clk elestırın çok yerinde. Bond un benım noktalama işaretlerimi düzeltmekten bıktığı için forumu kapatmayı düşündüğünü frax'ın yazısıyla anladım, huyum batsın

Veya 2000m wr rekorunu kırdığım için clk nın Rolex lerını sandığa kilitlemesi ve ben yokum demesini de anlarım:)))) ama 300 tl ye ne var ne yok gibi baslıklar maalesef ülke gerceği ve gelişigüzel yazma alışkanlığımız .Forumu izleyen tanıdıklarım hala aktif olmadılar belki gerek duymuyorlar veya katılımcı olmak uğraş isteyen bir şeymiş gibi geliyor. Buradakı mevcut üyelerin içimde bile acaba abartıyor muyuz gibi düşünüp mevcut saatlerinin bır kısmını yayınlamayanlar da var. Benim fikrim açıkcası forumlar kafa dağıtma bilgi edinme eğlence unsurları taşıyan hayal kurduran sanal ortamlardır.Kişilerin gerçek olması bazı seylerın ornek alınmasına veya eleştirilmesine belli kurallar cercevesınde ızın verır. Yoksa sanatcı örnek olmalıdır gibi saçma bir benzetme gibi herkes standartlara uyacak dıye bır kural yoktur. Acıkcası meraklı oldugum bır hobi dalında benım 5 katım ılgılenen bır adam gorürsem helal olsun derim onun 5 katı para harcarken dustugu hatalara dusmeden kendımi nasıl gelıstırırm veya ogrenırım onu bulmaya calısırım.
Bu forumun cızgısının, konusulan saatlerın en tepeye kadar cıkması dılegıyle...