TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir Millet Uyanıyor

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Hadi Eyvallah

Mesaj herofb » 06 Haz 2013, 21:53

31 Mayıs'tan beri yalnızca içimi dökmeye çalıştığım konu dışında maalesef forumda aktif olamadım hatta bırakın forumu hayatta bile aktif sayılmam , hiç bir şeye konsantre olamıyor günde yaklaşık 20-21 saat baş belası tweeter'ı güncelliyorum ve yaşananları gördükçe bazı şeylerden daha da soğuyor , hayal kırıklığına uğruyor bazı konularda da hırslanıyorum

Uzun lafın kısası son 1 hafta hayat görüşümü tamamen değiştirdi daha doğrusu iş hırsı,toplumun durumu ve x faktörlerle unuttuğum içimdeki saklı duygular ortaya çıktı ve hayattaki önceliklerimi gözden geçirip , neye dönüştüğümü sorgulamak durumunda kaldım ve bu muhasebe sonucunda gündelik zevklere kendimi çok fazla kaptırdığımı ve bugün kendin için (kişiliğin) , ailen için ve Vatan için ne yaptın sorusunu sürekli boş bıraktığımı gördüm o yüzden bundan sonra saate bütçe ayırmayacağım ve elimden geldiğince oğlumu lise ve üniversitede yurtdışında okutacak ve eğer hala bu memleketi kurtaramadıysak geri döndürmeyecek gibi hazırlanmayı planlıyorum , ha bunun için gerek eğitim gerek hayat standartları olarak ilk adayın İsviçre olması benim için hoş bir ironi orası ayrı

Elim maalesef artık yazamıyor hatta bırakın yazmayı saat konularını bile okuyamıyorum , bırakın burada bir saat için kadeh kaldırmayı , uyumayı bile kendime yakıştıramıyorum bu yüzden bundan sonra forumu okumaya çalışacak ve buralarda dolanacak olsamda forumda aktif olmayı düşünmüyorum , çok sevdiğim abilerim , arkadaşlarımla illaki görüşür konuşuruz diye düşünüyorum bu yüzden yalnızca foruma hoşçakalın diyorum , son kez kadehimi aktif olmadığım sürede saat alanlara , saatin yanında zamanın da kıymetini bilenlere , çok sevdiğim forumun üyelerine , kurucularına , bin bir emekle kimseye yaranamasalar da amatör ruhla yönetenlere ve kalbinde biraz vatan , millet , insan sevgisi olanlara kaldırıyorum :champ:

Hakkım geçtiyse helal olsun , hakkı geçenlerinde helal etmesini temenni ediyorum
Kullanıcı avatarı
herofb

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj fbolukbas » 06 Haz 2013, 22:43

İlk iki paragrafa bir şey diyemiyorum, hatta benzer fikirlere de sahibim.
Üçüncü paragraftan itibaren anlamakta zorluk çekiyorum HeroFB.. Tepkin ülkenin durumuna mı, forumdakilere ya da forumdan
bazılarına mı bilmiyorum. Ama şu dönem özellikle fikir ayrılıklarının, bakış farklılıklarının çok keskinleştiği duyguların şiddetle taciz edildiği bir dönem. İşin özü böyle bir karar vermek için doğru bir zaman değil bence. Benim gözümde bu forum saat forumdan farklı bir yerde.
Thevenin'in deyişiyle, forumunda fazlası. İyisiyle / kötüsüyle. Beğendiklerimizle, beğenmediklerimizle. Madem buralardasın veda etmenin gereği yok. Daha az aktif olursun amenna biliriz ki burdasın. Şahsen ben bu hareketi hem kayıp hem de bize karşı ayıp :) olarak görüyorum..
Kullanıcı avatarı
fbolukbas

Mesaj asymptote » 06 Haz 2013, 23:05

Benim de bazı yaşadıklarım, hayal kırıklıklarım ve elbette bu son olaylar önceliklerimi ve olaylara bakışımı biraz değiştirdi, ya da güncelledi diyelim. Herkes gibi ben de son birkaç haftadır forumda pek aktif yer almadım. Çağlar gibi foruma veda etmiyorum (onun veda etmesini de saygı duyarak onaylamadığımı belirtmeliyim) ancak ben de bundan sonra paylaşımlarda pek aktif yer alacağımı sanmıyorum. Gördüm ki bizim toplumuzda saat gerçekten lüks. Önce bazı insanı değerleri sağlamamız lazım. Elime güç, kudret geçerse bir gün, and içiyorum: bunu acımasızca "adil" kullanacağım..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj 2fast4u » 06 Haz 2013, 23:41

Resim
Turkish vendetta :)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj galak » 07 Haz 2013, 01:28

forumda ilk mesajım. sessiz üyelerdenim. öyle de kalırım herhalde.

ama;

bu güzel forumun bu konuyu yok saymadan tartışıyor, konuşuyor, destekliyor olması tam olarak da kendine yakışanı yapması demek.

hepinize teşekkürler.
iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
galak

Mesaj 2fast4u » 07 Haz 2013, 08:35

Herofb buradaki conconluga kizmis acikcasi taksim e gidip o manzarayi gormeden isin ciddiyetini anlamak zor benim dunden yukledigim rolex li direnis temali fotoda zaten pek ilgi gornedi ya hukumetin tweet operasyonu milleti sanalda zorlamaya baslamis yada kimsenin pek umrunda degil o zaman napiyoruz direksiyonda etli ballikli sofralarda pahali saatlerimizi tokusturmaya devam
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Re: Hadi Eyvallah

Mesaj vmetin » 07 Haz 2013, 10:30

HeroFB yazdı:31 Mayıs'tan beri yalnızca içimi dökmeye çalıştığım konu dışında maalesef forumda aktif olamadım hatta bırakın forumu hayatta bile aktif sayılmam , hiç bir şeye konsantre olamıyor günde yaklaşık 20-21 saat baş belası tweeter'ı güncelliyorum ve yaşananları gördükçe bazı şeylerden daha da soğuyor , hayal kırıklığına uğruyor bazı konularda da hırslanıyorum

Uzun lafın kısası son 1 hafta hayat görüşümü tamamen değiştirdi daha doğrusu iş hırsı,toplumun durumu ve x faktörlerle unuttuğum içimdeki saklı duygular ortaya çıktı ve hayattaki önceliklerimi gözden geçirip , neye dönüştüğümü sorgulamak durumunda kaldım ve bu muhasebe sonucunda gündelik zevklere kendimi çok fazla kaptırdığımı ve bugün kendin için (kişiliğin) , ailen için ve Vatan için ne yaptın sorusunu sürekli boş bıraktığımı gördüm o yüzden bundan sonra saate bütçe ayırmayacağım ve elimden geldiğince oğlumu lise ve üniversitede yurtdışında okutacak ve eğer hala bu memleketi kurtaramadıysak geri döndürmeyecek gibi hazırlanmayı planlıyorum , ha bunun için gerek eğitim gerek hayat standartları olarak ilk adayın İsviçre olması benim için hoş bir ironi orası ayrı

Elim maalesef artık yazamıyor hatta bırakın yazmayı saat konularını bile okuyamıyorum , bırakın burada bir saat için kadeh kaldırmayı , uyumayı bile kendime yakıştıramıyorum bu yüzden bundan sonra forumu okumaya çalışacak ve buralarda dolanacak olsamda forumda aktif olmayı düşünmüyorum , çok sevdiğim abilerim , arkadaşlarımla illaki görüşür konuşuruz diye düşünüyorum bu yüzden yalnızca foruma hoşçakalın diyorum , son kez kadehimi aktif olmadığım sürede saat alanlara , saatin yanında zamanın da kıymetini bilenlere , çok sevdiğim forumun üyelerine , kurucularına , bin bir emekle kimseye yaranamasalar da amatör ruhla yönetenlere ve kalbinde biraz vatan , millet , insan sevgisi olanlara kaldırıyorum :champ:

Hakkım geçtiyse helal olsun , hakkı geçenlerinde helal etmesini temenni ediyorum

İnan çok benzer duygular içerisindeyim, bir haftadır çok mutsuzum, düşünceliyim. Foruma da öylesine bakıyorum. Canım istemiyor anlayacağın.

kafamda onlarca soru var, neden hep birlikte mutlu bir refah toplumu yaratamıyoruz. 28 Şubat döneminde başlarını örteceklerse gitsinler evlerinde örtsünler demekle, içki içeceklerse gitsinler evlerinde içsinler demek bence aynı şeydir. Herşeyi bırak insan karşıdakinin kalbini kırmaya çekinir. Bu lafı ediyorum ama üzülen olur mu der.

Ben de bu ülkeye ne verdim? diye çok düşündüm. Ne kadar vatanseverim? Nelerden vazgeçebilirim.

Devlet memuru olduğum için, aktif olarak hiç bir eylem-miting e katılmadığım gibi internette bile yanlı ve sert paylaşımlar yapmaktan kaçındım. Korktum da diyebilirsiniz. Aileme bakamayacak duruma gelmekten korktum.

Bir arkadaşım şöyle demiş

"Ülkemizdeki temel sosyolojik sorun; toplumun tüm kesimlerinin, kapalı devre / steril yaşam sürmesi nedeniyle empati yeteneğini kaybetmesi. Ben; bunca yıllık arkadaşlarımın hassasiyetlerini daha yeni öğreniyorum. Onlar da benim kaygılarımı. Empatiyi öğrenmemiz ise zaman alacak."

Büyük oranda katılıyorum, bazı arkadaşlarımın ne kadar içinde bulunduğumuz durumdan nefret ettiğini ben bile şaşırarak gördüm. Kanada'da yaşayan yeni doğum yapmış bir arkadaşımın tvitter ve facebook paylaşımlarını dehşet içinde takip ettim. Şuraya koşun akp liler sıkıştırdı, şurada şu var şurada bu var, gerçek olan olmayan herşeyi nefreti ile birleştirerek kustu mesela. Öte yandan başka bir arkadaşımın facebooktaki herşeyi yalanladığını, polis olmadığı (esnaftır) halde körükörüne polisi ve sert müdahaleleri savunduğunu dehşet içinde gördüm.

Ben burayı seviyorum, olayların gazı ile ben dahil bazı dostlar birilerinin kalbini kırmış olabiliriz. Özür dilerim.

Ben herkesi seviyorum, tek isteğim özgürlük ve bağımsızlık. Ben fanatizmin her türlüsüne karşıyım.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj donjohnson » 07 Haz 2013, 10:34

Bu zat ne olanlardan ne de söylenenlerden ders almamış ki halen diktatör kafada devam ediyor. Şiirleri çok seviyormuş. O zaman bu şiir Sümbülzade Vehbi efendi'den gelsin:

Öyle bir sokayım ki dışarda kalmasın hiç,
Düşmanın böğrüne hançerimi nagehan,
* * *
Eğer istersen ben ağzına vereyim,
Yeter ki sen bu kulundan lokum iste her zaman
* * *
Herkese vermektesin, bir de bana versene,
Avuç avuç altını, olsun kulun şaduman.
* * *
Sen her zaman gelesin, bu millete veresin,
Esselamun aleyküm ve aleykümselam.
donjohnson

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners