Nethiustr yazdı:Antep'deyim abicim, forumda bir kaç arkadaş daha var. Gelirken elimizden geldikçe seni gezdirmeye çalışırız.
Çok sağol birader. Eşim ve onun arkadaşlarıyla birlikte gelicez. Biraz kalabalığız. Bidaha gelirsem tanışırız, takılırız.
Nethiustr yazdı:Antep'deyim abicim, forumda bir kaç arkadaş daha var. Gelirken elimizden geldikçe seni gezdirmeye çalışırız.
TSayiR yazdı:Kardeşim Antep'te nereye gitsen pişman olmazsın, Çarşı merkezindeki sinema merkezinin yan-karşı sokağındaki kebapçılardan kebap da yesen ya da turistik çarşının arkasındaki esnaflardan yağlı yağlı lahmacunda yesen ya da aynı esnaflardan nohut dürümü de yesen memnun kalırsın![]()
Ya da Stadın altındaki ustalardan ciğer de deneyebilirsin
![]()
Antepde yemek konusunda sıkıntı yok
![]()
Ancak güzel mekanlar olsun dersen benim favorim Antepde her zaman için "İmam Çağdaş" ve "Güllüoğlu"dur Çünkü ne zaman gidersen git yediğinin karşılığını fazlasıyla alırsınAlternatif istersen de Yemek için" Yesemek" ve tatlı içinde "Koçak" değerlendirilebilir.
Emirr yazdı:Maalesef henüz gitme fırsatı bulamadım, fakat yemek delisi biri olarak gideceğim günler için bir liste oluşturmuş durumdayım![]()
Arkadaşların tavsiyelerine ek olarak Zeki İnal çok iyi diyorlar. Vedat Milor da bunu teyit etmişti.
Son zamanlarda çok popüler olan bir mekan daha var, Cumba Künefe. Sırf bu mekan için Gaziantep'e gidenler olduğunu gördüm son zamanlarda. Cumba künefenin instagram adresi : https://www.instagram.com/cumbakunefe/
Bir de Metanet lokantası var. Buraya sabah kahvaltısında Beyran yemek için giden çok.
Şimdiden iyi yolculuklar.
dice22 yazdı:Emirr yazdı:Maalesef henüz gitme fırsatı bulamadım, fakat yemek delisi biri olarak gideceğim günler için bir liste oluşturmuş durumdayım![]()
Arkadaşların tavsiyelerine ek olarak Zeki İnal çok iyi diyorlar. Vedat Milor da bunu teyit etmişti.
Son zamanlarda çok popüler olan bir mekan daha var, Cumba Künefe. Sırf bu mekan için Gaziantep'e gidenler olduğunu gördüm son zamanlarda. Cumba künefenin instagram adresi : https://www.instagram.com/cumbakunefe/
Bir de Metanet lokantası var. Buraya sabah kahvaltısında Beyran yemek için giden çok.
Şimdiden iyi yolculuklar.
Emirr, Cumba'ya gittim. Müthiş bir lezzet mekanıymış. Saol. Ayrıca döndükten sonra tecrübelerimi aktarıcam.
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir
|