TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir Millet Uyanıyor

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj altıkırkbeş » 05 Haz 2013, 12:10

Sevgili rj2k ,siyasi görüş ne olursa olsun bu insanların patlama noktası bunu herkes diyor.TSF'Nin hangi noktada provakator davrandığını gördün? Eyleme katılıp haber eden gercegi soyleyen insanlar mı yoksa gaz,cop yiyip bunu paylasan insanlar mı ?Burda hadi tsf hükümeti deviriyoruz diyeni görmedim.İşten atılan insanın,kendi vekillerinin umursamadığı çaresiz insanların,cebine 200 lira sıkıştırılarak gönderilen kanser hastası kızın isyanı.Ben 4 gun kızılayda ve tunalıdaydım.Biber gazı da yedim,insanlara da yardım ettim,cop da yedim,bana da yardım ettiler.Biber gazın önüme de düştü 5 metre gerimdeki kıza zarar vererek de düştü.Dün bir video izledim polis diyordu bizim de aramızda provakatorler var,aynı sizin topluluk gibi her tarz insan var.O provakatorler her yerdeler.Arkadasımız,eskiden guvendiğimiz polis ya da yanından gectiğimiz bi insan bile olabilir.Paranoyaklastık ,artık kime guvenip kime inanacagımızı bilmiyoruz.Dış basının bu olayları desteklemesi cok rahatsız edici.İlk günden beri derim bunu.Eminim gücü olan gidiyordur bu haklı direnişe.Çayını corbasını içip destek veren de samimiyetle desteğini veriyordur eminim.

rj2k yazdı:TSF forumunda provakatör de oluyomuş bu forum sayesinde bunu da ogrendim. Hatta bir de arkadaşı moderatör yapmışlar işe bak.

İlk gunden yapılacakları gorup "dikkat edin her habere inanmıyın" diyince buradakiş bazı arkadaşlar beni hükümet yanlısı ilan ettiler.

simdi acin bakalim sosyal medyada ne söyleniyor insanlara ? (PROVAKASYONA GELMİYİN ŞİDDET KULLANMAYIN)

Fake falan değilim gayet de gerçeğim. Geçtiğimiz 6 günde kızılaya bestekara tunalı direnişlerine takılanlarla tanışmak da isterim. Bakalım tanıdık çıkacak mıyız.

Çok merak ediyorum burada insanlar oturduğu yerden çayını çorbasını içerek HALK TV eşliğinde mi bu yorumları yapıyor yoksa protakal gazı altında mı ?

Not: Forumlar asla demokratik ortamlar değildir, bunun farkındayım, nickimi engelleyebilirsiniz sikinti olmaz bana.
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Mesaj herofb » 05 Haz 2013, 12:34

rj2k yazdı:TSF forumunda provakatör de oluyomuş bu forum sayesinde bunu da ogrendim. Hatta bir de arkadaşı moderatör yapmışlar işe bak.
İlk gunden yapılacakları gorup "dikkat edin her habere inanmıyın" diyince buradakiş bazı arkadaşlar beni hükümet yanlısı ilan ettiler.

burada hitap etmem istenen nicky ile SeRxx ama içimden geçtiği şekilde Serkan kardeşimi hedef almışsınız ama kendisi benim gibi yıllarca faşist olarak adlandırılan birinin gözlerini açacak ,doğudaki insanları anlamasını sağlayacak ve aslında hiç bir farkımız olmadığını defalarca suratıma vuracak şekilde hayatımı değiştirmiş bir insandır burada suratıma vurmayı onu tanıdığımda ve yaptıklarını , konuştuklarını gördüğümde bende oluşan çarpılma hissi olarak kulanıyorum o yüzden asıl siz oturduğunuz yerden insanları tanımadan asıl siz provokatör olarak adlandıramazsınız , çocuğun kaç bin mesajı var bir bakın üslübuna ayrıca amacınız dikkat edilmesini sağlamak ise 3-5 kelam edip sonra böyle şeyler de var arkadaşlar dikkat edelim dersiniz.

bir de karşı tarafın şu günlerde en çok kullandığı laf olan provokatörü neden ısrarla yanlış yazdığını anlayamıyorum

not: illaki -de hatam vardır :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Remre » 05 Haz 2013, 14:06

HeroFB yazdı:amacınız dikkat edilmesini sağlamak ise 3-5 kelam edip sonra böyle şeyler de var arkadaşlar dikkat edelim dersiniz.

+1 Hatta şöyle ki :arrow:
e155159 yazdı:Bu olayların bu kadar yankı bulmasının bu kadar katılım almasının nedeni zaten bugune kadar ki en temiz başlamış gösteri olmasıdır. Ortada hiç bir şey yokken polisin saldırmasına alışmıştık ama ilk defa ne taş atan vardı taksimde ne de devlet malına zarar veren. O yüzden esas komik olan olayların sadece provokatif yönünü dile getirmektir. Bunu da konuşabiliriz ama bunu söyleyiş tarzı çok önemlidir.

Bu "Provokasyona dikkat edelim" cümlesi, sürekli hükümet tarafından bozuk plaklarmış gibi tekrarlanan bu cümle olduğundan, tek başına telaffuz edildiğinde gerçekten başka hiç bir çağrışım yapmıyor. Yalan haberlere dikkat çekmekse istediğiniz, söylemek istediğinizin "Ortada birşey yok canım, abartılıyor" gibi algılanmasının önüne geçmekte sizin göreviniz o yüzden bence. O günlerde bende oradayadım ve belki tanıştık hatta belki birbirimize yardım ettik. İlk gün güvenparktaysanız provokasyonu görmüşsünüzdür. Aramızdan birisi pet şişe fırlattı polise ikinci gaz bombasından sonra sinirlenip, şişe polisin 10 metre falan önüne düştü yarısından çoğu boştu. Sonra ne mi oldu, sonra polis ilkini bizim grubun soluna, ikincisini de benim başımın 2 metre sağına ama ikisinide boy hizamdan gaz bombası attı. Bizi kurtaran sadece şanstı. Su şişesine öfkelenen polis açıkca öldürmek için ateş etti. Tüm gün yediğim normal gaz bombalarını atlıyorum. Saat 6 civarında olduğunu düşünüyorum, önümüze attıkları gaz bombasından kaçarken bir adım önümde koşan bir arkadaşımın bacağına çarptı bu sefer gaz bombası. Yine 45 derece açıyla falan atılmamıştı direk üzerimize geldi fişekler. Sığındık, sığındığımız yere iki tane daha attılar kaçtık. O kadar çok yutmuşum ki ne nefes alabiliyordum ne öksürebiliyordum. Şans eseri yanımda ki insan tıp öğrencisi çıktı sırtıma vurdu beni öksürttü iki dakika sonra nefes alabilmiştim. Aynı günün gecesi olgunlarda üzerimize biber gazı atıp sonra saldırdılar. Ertesi günler hep aynısı hatta daha fazlası. Her geçen gün şiddet arttı, resmen taktikle pusuya düşürüyorlardı. Ambulansla araya girip ses bombası attılar pazar günü... Benim burda size cevaben ve genel olarak söylemek istediğim şey şu: Benim sosyal medyada paylaşılan haberlere ihtiyacım yok. Yıllar yılı haberdar olmak için kullandığımız tüm organlarında bize neyin haberini verdiğinide gördük. Ben polis şiddetinin bu denli olmasına ve onlara bu emirleri verenlerin cürretlerine şaştım o yüzden ilk gün sokağa çıktım ve çıktığım andan itibaren hepsini gördüm. "Birisi facebookta birisi öldü demiş, gaza gelmeyin" lafı bence boş ben öldürmek için bir direnişcinin üstüne toma sürüldüğünü gördüm ve bu yeterli. Provokasyonu yanlış anlıyor insanlar bence. Sokağa çıkartacak kadar provokasyon yapılsın bence zararsız. Önemli olan olay sokakta başlıyor ki ordada yalanla hiç bir iş yok çünkü herkes gözüyle görüyor. Kendi gördüğü olaylara kendi istediği tepkiyi veriyor zaten. Bu harekete zarar verenler bellidir ve bizim yapabileceğimiz sokakta onlarla da başa çıkmaya çalışmaktır. Bu yüzden provokasyona kapılmayın her yönüyle havada kalan bir cümle oluyor. Provokasyon insanları gaza getirerek olayların "NEDENSİZ" yere sürmesini sağlamaya çalışmaksa eğer en büyük provokatör tek cümlesiyle olayları bitirebilecekken dahada körükleyendir.
PS: Mesajımın tamamı rj2k'ya bir cevap değil olaylarla ilgili içimden geçenleride yazdığım bir mesajdır.
Eski kullanıcı adı: e155159
Kullanıcı avatarı
Remre

Mesaj asymptote » 05 Haz 2013, 15:20

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Thevenin » 05 Haz 2013, 15:36

Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Baran » 05 Haz 2013, 15:53

Biz burada neyi tartışıyoruz beyler bu hukumeti kimse istemiyor artık bu işin fenerlisi beşiktaşlısı sağcısı solcusu hatta dincisi kalmadı azıcık insanlık taşıyan azıcık okuması yazması olan zaten neyin ne olduğunu görüyor ne video koymaya gerek var ne birbirimize dalaşmaya.Başımızda yerine yakışmayan bu zamana kadar hiçbir başbakanın sahip olmadığı bir tavıra sahip kendini padışah sanan bir adam var.Neler diyor adam akıl alacak gibi değil.Bazı kesim tencere calarak olmaz polise direnerek olmaz bu iş sakin olalım desede yok kardeşim bu zamana kadar sessiz efendi çağdaş insanlar gibi davrandık iyice suyunu cıkarttı adam.Artık devir birleşme sesimizi duyurma devri.Bakalım başbakan geldiğinde neler olacak cunku yüzlerce insan onu bekliyor olacak.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj fsinan » 05 Haz 2013, 16:47

Geldiğinde şu andaki yumuşama havasını da yok edecektir.

Narsisizm, bir hastalık değil, bir dramadır. Çünkü kendindeki sorunu asla kabul etmez.

Hep başkaları hatalı, başkaları sorunludur. Bir terbiyesizlik varsa başkası yapmış, bir uygunsuz hareket varsa başkasından kaynaklanmıştır. O zaten herşeyi mükemmel yapar, yaptırır. Neden beğenilmez ki?

Yazık, kötü olan şey asıl bu durumu bir kişinin bile kontrol altına alamamasıdır. Bir de başkanlık sisteminden bahsediyor, yani yürütme erkinin tüm yetkileri onda olacak. Şimdi en azından cumhurbaşkanı polise çekil der, polis çekilmek zorundadır. Ama o durumda o da mümkün değil. Allah yardımcımız olsun bu saatten sonra, daha da sertleşmesi ihtimali yüksek.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Thevenin » 05 Haz 2013, 17:53

Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 30 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners