TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir Millet Uyanıyor

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj refresh » 04 Haz 2013, 23:43

vmetin dediğimi, göndermemi hiç anlamamışsınız. Ben insanca yaşamak istiyorum; polisten, askerden, halkımdan korkarak yaşayacağıma yaşamam. Milli değerlerin öneminin ben de farkındayım. Fakat ülkede sünni islam dışında milli değer mi kaldı?
Kullanıcı avatarı
refresh

Mesaj refresh » 05 Haz 2013, 00:31

Sokaklarda yüz binlerce insan birbirlerine destek olmaya çalışırken her kutu açılışında kadeh kaldırılan forumda insanların böylesine anlayışsız olması da gayet garip. sadece vmetin değil, ilk sayfadan beri insanlar birbirlerini anlamamak için gayret etmiş. Bu garip durumu son günlerin sıkıntısına bağlıyorum. Umarım yakında, hem forum içinde hem de ülkede daha güzel günler görebiliriz.
En son refresh tarafından 05 Haz 2013, 00:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
refresh

Mesaj Remre » 05 Haz 2013, 00:31

Thevenin yazdı:Evinde zorla tuttugumuz Tesla Coil @METU EEE - E Binasi

Resim

ODTÜ son kozunu oynamadı :D :D
Eski kullanıcı adı: e155159
Kullanıcı avatarı
Remre

Mesaj altıkırkbeş » 05 Haz 2013, 03:50

Ankara bugun daha sakindi düne göre,ama gene aradı genzimiz kasındı sanırım alıstık artık bibere.Ama dün cehennem gibiydi bugun talimat almıslar heralde :) Ve bazı yerler ucretsiz pogaca veriyor kimi ucretsiz biseyler ama cogu samimi gelmiyor,eylemden sonra prim yapmak için yaptıkları yüzlerinden okunuyor bir cogunun tabi gercekten samimiyetle yapanlarda var.Yarın genel grev başlıyor.Kamu greve gidiyor.Ve Odtü,Koç ve bizim üniversite Hacettepe sert sekilde uyarılmış.Yarın sabahtan eskişehir yolundan odtü ile birleşip kızılay gidecegiz .Umarım yarın gene catısma yasamayız.Ve ben hala anlamıyorum siyasi gorus ustu olan birsey de insan nasıl particilik yapar,gözü kör olur.Akpli olabilirsin eyvallah ki onlardan da destekleyen pek cok kişi var,ama insanlara saldırmak ne demek.Şuna benziyor anlatırdı büyüğüm muhafazakar kesimin yogun oldugu bir şehirde okurken camiden cıkan bazı insanlar meyhanelere gidermiş perdeleri sıkı sıkı kapalı ,sonra bu adamlar neden alkol aldın neden ramazanda oruc tutmuyorsun diye insan doverlermiş.Bunu yapan ellerinde sopalarla halkı kovalayan polisin arkasına guvenerek bu kesım örnekteki insanlardan işte.
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Mesaj Bond » 05 Haz 2013, 03:55

Ancak eve geldim, aslında pek gerek yok ama bir not ekleyelim.

Arkadaşlar bu konuyu zaten şu anda on milyonlar her yerde konuşuyor. Konu hakkında yabancı ve yerli internet siteleri, binlerce forum, yabancı ve yerli yazılı ve görsel basın, internet gazete siteleri, sosyal web ve mobil paylaşım siteleri, programları vasıtası ile yorumlar, haberler, karikatürler, fotoğraflar, videolar vb milyonlarca döküman mevcut. Kısacası dünyanın gündeminde olan bir konu. Konuyu açan arkadaşımız zaten siyaset üstü özel bir toplumsal durum olduğunu belirterek açmış.

Burası kompakt ve spesifik bir konu üzerine açılmış bir site. Bu forumda bulunan aktif kişilerin hemen hemen tamamı belirli bir eğitim ve kültüre sahip hassasiyet sahibi insanlar ve çoğunluk olarak açıldığı günden beri ortamı gerecek konular üzerine yazmayarak basit kurallara uygun şekilde davranıyor. Yoksa kanun ve yasalar ile forumlarda siyaset, inançlar ve spor taraftarlığı gibi konular konuşulmaz diye bir durum da yoktur. Bu bir tercih meselesidir. Maksat tartışma olmasın, sizler birbirinizi kırmayın, anlaşmazlık yaşamayın diye geçerli ve dünyada bir çok forumda bu sebepten aynı sistemi uyguluyor. İnternet üzerinde belirli konulara yoğunlaşmak için açılmış bir çok forum ve web sitesi ise elbette mevcut.

Başka genel büyük bir kaç foruma baktım az önce. Gündem ile ilgili açılan konularda seviye yerlerde sürünüyor. Bu açıdan bakarsak TSF içerisinde şu konuda bir çok yerden daha düzeyli bir ortam olduğu net görülüyor. Ancak insanların burada olan kompakt ortamda dahi anlaşamadığı da görülüyor ama bazen herhangi iki bireyin bir saat veya otomobil markası hakkında dahi anlaşamayıp medenice tartışma yapamadığı bir dünyada elbette bu durum çok normal. Forumda çeşit çeşit insan var, paylaşılan ve yazılan iletilerin cahilce - medenice, gülünç - acıklı, ciddi - saçma, gerekli - gereksiz, amatörce -profesyonelce vb diye düşünen bir çok kişi olması ise gene doğal.

Konuyu tartışmalar olursa ileride arşive alıp kaldırırız ama sizlerden ricam gösterimde olduğu süre içerisinde birbirinizi kırmadan, hakaret etmeden ve siyasi olarak değil diğer yönlerden değerlendirerek yazmanız. Elbette bu stili yakalamak hiç kolay olmadığından çoğunluk buraya çok detaylı bir paylaşım yapma gereği bile duymamış ama bir çok kişi her şeyin farkındadır. Aslında bu gibi konular için forumlarda sohbet sistemi mevcuttur, insanlar konuları canlı olarak sohbet sisteminde tartışır ve daha sonra mesajların hepsi belirli zaman dilimi sonrası yok olur. Ancak daha önce bu uygulamanın yapıldığı bir çok yerde bile bir çok sorun ve tartışmanın çıktığı ortada. Hakaret, küfür, argo vb paylaşımlara kesinlikle izin verilmeyeceğini zaten tüm arkadaşlarımız biliyor.

Dediğim gibi TSF'de hemen hemen herkes zaten bu gibi konulara hassasiyet ile yaklaşarak birbirini kırmamaya ve forumdaki basit kurallara özen gösteriyor. Herkese hassasiyeti için teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Thevenin » 05 Haz 2013, 04:25

Tahrip gucu yuksek, orantisiz kocaman capulcularla Kocekce.

Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj rj2k » 05 Haz 2013, 11:53

TSF forumunda provakatör de oluyomuş bu forum sayesinde bunu da ogrendim. Hatta bir de arkadaşı moderatör yapmışlar işe bak.

İlk gunden yapılacakları gorup "dikkat edin her habere inanmıyın" diyince buradakiş bazı arkadaşlar beni hükümet yanlısı ilan ettiler.

simdi acin bakalim sosyal medyada ne söyleniyor insanlara ? (PROVAKASYONA GELMİYİN ŞİDDET KULLANMAYIN)

Fake falan değilim gayet de gerçeğim. Geçtiğimiz 6 günde kızılaya bestekara tunalı direnişlerine takılanlarla tanışmak da isterim. Bakalım tanıdık çıkacak mıyız.

Çok merak ediyorum burada insanlar oturduğu yerden çayını çorbasını içerek HALK TV eşliğinde mi bu yorumları yapıyor yoksa protakal gazı altında mı ?

Not: Forumlar asla demokratik ortamlar değildir, bunun farkındayım, nickimi engelleyebilirsiniz sikinti olmaz bana.
rj2k

Mesaj altıkırkbeş » 05 Haz 2013, 11:55

En başından beri eyleme destek veren ve eylemlerde olan michael'i okumadıysanız mutlaka okuyun http://michaelsikkofield.blogspot.com/2013/06/gezi-park-olaylar-ve-occupy-hareketi.html
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners