, yani insanlar saate çok meraklı ve bütçe ayırıp alıyorlar eskiden bir Rolex bilinirdi, Bvlgari diye bir saat markası vardı halen var tabi ama şimdi hiç adı geçmiyor neyse bu formun adı Türkiye saat formu ama burda toplasan 20 kişi var aktif yazan onlarda anladığım kadarıyla 30 yaş altı. İnsanlarda saate merak var o kesin ama burda genel yetkililer iterek sanki formu götürüyorlar gibi görünüyor, neden böyle?
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj SeRxx » 08 Haz 2012, 00:54

Davinci emin ol 1. sınıf öğrencilerimin birçoğu senden daha iyi cümle kuruyor.
Yazdıklarının içinde aşırı gereksiz,uyumsuz bilgi var sadece birkaçına cevap yazacağım:

davinci yazdı:yav birşeyi merak ediyorum

Ne gelirse meraktan gelir zaten ...

davinci yazdı:20 kişi var aktif yazan

İşine gelirse.

davinci yazdı:30 yaş altı.

Akıl harbiden başta.

davinci yazdı:İnsanlarda saate merak var o kesin ama burda genel yetkililer iterek sanki formu götürüyorlar gibi görünüyor, neden böyle

Sanane
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj AboveTheRim » 08 Haz 2012, 00:58

davinci yazdı:yav birşeyi merak ediyorum, geçen kahvaltıya biryere gittim öle çok lüks değil, dikkat ettim herkesin kolunda pahalı saat vardı, yani insanlar saate çok meraklı ve bütçe ayırıp alıyorlar eskiden bir Rolex bilinirdi, Bvlgari diye bir saat markası vardı halen var tabi ama şimdi hiç adı geçmiyor neyse bu formun adı Türkiye saat formu ama burda toplasan 20 kişi var aktif yazan onlarda anladığım kadarıyla 30 yaş altı. İnsanlarda saate merak var o kesin ama burda genel yetkililer iterek sanki formu götürüyorlar gibi görünüyor, neden böyle?

Tek gönderide 3 soru sormuşsunuz 3'ü de birer şifre barındırıyor ve birleştirince "Forum isminizi neye göre seçtiniz" sorusunu yanıtlıyordur ( Davinci ) belki ama ben çözemedim.

1. Birçok dalda olduğu gibi saat sektöründe, reklamcılığında bilişim teknolojilerinin nimetleriyle "bilinirlik" artmaktadır. Üretici müşteriye yaklaştıkça Breitling, Iwc, Longines, Tag, Oris vs. vs. seçenek çoğalmakta. Aslında bu markalar hep vardı ;)

2. Forumda bulunan aktif üye sayısı 20'den eminim çok daha fazla. Lakin daha da aktif olunması elbette faydalı olacaktır. Geneli 30 yaş altı gözleminizde yanlış :)

3. Adminler %80 belkide 90 "saat" alakalı konular açıyor. Bu saat başlığında bir iteleme gibi gözüküyorsa ki bunun bence en önemli sebebi diğer üyelerin "konu dışı" bölümünü özellikle araba vs. gibi konularla çok sık kullanması ve konu başlıklarıyla alakasız yzılar göndermesidir ;)
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners