TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Alex De Souza ( AlexLeSonsuza )

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Alex De Souza ( AlexLeSonsuza )

Mesaj Scubat » 03 Eki 2012, 10:36

Ben de kongre üyesi koyu bir Beşiktaşlı olarak, Alex'in kovulmasına çok üzüldüm.

Oyun zekası ve son vuruşları bir kenara, centilmenliği, liderliği ve tribünlere oynamayan, sağ duyulu kişiliğiyle örnek sporcuydu.

Günümüzde, gerek siyasi gerek dini gerekse de sportif olarak, ötekileştirmenin, radikalleştirmenin, oy, reyting ve rant için desteklendiği bir ortamda, bu çirkin denkleme girmemiş, kendini rakip taraftarlara da sevdirebilmiş nadir futbolculardandı.

Ayrılışı ise tipik bir Aziz Yıldırım icraatı. Sadece futbolcular değil, fenerbahçeden uzaklaştırılan değerli bir çok insan var.

Fenerli dostlara tavsiyem, Aykut Kocaman'a sahip çıkın. Bu adam 2 sezon önce ilk devreyi 9 puan geride kapadıktan sonra ikinci devredeki takımın da başındaydı, geçen sene onca zorluğa rağmen playoffta birtek bize ;) yenilen ve yarım puanla şampiyonluğu kaçıran takımın da başındaydı. Bu sene daha ligin başındayız kaybedilmiş hiçbirşey yok. Bilinki fenerbahçenin teknik olarak girdiği gireceği her kriz Aziz Yıldırımı güçlendirdi ve güçlendirecek....
Kullanıcı avatarı
Scubat

Mesaj SeRxx » 03 Eki 2012, 21:35

Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj herofb » 03 Eki 2012, 21:39

Vay be bacak bacak üstüne atıp 15 dk geç gelmiş , o zaman Alex değil Messi olsa göndermek gerekir
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 03 Eki 2012, 21:50

Türk adet ve geleneklerinden bahsediyor, adam Brezilya'lı. İçeride fazla tutmuşlar başkanı, oksijensiz kalmış..
Kişiler değil kurum önemliymiş, o halde 15 sene çok uzun bir süre, sen git başkası gelsin..
Hep sen mi göndereceksin? Bu kez de kendin git, kurumun önüne geçme!
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj KKarakuş » 03 Eki 2012, 22:04

asymptote yazdı:Türk adet ve geleneklerinden bahsediyor, adam Brezilya'lı. İçeride fazla tutmuşlar başkanı, oksijensiz kalmış..
Kişiler değil kurum önemliymiş, o halde 15 sene çok uzun bir süre, sen git başkası gelsin..
Hep sen mi göndereceksin? Bu kez de kendin git, kurumun önüne geçme!

Bu durumun olduğu konuşmalarından açık ve net..Aziz Yıldırım'ın devrini fazlasıyla doldurduğunu hatta geçtiğini düşünenlerdenim..İleriki günlerde yapacağım dediği açıklamaları merakla bekliyorum.
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj 2fast4u » 08 Eki 2012, 11:54

bunu dun gordum KRALEX :D turkce ne kadar enteresan bır dıl futbol mansetlerı ıspatlıyor :thumbup: ayrıca baskanın havalımanındakı acıklamaları gercekten benı bıtırdı.Hele o elıyle alexın tweet atma seklını gostermesı adamn cıleden cıktıgını gosterıyor.Ben elımle aynı hızda o mesaj hareketını yapamadım :D samet soyle oyle deymı demesı de ıkıncı kopus anı alex akıllı ol baskanın karsısında bacak bacak ustune atma evladım hele kı basbakanın elını sıkarken diğer elını cebıne koymussun o da olmadı.Fakat bu futbol programları oyle enteresan kı yememis içmemişler bızım baskanın kocaelı beledıye baskanı mı kaymakamı mı neyse onun karsısında bacak bacak ustune attıgı goruntuyu bulup koymuslar.Sızın basınıza koskoca yıldırım dussun emı .dusun su klubun yakasından vampırler :D
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 08 Eki 2012, 14:05

Alex su an konusuyor...
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj herofb » 08 Eki 2012, 16:54

tabiki tamamını seyrettim ama o öyle yaptı bu böyle olduya girmek istemiyorum , tek bildiğim büyük Fenerbahçe büyük kaptanını efsane bir şekilde uğurlamalıdır.
Kullanıcı avatarı
herofb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners