TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir Millet Uyanıyor

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj Erdem35 » 01 Haz 2013, 00:13

O değilde PKK şov yaparken bu Biber gazları bu Tomalar nerdeydi :?: :?: :?:
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj Hsnmrycl » 01 Haz 2013, 00:16

ya erdem alem adamsın yemin ederim.
pkk'lı kardeşlerimiz eylem yapmaz ki...
nerden çıktı o?
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Re: Ynt: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj Baran » 01 Haz 2013, 00:17

Hersey senelerdir ortada.Bu fasist yonetime birgun halkin dur diyecegi ortadaydi.Polislerden kendine ordu kurup halka saldirtiyorsa sonuclarinada birgun gelecek katlanacak.Artik halkin tahammulu kalmadi ozgurluk kalmadi.Bu park sadece bahaneydi artik herkesin gozu acildi.Bu isin sonu kotu olacak.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Erdem35 » 01 Haz 2013, 00:22

nasıl yani H.Emre? haburdan girdiler içeri bayram seyran karşılandılar, açılım açılım diye... her yerde sarı kırmızı yeşil yıldızlı bayraklar... imralıdakinin resimleri her yerde idi... ben mi yanlış anlattım sen mi nasıl anladın?
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj fbolukbas » 01 Haz 2013, 00:25

Hsnmrycl yazdı:ya erdem alem adamsın yemin ederim.
pkk'lı kardeşlerimiz eylem yapmaz ki...
nerden çıktı o?

E tabiki H.Emre.. Bu elinde çiçeklerle dolaşan masum!!! insanlarla uğraşan bütün kurmaylar cezasını buldu!.Hepsi içerde..
Herşey tersine işlemeye başladı. 10 yıl önce hadi len diyeceğimiz şeyler artık doğal oldu.
Kullanıcı avatarı
fbolukbas

Mesaj altanos » 01 Haz 2013, 00:26

Başarı için sürdürülebilir bir tepkiye ihtiyaç var, dilerim başarırız.
"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."
Kullanıcı avatarı
altanos

Mesaj Emre » 01 Haz 2013, 00:27

Drk yazdı:Yanlışlık yoksa görüntüdeki vatandaşımız beyin kanamasından hayatını kaybetmiş...

Beyin kanamasından hayatını kaybeden Fas kökenli bir Türk vatandaşı. Onun da insanın yüreğini sızlatan görüntüsünü izledim malesef.

Bu eylemi Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en başarılı eylemlerinden birisi olarak kabul ediyorum ve eyleme iştirak eden herkese helal olsun diyorum.

- Bu eylemin böylesine başarıya ulaşmasında öteki, beriki diye ayrım yapmadan herkesin katılabileceği bir ortam oluşturanların büyük payı var. Ve muhalefet yapıyoruz diye boş boş dolaşan kitlenin bundan çıkaracağı çok ders var. Hepsi (kendisini pek tasvip etmem) Sırrı Süreyya Önder'i izlesin. Çok kan aktı, canlar verildi ve bugün bir sürü popülist siyasetçi açıklama yaptı neymiş efendim yarın Gezi Parkı'nda olacaklarmış, gelmesinler artık bir zahmet. Neyse şunu diyordum, genelde bu tarz belli bir amaç için insanları bir araya getirmeye yönelik eylemlerde hep bir ötekileştirme çabası oluyordu. İşin sonunda da şunlar şunlar gelsin, şunlar şunlar da ölsün gibi bir sonuca varılıyordu. Ama Gezi Parkı'nda Fenerbahçe'li, Galatasaray'lı, Beşiktaş'lı, CHP'li, MHP'li hatta AKP'li, zengin, fakir herkes toplandı. Bunda verilmek istenen mesajın net bir şekilde insanlara aktarılmasının da payı büyük. Ve insanlar gayet bilinçli hareket etti. Herkesin cep telefonu bir fotoğraf makinesine, kameraya dönüştü.

- Başarılı olmasının ikinci sebebi de şiddet unsurlarına yer verilmemesi. Önceden de böylesine güzel organizasyonlar yapılıyordu ama ne idüğü belirsiz 3-5 kişi molotof kokteylleriyle, taşlarla, sopalarla bu etkinlikleri berbat ediyordu. Bu da polisin eline koz veriyordu. İnsanlar suçsuzken suçlu durumuna düşüyordu. Gezi Parkı'nda polisin savunmasız insanlara ne kadar orantısız güç kullandığını yine ve 100. kez gördük ama bu kez bir fark var, polise müdahale eden kimse yok.

- Burada internetin gücünü bir kez daha görmüş olduk. Ekşi Sözlükte yapılan yemeksepeti.com'dan online ödemeyle yemek gönderme kampanyası ile etkinlik alanına yiyecek akın etti. Twitter'da tt olan bir sürü hashtag oluşturuldu. İnsanların nerede toplanıp nereden hareket edeceği gibi kritik bilgiler internetten yayıldı. Cep telefonlarıyla çekilen direniş fotoğrafları insanları Park alanına gitmek için daha da cesaretlendirdi.

Peki sonuçta ne olacak? Ben Taksim Gezi Parkı'nın bu yürekli insanlar tarafından kurtarıldığı görüşündeyim. Bundan sonraki hamlede insanların tepkisi çok daha büyük olabilir. Yöneticilerin bir ağaç yerine bilmem kaç ağaç dikeceğiz açıklamalarını komik buluyorum. Anne babayı öldürüp yerine çocuk yapmak gibi bir şey bu. Yüz yıllık bir ağacın muadili fidanlar olamaz. O fidanları yine dik ama o ağaçları öldürme.

Bu eylemin herkese ışık tutmasını ve yol göstermesini diliyorum.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj zfr » 01 Haz 2013, 00:32

Tepkilerin sadece klavye başında değil sokaklarda dile getirilmesi umut verici bir durum. Umarım bir şeylerin olumlu yönde değişmesi konusunda bir dönüm noktası olur. Toplumun farklı kesimlerinin bir arada dayanışma içinde olmaları ve ortak bir amaç için tek yürek halinde hareket etmelerini izledikçe heyecanlanıyorum ve artık geleceğe daha umutla bakıyorum :thumbup:
"Saatin kendisi mekan, yürüyüşü zaman, ayarı insandır... Bu da gösterir ki zaman ve mekan, insanla mevcuttur!"
Kullanıcı avatarı
zfr

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners