TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Samsung Galaxy Tab 10.1 ve Tabletler Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Forum Kurallar覺na Uygun Farkl覺 Konular zerine Sohbet ve Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Sevgili yeler Forum Kurallar覺nda Tart覺覺lmas覺 Uygun Olmad覺覺 Belirtilen Konular Hakk覺nda Bu B繹l羹mde Payla覺m ve Fikir Bildirimi Yapmay覺n覺z. 襤nan癟lar, Politika, Fanatizm, Irk癟覺l覺k Vb. 襤癟eriklerde Konular A癟may覺n覺z. Ayr覺ca Kiisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlar覺n覺z覺 襤癟eren Konular覺 Burada Paylamay覺n覺z. Birbirinize Sayg覺l覺 Olunuz L羹tfen.

Samsung Galaxy Tab 10.1 ve Tabletler Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Mesaj revenant » 02 Oca 2012, 20:40

Merhaba,

Tablet kullananlar覺m覺z vard覺r elbet, genel memnuniyetiniz ne durumda? Bir de eer kullanan varsa Samsung Galaxy Tab 10.1 hakk覺nda yorum yapabilecek biri var m覺 acaba?

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
revenant

Kay覺t: 30 Au 2011, 10:49

Re: Samsung Galaxy Tab 10.1 ve Tabletler Hakk覺nda Yorumlar覺n

Mesaj bozok » 03 Oca 2012, 05:40

benim yok ama inceledim biraz ger癟ekten 癟ok h覺zl覺 bi alet ince olmas覺da g羹zel
Kullan覺c覺 avatar覺
bozok

Kay覺t: 06 Mar 2011, 13:09

Mesaj herofb » 03 Oca 2012, 09:12

ben ipad2 kullan覺yorum ve ald覺覺m g羹nden beri i ile alakal覺 deilse kesinlikle lap top kullanmad覺m ve son derece memnunum , tabiki Galaxy'de iyidir hatta 癟eitli art覺lar覺n覺n da mevcut olduu 癟eitli kar覺lat覺rmalarda g繹r羹n羹yor.

K覺saca model baz覺nda bilmediim i癟in yorum yapam覺yorum ama kesinlikle tablet tavsiye ederim
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj SeRxx » 03 Oca 2012, 11:47

Her tabletin k覺yasland覺覺 iPad 2 ile k覺yaslarsak Galaxy Tab 10.1 'in 繹nemli art覺lar覺 bana g繹re Widget olay覺 ve Flash destei( iPhone kullan覺c覺s覺 olarak bazen Flash desteinin eksikliini 癟ok hissediyorum.)

iPad 2'ye g繹re daha y羹ksek ekran boyutu ve 癟繹z羹n羹rl羹羹ne sahip ve de daha hafif...

iPad 2 ' yi kulland覺m bunun gibi stabil, kusursuz 癟al覺an bir tablet yok bana g繹re . in-house bir iletim sistemi (iOs 5) olmas覺 bile t羹m bu eksileri avantaja 癟eviriyor :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj Cinman » 03 Oca 2012, 16:04

android iletim sistemi maalesef tabletler i癟in balang覺癟ta s覺k覺nt覺 yaratt覺
繹zellikle i癟 rom ve ram mant覺覺 t羹mevar覺m eklinde olduundan tablet uygulamar覺nda h覺z azalmalar覺 donmalar yaand覺
bunun d覺覺nda ald覺覺n覺z android tabletin 癟覺kan her en son s羹r羹m android iletim sistemi ile uyumlu olamamas覺 sorunu yaand覺 yaan覺yor
dolay覺s覺 ile tablet i癟in tek mant覺kl覺 fiyat performans 癟繹z羹m羹 ipad2 olarak duruyor
繹zellikle jailbreak sonras覺 ipad2 ile yap覺lamayan uygulama 癟ok az.flash destei yok baz覺 web siteleri i癟in olumsuz durum.ama app store da genelde 癟ou pop羹ler site i癟in ayr覺 bir program mevcut
html5 destei pek 癟ok flash kullanan site i癟in mevcut youtube vs gibi.dolay覺s覺 ile s覺k覺nt覺 azald覺 gibi
asla ve asla bir pc yerine ge癟meyen tabletler daha 癟ok elence ve keyif ama癟l覺
ipad2 leri de en 癟ok 癟ocuklar覺n ellerinde g繹rebilirsiniz :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Cinman

Kay覺t: 24 Tem 2010, 12:43

Mesaj revenant » 03 Oca 2012, 16:53

Ben Android tabanl覺 bir telefon kullan覺yorum ve ger癟ekten kiiselletirme 繹zellii bence 癟ok ey kat覺yor Android'e. iPad2 癟ok g羹zel bir alet ama bluetooth olmamas覺, flash olmamas覺 ve en 繹nemlisi size verilen ekilde kullanmak zorunda olunmas覺 bence 癟ok b羹y羹k eksikler.

Asus "eee pad transformer" diye bir tablet 癟覺karm覺t覺, imdi "transformer prime"覺 癟覺kard覺 ki olaan羹st羹 bir tablet. Piyasay覺 sallamas覺 癟ok olas覺 ama Amerika'da yeni yeni 癟覺k覺yor piyasaya ve fiyat覺 iPad2'den de pahal覺... G繹nl羹mde yatan o fakat ilk tablet deneyimini yaamak i癟in sanki biraz l羹ks gibi...
Kullan覺c覺 avatar覺
revenant

Kay覺t: 30 Au 2011, 10:49

Mesaj fsinan » 03 Oca 2012, 17:47

IOS'ta bellek kullan覺m覺 her zaman daha baar覺l覺 oldu. Bu tablette de b羹y羹k bellek kapasiteler olmas覺na bakmay覺n, IOS daha az haf覺za miktarlar覺 ile daha verimli ve h覺zl覺.

Tablet alacak olsam ipad2, telefon i癟inse Galaxy S2.

Benim bir telefondan beklentim, bir haberleme ve gsm m羹hendisi olarak 繹ncelikle sal覺kl覺 bir air interface performans覺. Bir iphone kullan覺c覺s覺 olarak s繹yl羹yorum, bence baar覺s覺z. Hi癟bir zaman drop yaamad覺覺m caselerde ve yerlerde 3gs ile ve 4 ile s羹rekli drop yaar durumday覺m ve sebebi iphone.
"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜
Kullan覺c覺 avatar覺
fsinan

Ya: 50
Kay覺t: 11 Mar 2010, 17:35

Mesaj kyha » 10 ub 2012, 18:05

asus transformer kullan覺yorum, gayette memnunum, 繹zellikle dock klavye ve beraberinde gelen uzun pil 繹mr羹 iyi bir art覺 benim a癟覺mdan, docksuz olarak genelde kitap/tez vs okumak i癟in kullan覺yorum, oyun olarakta gayet tatminkar, 4.0 upgrade i gelecekmi daha da iyi olaca覺n覺 tahmin ediyorum update sonras覺nda.
Kullan覺c覺 avatar覺
kyha

Ya: 44
Kay覺t: 30 Eki 2010, 19:05

Sonraki

D繹n TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 37 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners