TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Sloganı

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Saat Sloganı

Mesaj Mayqnez » 08 Şub 2012, 22:34

Selam arkadaşlar;
yardıma ihtiyacım var. bana saat sloganları ve kısa saatlerle ilgili hikayeler lazım.
bana yardım edebilirmisiniz.bu çok önemli bitirme tezi olucak en azından fikir almak istiyorum.
Kullanıcı avatarı
Mayqnez

Re: Saat Sloganı

Mesaj drk » 08 Şub 2012, 22:47

İki tane sevdiğim slogan örneği :)

Patek Philippe - "You never actually own a Patek Philippe. You merely look after it for the next generation."
Audemars Piguet - "To break the rules, you must first master them."

Ayrıca şu konuya bakmanızı öneririm :thumbup: :arrow: http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=12&t=2045#axzz1lozvm9Xw
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Mayqnez » 09 Şub 2012, 00:11

Galiba yanlış anlattım yeni bir slogan bulmam lazım ayrıca saatlere kısa hikayeler yazmam gerekiyor:) çok çalışmam lazım sanırım çokkk :P
Kullanıcı avatarı
Mayqnez

Mesaj Bond » 09 Şub 2012, 01:05

Konuyu daha detaylı olarak açman lazım fikir gelmesi için. Hayali bir saat markası için bile olsa, sloganı uygun seçmek için o markanın hitap edeceği tüketici ses grubu, marka model yapısı, planlanan fiyat seviyesi vb bir sürü kriter durumu değiştirir.

Saatlere hikaye ise gene pek anlaşılmıyor, eski saatlerle ilgili yaşanmışlık hikayeleri mi? Genel olarak saatleri anlatan hikaye mi?
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Mayqnez » 09 Şub 2012, 22:09

Bu saatler bir türk markası ayrıca 700 satış noktasında satışa sunulmuşlar zaten.kısaca saatlerin modelleri aslında modern,spor modeller olduğu gibi kuyumculardada satılan klasik modelleride var.fiyat aralığıda 200$ ile 1500 $ arasında.hem geleneksel hem kentsel modeller var.
Hikaye kısmı ise saatlere yeni bir web. sitesi hazırlanıyor,afiş çalışması vs şimdi bu siteye bu saatlerin resimleri yerleştirilcek.Siteye 100 adet yada daha fazla saat modeli yerleşecek,fakat 10 tane çok güvendiğimiz saatlere imaj çalışması yapılcak yani bu imaj çalışması resimlerle alakalı ve bu 10 saatede hikayeler yazılcak.yani saatleri anlatan hikayelerde olabilir yada bunu düşünmemiştim ama eski saatleri anlatanki bu fikir çok güzel kısa hikayelerde olabilir.
kısaca bilinmeyen ama çok kaliteli satılabilirliğine inandığınız bir saat markasını nasıl markalaştırırız. konunun özü bu.
ayrıca ilginiz için çok teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Mayqnez

Mesaj drk » 09 Şub 2012, 22:13

Markanın adını öğrenebilir miyiz?
Kullanıcı avatarı
drk

Saat Sloganı

Mesaj herofb » 10 Şub 2012, 00:06

Merhaba

Teziniz hakkinda yardim istemissiniz fakat bunun ticari bir calışma olmadığına emin misiniz?
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Mayqnez » 10 Şub 2012, 01:18

Ticari bir çalışma değil tabiki. ayrıca ben yardım istedim fikir alışverişi yapmakdı amacım. ilgilendikleri içinde çok memnun oldum neden hep bişeylerin ardına bakmayı deneriz. ticari bir çalışmayı forum sitesinde yapacak değilim sanırım. böyle bir marka yok tabiki benden istenen konu başlıkları bunlardı.
Kullanıcı avatarı
Mayqnez

Sonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 40 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners