Çok değerli forum üyeleri, zevk ve stil sahibi akranlarım, abilerim.. İş gereği resmi kıyafet zorunluluğu bulunmadığından ve beden ölçülerime uygun gömlek pek bulamadığımdan uzun süredir gömlek kullanmıyorum, fakat bir şekilde gömlek ve kravat kullanma zorunluluğu hasıl oldu. Gömlek için normal beden ölçüm 42, bu bedende gömlek giyince üzerime tam oturuyor ancak yaka düğmesi kapanmıyor

ve sanırım kollar da bir nebze kısa kalıyor (Allahım ben nasıl bir anatomiye sahibim..) İstanbul'da Dufy mağazasında innovative gömlek sormuştum, orada yoktu. Ancak tezgahtar bayan yaka ölçümü almıştı ve yakanız iki beden büyük olmalı yani yaka ölçünüz 44 olmalı demişti. Şimdi İsntanbul'dan çok uzağım, bulunduğum şehirde de alışveriş yapabileceğim öyle büyük mağaza yok. İnternetten sipariş yoluyla 42 beden uzun kollu geniş yaka(44) beyaz gömlek almalıyım, aradım taradım geniş yaka olarak Süvari'de aşağıdaki modelleri buldum, fakat bunlar da sanırım ölçü olarak küçük (gömlek M yaka L ölçüsünde).
http://www.suvarionline.com/innovative-gomlek.htmlÖzellikle style editör köşesinin müdavimlerinden ricam bana istediğim tarzda gömlek sipari verebileceğim internet mağazası linki verebilirler mi? Ayrıca Sedir hocam biraz kilo verirsem bendeki manda boynu biraz incelir mi? Yoksa yerli kadınlar gibi ben de boynuma şu halkalardan mı takayım?

Öneride bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein