TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir başka Koleksiyon..

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Bir başka Koleksiyon..

Mesaj Solestar » 07 Ara 2009, 12:20

Egunns, bilgilendirme için teşekkürler. Olur da bir gün bir tane almak istersek size danışırız artık.

Ferrari müthiş görünüyor, inşallah bir gün gerçeğine de sahip olursunuz. :)
Kullanıcı avatarı
Solestar

Mesaj krytime » 07 Ara 2009, 23:28

Mercedes CL çok güzel. Gerçi tüm Mercedes ler çok güzel. Adamlar bu işi biliyorlar. /00S-043
krytime

Mesaj Egunns » 08 Ara 2009, 01:18

tabiki solester,, yok çok param olsa bile ferrarinin maketine bakarım, bu seri 1 milyon tl,,o kadar zengin ülke değiliz..ama bakarsın fikrimi değiştirip ağaoğluna rakip olurum :)

solestar yazdı:Egunns, bilgilendirme için teşekkürler. Olur da bir gün bir tane almak istersek size danışırız artık.

Ferrari müthiş görünüyor, inşallah bir gün gerçeğine de sahip olursunuz. :)
Commander Chronograph,Mido
Kullanıcı avatarı
Egunns

Mesaj Egunns » 09 Ara 2009, 09:37

evet ingilterede yaşarken arkadas sırf sinirini çıkarsın diye 50 paunda eski bir uno almıştı, arabayı duvara falan çarptı bilerek,camları falan sopayla kırmıştı...dalmıştı yani arabaya :)...ne gerek varsa böyle birşeye manyakmıdır nedir :)
Kullanıcı avatarı
Egunns

Mesaj Egunns » 09 Ara 2009, 13:36

:devil:
evet biraz ilginç bir arkadaştı, bir olaya sarınca onun .okunu çıkartırdı; bir ara kumandalı model arabalara sardı sabahlara kadar boyardı ilgilenirdi bir gelirdi derse gözler boya yapmaktan kıpkırmızı ; bir ara bilgisayara sardı,hiç unutmam adam bir ekran kartına 700 paund vermişti (kimbilir belkide bizden habersiz 10 sene önce ps3 ün temellerini atmıştır:) ; bir ara body-fitnessa sardı ben ne güzel yurdumun karşısındaki salonda hafif hafif takılırken bir gün bunla karşılaştım öyle bi gaza getirdiki ısınmadan kilolara dayanınca omuz bağlarımı yırttım 8 sene spor yapamadım şimdi hafif hafif başladım..neyse tek artısı askerde spor yapamaz raporu verdiler
Kullanıcı avatarı
Egunns

Önceki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners