TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bu Sene Şampiyon Kim Olur?

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Bu Sene Şampiyon Kim Olur?

Mesaj darknight » 24 May 2011, 14:26

Yönetim her seferinde bizi şaşırtmaya devam ediyor.
Her seferinde daha güzel gösteriler hazırlıyorlar.
Bu sene ki havai fişek gösterisi gibisini izlemedim.
Tek kelimeyle mükemmeldi.
Gösterileri izlemekten fazla resim çekemedim ama atmosferi anlatan bir resim göndereyim:

Resim
Kullanıcı avatarı
darknight

Mesaj herofb » 24 May 2011, 14:40

ooof darknight off ne güzelmiş

doya doya kutlanmasın şehir dışından gelinemesin diye maçı pazar gününe alanlara selam söylüyorum
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Emre » 11 Haz 2011, 19:25

Lig tescil edilmis artik yazabilirim buraya :) Tum Fenerbahce'lileri kutluyorum.

Basketbolda da sampiyon olursak profesyonel butun branslarda sampiyonluk gormus olcaz. Su siralar 4. mac oynaniyor 2-1 Fenerbahce onde. GS karsisinda.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Clk » 09 Tem 2011, 08:23

Yukarida sampiyonluk adina sevinmis arkadaslara yaziyorum :lol:

Bir şampiyonluk hayal edersin,Denizli'ye gidersin maç 16 dakika uzar saat 20:45 olur HEVESİN KAÇAR.Yeniden bir şampiyonluk hayal edersin şampiyonm zannedersin kutlama yaparsın.Yanlış anons derler HEVESİN KAÇAR.Hakemi satın alırsın,şike yaparsın,futbolcuyu kandırırsın,şampiyonluğu kutlamaya başlarsn foyan ortaya çıkar.HEVESİN KAÇAR.Futbolu çok seversin, maç izlemek istersin,Fenerli olduğunu hatırlarsın HEVESİN KAÇAR

Sampiyonlugunuz hayirli olsun :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj avsu07 » 09 Tem 2011, 10:23

Fanatik bir Galatasaray'lıyım. Savcılık soruşturması başladığından bu yana üyesi olduğum forumların hepsinde bu konu tabumuz oldu. Tüm Türkiye Fenerbahçe'li dostlarımızı acıdan acıya gark ederken biz onlardan olmayalım dedik. Fanatik bir Galatasaray'lı olarak sizden rica ediyorum. En azından Federasyon bir karar verene kadar dostlarımızı üzecek mesajlar atmayalım ve benim yazdığım da dahil bu konudaki mesajları silelim.
Kullanıcı avatarı
avsu07

Mesaj Clk » 09 Tem 2011, 11:53

Futbol eglenmek adina bir arac amac degil. Dolayisi ile böyle bir konu üzerine üzülmek bence sacmalik. Sonucta futbol takimlarinin basarilarindan para kazanmiyoruz, hayatimiz bir oyunun yada klüplerin üzerine kurulu degil.

Ben Besiktasliyim ve bütün sene boyunca madara oldugumuzu yazdim cizdim. Bunda alinacak yada gücenecek bir durum yok. Besiktas'in basarisindan mutlu olurum basarisizligina da güler gecerim. Beni kahretmez yada üzmez. Bu diger bütün takimlar ve taraftarlari icin de böyle olmali.

Yukarida yazmis oldugum konu ciddi olsa da bu yine sadece takimlari ve yöneticilerini baglar. Taraftarini degil. Dolayisi ile burada mesajlarin silinmesi icin ben bir neden görmüyorum.

Not: Kim bilir, belki sorusturma cercevesinde yarin GS yada BJK yöneticileri de sorguya alinabilirler.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Emre » 09 Tem 2011, 13:05

Ben de clk buraya ne zaman yazar diyodum :D clk, oyle ya da boyle hala bjk'den daha buyuguz, ve kume dussek bile oyle olacagiz :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj bengisaat » 09 Tem 2011, 22:59

Futbol başta olmak üzere bir kaç spor artık spor olmaktan çıkıp çok büyük rantların olduğu dev sektörler haline geldi.
Dolayısı ile rekabet demek takımların kasalarına daha çok para girmesi demek,öte yandan spor gazetelerinin yada gazetelerin spor sayfalarının daha çok okunması demek. V.S. v.s.

Dolayısı ile taraftarlar arasındaki rekabeti düşmanlığa çevirerek daha çok fanatik taraftar üretme çabaları malesef son yıllarda oldukça iş yaptı ve takımların başarısızlıkları,yolsuzlukları,yönetimlerin yanlışları ; taraftarı derinden yaralar hale geldi.

Sonuç olarak takımla ilgili tüm olumsuzluklardan en çok üzülenler ; en masum kesim olan taraftarlardır.

Kıssadan hisse : Ne kadar çok fanatik taraftar ; o kadar çok sömürülecek vatandaş...
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners