bengisaat » 05 Nis 2015, 23:53
Merhaba hocam,
Çok teşekkür ederim sizin yorumunuzu almak beni ayrıca sevindirdi rahatlattı.
Bahsettiğiniz tüm tetkikler yapıldı.
Filmler,emar,tomografi,ultrason ve 10-15 tüp kan alınarak ayrıntılı tahliller yapıldı
dahiliye ilk baştan incelemişti ,Bilinç kaybı sonrası nöroloji uzmanı,kalp cerrahisi ,en son beyin cerrahı emarı inceledikten sonra ameliyatın kesinlikle gerektiğini belirtti.
Bacaklarımda varis yoktu , safra kesesi ameliyatını yapan cerrah tüm bu uzmanlarla ayrı ayrı toplantılar yaptı ve en son hepsi birlikte ayrıca bir toplantı yaptılar.
Sağolsunlar hepside çok ilgilendi hastanede 10 güne yakın kaldım bu süre içinde tüm bu doktorlar özellikle ameliyattan sonraki bayılmadan sonra her gün 2 şer kez gelip ilgilendiler.
En son biri düşmeden kaynaklanan diğeri 30 yıl önce geçirdiğim motorsiklet kazasından kaynaklanan boyunda 3 tane fıtık olduğu ve birinin tedaviyle geçebileceğini ancak diğer ikisinin mutlaka ameliyat gerektiği konusunda hemfikir oldular.
Bu arada tomografi,emar ve tahlilerde ciğerler ,mide,kalp gayet temiz çıktı ,özellikle kalpteki büyümeden şüphelenmişlerdi fakat spordan kaynaklı olduğu konusunda da hemfikir oldular.Eforlu ekg dahil 6-7 kere ekg çekilmişti.
Son olarak doktor kendisi bizzat yolculuk yapmamın riskli olabileceği konusunda ısrarcı olmuş ayrıca samimi olduğum bir fizyoterapistte Cd yi gördü ve oda kesinlikle ameliyat olmamı kesinlikle yolculuk yapmamamı illaki yapacaksan ya ambulans yada hiç olmazsa boyunluk takarak ve yatarak gitmemi söyledi ve oda bu doktoru çok övdü.
Bende memleketimin doktorlarına güveniyorum inşallah iyi olacağım ,dualarınızla yanımda olduğunuzu bilmek de beni daha iyi yapıyor.
facebook.com/saatatolyesi/