TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Forumda Bir Rehavet Görüyorum

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Forumda Bir Rehavet Görüyorum

Mesaj 2fast4u » 10 May 2011, 22:40

Başlığa tuz ruhu gibi geldim sanırım, herkes ağzındakı baklayı çıkarmış ,TSF special arada bahanesi oldu :)
clk elestırın çok yerinde. Bond un benım noktalama işaretlerimi düzeltmekten bıktığı için forumu kapatmayı düşündüğünü frax'ın yazısıyla anladım, huyum batsın :))))
Veya 2000m wr rekorunu kırdığım için clk nın Rolex lerını sandığa kilitlemesi ve ben yokum demesini de anlarım:)))) ama 300 tl ye ne var ne yok gibi baslıklar maalesef ülke gerceği ve gelişigüzel yazma alışkanlığımız .Forumu izleyen tanıdıklarım hala aktif olmadılar belki gerek duymuyorlar veya katılımcı olmak uğraş isteyen bir şeymiş gibi geliyor. Buradakı mevcut üyelerin içimde bile acaba abartıyor muyuz gibi düşünüp mevcut saatlerinin bır kısmını yayınlamayanlar da var. Benim fikrim açıkcası forumlar kafa dağıtma bilgi edinme eğlence unsurları taşıyan hayal kurduran sanal ortamlardır.Kişilerin gerçek olması bazı seylerın ornek alınmasına veya eleştirilmesine belli kurallar cercevesınde ızın verır. Yoksa sanatcı örnek olmalıdır gibi saçma bir benzetme gibi herkes standartlara uyacak dıye bır kural yoktur. Acıkcası meraklı oldugum bır hobi dalında benım 5 katım ılgılenen bır adam gorürsem helal olsun derim onun 5 katı para harcarken dustugu hatalara dusmeden kendımi nasıl gelıstırırm veya ogrenırım onu bulmaya calısırım.
Bu forumun cızgısının, konusulan saatlerın en tepeye kadar cıkması dılegıyle...
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Frax » 10 May 2011, 22:45

2fast bu kadar şeyden sonra keşke üstteki iletiyi düzeltmeye ihtiyaç duymasaydık :lol: Neyse bu sefer Bond çalışmasın ben el atayım üstteki iletiye :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj 2fast4u » 10 May 2011, 22:56

Sağol frax hızlı yazdım yazı işlerıne yetisşin diye :) bak ne kadar doğru yazdım. nokta :)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj sedir » 11 May 2011, 08:15

Bu arada 2fast4u'nun yeni imzasını kendinin mi oluşturduğunu, yoksa bir yerde görüp de mi beğendiğini bilmiyorum ama çok güzel buldum. Ayrıca Peygamberimizin bir sözüne "çok" benziyor olduğunu da vurgulamak isterim: Hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünya için, yarın ölecekmiş gibi öbür dünya için çalışınız.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj winterdrops » 11 May 2011, 10:29

Bond yazdı:Ben sessiz değilim aslında beyler, bir sürü şey yapıyoruz bunlar foruma mesaj yazmaktan daha önemli. Hergün burdayız. Bunları elbette yapacağız basit işler bunlar başlık değiştirmek türkçe düzeltmek vs. Video yüklemek nedir yani altına ben yazı yorum beklemiyorum ki. Önemli olan okunması, izlenmesi ve faydalanılması. Ben ve webmaster devamlı takip ediyoruz verileri. Öncelikli olan düzenli temiz olması ve manalı bölümlerin saat gibi tıkır tıkır işlemesi, TSF'de bunlarda işliyor. Sorun olsa müdahele ettiririm hemen zaten.

Herhalde sevdiğinden ve önemsediğinden yazmış winter ve asymptote diye düşünüyorum öncelikle. Ama yaklaşımda kısmen eksiklik var, şu sebeple; bizim tüm uygulamalarımız foruma gereksiz mesaj yazılmasın diye :) Örnek satışı kilitledik, alışı kilitledik profesyonel forumlardaki gibi. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yoktu, önümüzde örnekler var WUS ve TZ gibi.

Danışma aynı konular sorulsun, yazılsın istemiyoruz. Konu açtı Frax, format verdi. Aramaya teşvik konusu açtık, aynı şeyler aynı konular yazılsın istenmiyor. Bakış açısı çok farklı bu yüzden mantıklı gelmeyebilir herkese, forum burası yazılsın durulsun her girince 100 konu okuyayım diyenler olabilir ama işler öyle yürümüyor bu platformlarda. Burası spesifik konulu özel bir forum. Trafik değerleri giren kişi sayısı şahane durumda ve bu konudaki türkçe paylaşım platformu bir yer için mucizevi değerler bunlar. Bu yüzden sevenler üzülmesinler ters bir durum yok, sevmeyenlerde boşa sevinmesin.
Bir sürü şey yapıyoruz bittikçe aktive edeceğiz. Artık forumla sınırlı kalmayacağız. İstediğiniz şeyler yada fikirler varsa forumu seven üyeler buraya belirtsin yada pm ile bana yollasın yaptırmaya çalışırız. ;)

Birde şu var TSF gelişti artık. Tekil konular çevresinde sohbet döndürmek için fazla büyük bu yüzden herkes kendi ilgisini çeken yere yazıyor. Herkesin aynı konuda yazmaması gayet doğal.

Sn Bond zannedersem benim demek istediğim yanlış anlaşılmış. Benim kastım hergün yeni konu açılsın, hergün yeni saatler görüp yorum yapalım değildi. Basit bir örnek vermek gerekirse eskiden bugün kolunuzda hangi saat var, saatlerimizi direksiyon başında gibi konulara hergün neredeyse bir sayfa eklenirdi, ama şimdi bakıyorum insanlar saatlerinin resimlerini bile yüklemez oldular. Bu yönde bir heyecan eksikliği oluşmuş gibi gördüm ve kendimce teşvik etmek için yazdım. Yoksa satış bölümlerinde ve diğer alanlarda yapılan uygulamalara atıfta bile bulunmadım, hatta güzel kurallar olduğunu düşünüyorum. Forumun trafiğinin falan yüksek olması tabi güzel şeyler ama sadece 300 TL'ye hangi saati almalıyım diye soranların oluşturduğu trafik benim çokta önem verdiğim bir konu değil. Ben geçen senelerde olduğu gibi insanların sohbetlerini, tatlı tatlı bir birlerine laf attıkları (belli seviye sınırlarında), saat kültüründen bahsettikleri eski günlere olan özlemimi dile getirmek istedim. Frax'ın dediği gibi bir karşılaştırma yapılıyor bakıyorum oylamaya katılmak istemiyorum diyenlerin sayısı oy kullananların sayısından bile fazla çıkıyor zaman zaman. Neyse sonuçta bunlar benim kendi düşüncelerim ve benim foruma bakış açım herkesinki gibi farklı. Umarım eskiden olduğu gibi arkadaşlık ve heyecan da artar, forumun büyümesi de.
Kullanıcı avatarı
winterdrops

Mesaj Bond » 12 May 2011, 07:53

Sn'a falan hiç gerek yok Winter. Dediğin gibi farklı bakış açıları ve davranışlar olması çok normal. Forumda herkesin yapısı, paylaşım seviyesi ve platformu kullanım şekli farklı. Kiminin sevdiği birşeyleri kimisi sevmiyor. Herkes farklı birşey olsun istiyor veya ilgisini çekiyor. Kimseyide ben yargılama taraftarı değilim isteyen istediği şekilde yani paylaşım yaparak veya sadece okuyarak kullanabilir uygun bölümleri.

Büyüme konusundaki düşüncelerin içinde teşekkürler. Arkadaşlığın artmasıda gayet güzel olacaktır. Ama sanırım çok daha genişlemesi zor, ülkemizde konuya olan ilgi belli. Çok bir düşüş olmadan trafik bu şekilde stabil kalırsa bence yeterli, bu devamlı olarak okunduğunu ve bilgiye ulaşıldığını teyid eder. Söylediğin bölüm ve konularda aktivite azalmışsa bunda hata üyelerde değil bizlerdedir. Tabi birde hep aynı şeyler belli zaman sonra sıkar oda var. Bizlerin forum içinde farklı teşvik edici uygulamalar yapması gerekir, vakit buldukça forum bünyesine yenilikler eklemeye çalışırız.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Thevenin » 12 May 2011, 22:34

Foruma bugun katilan arkadaslar bu basligi es geciyoruz :D

Rehavet mi? rehavet ne arar TSF'de? :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj herofb » 12 May 2011, 22:38

aksine bu akşam bir coşma görüyorum bir de clk'mız olsaydı tam olacaktı
Kullanıcı avatarı
herofb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners