TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Otobüs Şoförünü Evire Çevire Dövdü

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Otobüs Şoförünü Evire Çevire Dövdü

Mesaj avsu07 » 18 Şub 2013, 14:24

mrbars yazdı:bir vakitte bir yerlerde bir millet varmış. bu millet kendini batılı, zeki, çalışkan, kurnaz, akıllı, kültürlü, bilgili zanneden, ammavelakin saf ortadoğu kültürü ve kör cehalet ile yoğrulmuş; egosu dağlar beyni fındık kadar ortalamaya sahip; saygı isteyen ama daha kendisine zerre saygısı olmayan; işine geldiğinde müslüman işine geldiğinde dinsiz olan; allah inancını kendini değil başkalarını yönetmek için kullanan; sapına kadar bencil, aşağılık kompleksli; 12 santime en aşağı 18 santim demekten çekinmeyen bir milletmiş. bu lafım ola millet, kahvede ballandıra ballandıra anlattığı, cephede süngüyü çıkarmadan 3 kere sapladığını içeren kahramanlık öykülerini; aslında iktidarsızlıktan evde süngüyü takamadığından mütevellit, alt benliği beceriksizlik ve iktidarsızlığını trafikte başkalarını süngülemek üzerine yansıtmaktaymış. işin özü, evde süngüleyemediğinden, trafikte başkasını süngüleyeyim bari demektelermiş.

edit: imla.

Lütfen bu milletle ilgili yalan yanlış bilgiler vermeyin. Bu milletin süngü kullanan cinsi asla kelle hesabı yapmaz. 18 demişse "kelle hariç 18 " demiştir. 18 santimden aşağısı kimsede bulunmadığından kendisininkini tarif ederken hep " kelle hariç" der. ;)
Kullanıcı avatarı
avsu07

Mesaj Baran » 18 Şub 2013, 19:55

mrbars yazdı:bir vakitte bir yerlerde bir millet varmış. bu millet kendini batılı, zeki, çalışkan, kurnaz, akıllı, kültürlü, bilgili zanneden, ammavelakin saf ortadoğu kültürü ve kör cehalet ile yoğrulmuş; egosu dağlar beyni fındık kadar ortalamaya sahip; saygı isteyen ama daha kendisine zerre saygısı olmayan; işine geldiğinde müslüman işine geldiğinde dinsiz olan; allah inancını kendini değil başkalarını yönetmek için kullanan; sapına kadar bencil, aşağılık kompleksli; 12 santime en aşağı 18 santim demekten çekinmeyen bir milletmiş. bu lafım ola millet, kahvede ballandıra ballandıra anlattığı, cephede süngüyü çıkarmadan 3 kere sapladığını içeren kahramanlık öykülerini; aslında iktidarsızlıktan evde süngüyü takamadığından mütevellit, alt benliği beceriksizlik ve iktidarsızlığını trafikte başkalarını süngülemek üzerine yansıtmaktaymış. işin özü, evde süngüleyemediğinden, trafikte başkasını süngüleyeyim bari demektelermiş.

Hay senin agzına kurban olayım ben abi :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj fsinan » 18 Şub 2013, 23:52

Çok derin, çok leziz :thumbup:
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj metekaynak » 30 Mar 2013, 17:04

fbolukbas yazdı:
HeroFB yazdı:
asymptote yazdı: gelişmiş ülkeler dahi trafikte sorunlar yaşıyorken

gelişmiş ülkeler trafikte en fazla sıkışıklık yaşıyorlar onun dışında bırakın Almanya , Amerikayı , Romanya'da bile sen yaya geçidinin başında yaya bekliyorken yiyorsa durma , adamı ipe koyarlar , çarpman durumunda cinayet ile yargılanıyorsun

Sağını solunu bilmediğimiz bir şehirde aylak aylak ne yöne gitsek diye dolaşırken kazayla adımımızı asfalta atmıştık,
bütün arabalar karşıya geçeceğimizi sanıp durmuştu. Hiç de alışık olmadığımız bu durumu bozuntuya vermeden karşıya geçerek atlatmıştık. :)
Ah ah memleketim de böyle olsa keşke. Genlerimizde, kültürümüzde, yaşadığımız-yaşattığımız hayatta var acelecilik,endişe,stres.
Mümkün değil onlar kadar soğuk kanlı, sakin olamayız gibi geliyor hep. Geriye sayan kırmızı ışık sayaçları bilmiyorum başka ülkelerde varmı? Bizi yansıtıyor resmen :) iyi de oluyor. Ne kadar başkalarını eleştirsek de, biz de yapıyoruzdur ufak tefek..

İşin özeti bu saygıdeğer forumdaşlar sorun eğitim, toplum olarak eğitim seviyemiz ne kadar yükselirse birde okullarda zorunlu trafik
dersi konursa bu işi minimum seviyeye çekeriz gelişmiş toplumlarda olduğu gibi. Şuna hiç baktınızmı eleştirdiğimiz bu insanlar topluluğunun eğitim seviyesi nedir nerelerde ve hangi şartlarda işlerini icra etmeye çalışmaktalar hangi kurumlar tarafından eğitilmekte, kimler tarafından sömürülmekte 1990 yılından bu yana adı İstanbul Şoförler ve Otomobilciler Odası olan bir odanın üyesiyim bugün olmuş halen beni aidat adı altında para alıp soymaktan başka ne iş yaptığını bilmem. Adı şoförlük olan bu mesleği yapan insanların dahi çoğunun kurallarını bilmediği bir iş bu meslek sebebi ise basit yaptığı işin daha kurallarını bilmiyor, işi yanlızca direksiyon tutup vites değiştirmeyi öğrendimi tamam zannediyor. Eğitim seviyeleri zaten çok düşük daha ne bekliyorsunuzki. İşin en garip tarafıda ne biliyormusunuz saygıdeğer forumdaşlar ufak bir araştırma yapın özellikle taksi ve minibüs şoförleri için söylüyorum
hiç bir meslek grubunda başarılı olamamış insanların en son buluşma noktasıdır taksicilik ve minibüsçülük. Kamyonculuk çoğunlukla Anadoluda kırsal kesimin yaptığı bir iştir bu iş yanlızca çekirdekten yetişmeyi gerektirir. Otobüs ve Tır şoförlerinin ise eğitimi ve genel kültürü biraz daha fazladır diğerlerine göre (Halk otobüsleri hariç). Dilim döndüğünce kısaca anlatmaya çalıştım. Başımdan geçen küçük bir olayı anlatayım ne kadar trafik cahili bir toplum olduğumuzu belgelesin. 2 sene kadar oldu sanırım İstanbul'da E 6 yolu üzerinde Kavacık köprüsünü geçtim FSM köprüsüne doğr sağ şeritten ilerliyorum Kavacıktan anayola katılım şeridini 100 metre civarında geçtikten sonra (benim kullandığım araç otobüs) süratimde 30 km civarında akşam trafiği sağ tarafımda bir sürtünme hissettim hemen durdum. Aşağı indim diğer araç Volvo S 60 aracı kullanan kirli sakallı, kravatlı takım elbiseli 50-55 yaşlarında bir kişi
gayet sakin geçmiş olsun beyefendi dedim, hemen dikkat etsene yahu bana çarptın körmüsün dedi. Kendisine şu anda aracının yolun neresinde olduğunu sordum cevap olarak yolda dedi peki siz emniyet şeridi nedir ne işe yarar biliyormusunuz dedim gözlerime bakıp ama ben yola çıkıyordum dedi. Emniyet şeridi ihlali yapıyor fakat işin traji komik yanı bu beyefendi emniyet şeridi ihlali yaptığını bilmiyor ve yağtığının doğru olduğunu zannediyor. Ben bu beyefendiye anlatamadım beni dinlemeyip mağdur olduğunu iddia etti trafik polisi gelene kadar. Bu beyefendi bir holdingde üst düzey bir yönetici ve ODTÜ mezunu. Hadi çıkın işin içinden. Türkiyede trafik kültürü bu kadar ne acıdırki.
Kullanıcı avatarı
metekaynak

Mesaj onatozer » 30 Mar 2013, 17:38

metekaynak'a hak vermemek elde degil, Argesif ancak oldukça saygılı araç kullanan biri olarak trafikte saygı ne kulturle, okumakla ne de sosyal statü ile alakalı. İnsanimizin birbirine saygısı yok. Hatta karşılaştığım birşey var ki içler acısı; özellikle orta yaşlı Aydin kesimim diyen amcalarımız oyle terörist, oyle haklı ki trafikte, cok bilmiş teyzelerimizden sonra ikinci sırada gelirler saygısızlıkta. Sıralamada üçüncü sırada ise ne taksi ne dolmuş ne de otobus gelir benim gözümde. Kesinlikle son birkaç yıldır tureyen doblo tarzı ticari sürücüleri kadar tehlikeli kompleksli sürücüler görmedim. Arkadaşların bahsettigi gibi özellikle kamyon ve tır şoförlerinin birçok sürücüye gore ekstra saygılı ve bilgili olduğu kanaatindeyim. Belediyeye ne torpille girdiği belli olmayan ya da özel halk otobüslerinin soforlerini de dayakliklar listeme eklemek istiyorum.
Ah guzel ülkemde insanlar bir gidim saygılı olsa birbirine...
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj fsinan » 30 Mar 2013, 20:24

Dün akşam ateş içinde yanan kızımı trafikte hastaneye yetiştirmeye çalışırken yolda kimsenin yol vermediğini, umursamadığını gördüm, lanet okuyarak taksiye yol verdiler. Kızım kucağımda havale geçirdi. Baktım olmayacak hastaneye yakın 1km kala inip kucağımda koştum, yoldan geçerken bile zorla yol veren insan müsfettelerinin halini gördüm.

Midem bulandı, bu milletin ferdi olduğum için utanıyorum.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Re: Ynt: Otobüs Şoförünü Evire Çevire Dövdü

Mesaj hydrocon » 30 Mar 2013, 20:35

Geçmiş olsun.. şimdi nasıl oldu?
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Mesaj mlm » 30 Mar 2013, 20:55

Çok geçmiş olsun :(
Daha iyidir inşallah..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 49 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners