TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saatçi Cengiz Ustanın Rahatsızlığı

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Saatçi Cengiz Ustanın Rahatsızlığı

Mesaj zafeer » 04 Nis 2015, 00:01

Acil sifalar üstad
Kullanıcı avatarı
zafeer

Mesaj starex » 04 Nis 2015, 02:35

En kısa zamanda iyileşmeniz dileklerimle
These are the best of times.
Kullanıcı avatarı
starex

Mesaj Anesthesia » 04 Nis 2015, 16:28

Ustam tekrar geçmiş olsun, Balıkesir edremitte bir süre anestezi uzmanlığı yaptım, ama öyle boyun cerrahisi konusunda uzman kimse duymadım, üst satırlarda adı geçen Mehmet Zileli Hoca için hep olumlu yorumlar duydum ama başkaca yok. Balıkesire gidecek olursanız ondan başkası sadece riski artırmak olacaktır.

Naçizane tavsiyem eğer halen İstanbul'da iseniz araştırmanızı İstanbul'da yapmanız, ve operasyon derlerse burada opere olmanız, şehirde varolan şartlar yurdumun tüm diğer şehirlerinden kat be kat daha iyidir malum.
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj MertYe » 04 Nis 2015, 19:05

Geçmiş olsun Cengiz usta
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj bengisaat » 04 Nis 2015, 21:19

Hepinize çokteşekkür ederim dostlarım

Judo hayatımda bir kuruş ücret almadan 25 yıl boyunca bir yandan esnaflık yapıp bir yandan antrenmanlara gidip yüzlerce öğrenciyi hayata kazandırdım.
Hakettiğim maaşı elimi bile deymeden başarılı sporculara burs olarak paylaştırdım,
Hiç yorulmadım ,yorgunluk nedir bilmedim.

5 yıl pendikten kapalıçarşı ya günde 5.5 - 6 saatlik yol katederek hiç yılmadan işime geldim,akşam dönünce de işyerimize gidiptelefoncuların telefonlarını tamir ettim.
Beni yakından tanıyanlar bilir ve enerjime hayret ederler sizlerden de buna epey şahit olanlar oldu.
Günde 4-5 saat uykudan fazlası belimi ağrıtır gün boyu yerinde duramayan hiperaktif biriyim.
Bu durumu kendime hiç yakıştıramıyorum bu ben değilim diyorum.Umarım iyi haberlerle dönerim
Opr.Dr. Gündüz Kadir İstan Hocamız ile Balıkesir'de devlet hastanesi personeli olan bir dostum görüşmüş bilinç kaybı ve düşme sonrası çekilen Emar ve tomografileri kendisi bizzat Görmüş ve incelemiş gelsin ve içi rahat olsun eskisi gibi olacak demiş.
Bunun kesin tedavisi ameliyattır fizik tedavi yarar getirmez hatta risklidir demiş ve bu ameliyatı kendisi yapmak istediğini belirtmiş bende kendisinden randevu aldım.
Gündüz Kadir İstan bey hakkında oldukça övgü dolu şeyler duydum benimde hem memleketimde olmaktan hemde memleketimdeki doktorlara emanet olmaktan içim rahat.
Hepinizie yeniden çok teşekkür ediyorum.
Umarım iyi haberlerle dönerim, bu arada hakkınızı helal ediniz,benimde varsa hepinizie helal olsun dostlarım.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj sedir » 05 Nis 2015, 15:46

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum, sevgili Cengiz Ustam.
Fikir vermek için birkaç noktayı aydınlatmak gerekli.
Rahatsızlığınız ağrı ile başlıyor.
Kalp ile ilgili olabilir deniyor ama incelemelerde bir bulgu olmayınca safra kesesine yöneliniyor.
Safra kesesi cerrahi olarak çıkarıldıktan sonra şuur kaybı ve kuvvet kaybı ile kendini gösteren bir durum ortaya çıkıyor.
Aklıma gelen sorular:
Safra kesesi ve taş teşhisi doğru çıktı mı?
Bacaklarınızda varis var mıydı?
Boyun fıtığınızın oluşturabileceği ağrıları "ANİDEN" ortaya çıkarabilecek bir hareket yaptınız mı?
Sorulara doğru cevap verseniz de ben aldığım cevaplardan doğru bir sonuca gidemeyebilirim.
Kişisel olarak dalında iyi hekim aramak ilk akla gelen durum ancak bana şikayetleriniz boyun fıtığından ziyade bacak toplardamarlarındaki bir pıhtının istenmeyen yerlere gidip bir tıkanıklığa yol açması gibi geldi. Bunu tabii ki %100 söyleyemem ancak böyle düşünüyorum.
Lafı uzatmadan şuraya gelmek isterim. Sizin şikayetleriniz genel cerrahi (safra kesesi), patoloji (cerrahi materyalin inceleme sonucu), nöroloji (şuur ve güç kaybınız), göğüs hastalıkları (varsa pıhtı ve onun başka yerlere gitmesi sorununuz, göğüs ağrınız) uzmanlarıyla ilgili. Son olarak "GEREKİYORSA" beyin cerrahı aranmalısınız. Bunları bir arada bulacağınız ve organize çalışacak yer TIP FAKÜLTELERİdir. Özel hastane ve hekimlerde henüz teşhis kesinleşmediğinden tanının bir kolu eksik kalabilir. İstanbuldaki tıp fakültelerini, öncelikle resmi devlet tıp fakültelerini öneririm. Başlangıç olarak nörolojiden başlanmalı ancak yukardaki yorumlar akla gelmediyse (ben gelir diye düşünüyorum ama) işe göğüs hastalıklarının da katılımı sağlanmalı.
İçten acil şifalar dileklerimle. ALLAH kısa sürede eski sağlığınıza kavuşmanızı nasip etsin. Amin.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj bengisaat » 05 Nis 2015, 23:53

Merhaba hocam,
Çok teşekkür ederim sizin yorumunuzu almak beni ayrıca sevindirdi rahatlattı.
Bahsettiğiniz tüm tetkikler yapıldı.
Filmler,emar,tomografi,ultrason ve 10-15 tüp kan alınarak ayrıntılı tahliller yapıldı
dahiliye ilk baştan incelemişti ,Bilinç kaybı sonrası nöroloji uzmanı,kalp cerrahisi ,en son beyin cerrahı emarı inceledikten sonra ameliyatın kesinlikle gerektiğini belirtti.

Bacaklarımda varis yoktu , safra kesesi ameliyatını yapan cerrah tüm bu uzmanlarla ayrı ayrı toplantılar yaptı ve en son hepsi birlikte ayrıca bir toplantı yaptılar.
Sağolsunlar hepside çok ilgilendi hastanede 10 güne yakın kaldım bu süre içinde tüm bu doktorlar özellikle ameliyattan sonraki bayılmadan sonra her gün 2 şer kez gelip ilgilendiler.
En son biri düşmeden kaynaklanan diğeri 30 yıl önce geçirdiğim motorsiklet kazasından kaynaklanan boyunda 3 tane fıtık olduğu ve birinin tedaviyle geçebileceğini ancak diğer ikisinin mutlaka ameliyat gerektiği konusunda hemfikir oldular.

Bu arada tomografi,emar ve tahlilerde ciğerler ,mide,kalp gayet temiz çıktı ,özellikle kalpteki büyümeden şüphelenmişlerdi fakat spordan kaynaklı olduğu konusunda da hemfikir oldular.Eforlu ekg dahil 6-7 kere ekg çekilmişti.

Son olarak doktor kendisi bizzat yolculuk yapmamın riskli olabileceği konusunda ısrarcı olmuş ayrıca samimi olduğum bir fizyoterapistte Cd yi gördü ve oda kesinlikle ameliyat olmamı kesinlikle yolculuk yapmamamı illaki yapacaksan ya ambulans yada hiç olmazsa boyunluk takarak ve yatarak gitmemi söyledi ve oda bu doktoru çok övdü.

Bende memleketimin doktorlarına güveniyorum inşallah iyi olacağım ,dualarınızla yanımda olduğunuzu bilmek de beni daha iyi yapıyor.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Saatçi Cengiz Ustanın Rahatsızlığı

Mesaj mlm » 06 Nis 2015, 00:19

Dualarımız seninle.. Ameliyat başarılı geçecek ve sen eski sağlığına kavuşacaksın Cengiz abi, tekrar çok geçmiş olsun..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners