TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ebay'den Nasıl Alışveriş Yapılır?

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Ebay'den Nasıl Alışveriş Yapılır?

Mesaj punk » 18 Ara 2010, 04:36

Ebay'de yapay yorum doldurtmanın imkanı yoktur Archezia. O satışların hepsi mümkün. Orijinallik açısından bir şey doğru olmaz fakat ürün kaliteli görünüyor ve fiyat fazlasıyla iyi. Alternatif olması açısından başarılı görünüyor.

Ama ben sana "mesh" bilezik tavsiye ediyorum. Le Locle ile güzel bir ikili olabilirler ;)
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj nickynick » 18 Ara 2010, 04:59

LeLocle ile mesh bracelet :roll:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj punk » 18 Ara 2010, 16:02

NickyNick yazdı:LeLocle ile mesh bracelet :roll:

WUS'ta siyah mesh ile Le Locle kullanan biri vardı. Hiç fena görünmüyordu ama :/
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj Archezia » 22 Ara 2010, 01:19

Mesh bracelet bilemiyorum ya. Bi görmek lazım önce. WUS da bulamadım eğer sen biliyorsan yani rahat bulabileceksen görmek isterim o mesh le locleyi.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Wwtr » 22 Ara 2010, 02:23

punk yazdı:Ebay'de yapay yorum doldurtmanın imkanı yoktur Archezia. O satışların hepsi mümkün. Orijinallik açısından bir şey doğru olmaz fakat ürün kaliteli görünüyor ve fiyat fazlasıyla iyi. Alternatif olması açısından başarılı görünüyor.

Ama ben sana "mesh" bilezik tavsiye ediyorum. Le Locle ile güzel bir ikili olabilirler ;)

Aslında var.400 adet olumlu yorum almış kişilerin 350 tanesinin 0.01$'a 1000 adet jpg resmi aldıklarını görüyorum :) Feedback arttırmak için iyi bir yöntem ve dikkatli olmak lazım.
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj Eterna » 24 Ara 2010, 15:40

Vallahi Çin de ki birine insanın güvenesi gelmiyor açıkcası. Ücretsiz kargoda sıkıntı yok. Bende aldım ücretsiz kargo ile sağlam ve güzel geldi. Ama Çin deyince korkuyor insan :)
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj Tolgi06 » 29 Ara 2010, 01:02

Sayın TheCooper Çin deyince korkmanız normal ama o kordonların nerdeyse hepsi çinde üretiliyor. Burda dikkat etmen gereken şey kargodaki tracking olayı.eğer tracking number veriyorsa sorun yok ama en ucuz kargo servisiyle gönderirse(yani usps in first class mail inin çin versiyonu gibi) ürün hiçbir kayıt yapılmadan türkiyeye gelir ki bu servislerde kargoda kaybolma vs çok olur.kargo baktın gelmiyor ödeme yaptıktan sonraki 45 gün içinde paypalden dispute açman gerekiyor.bu ucuz kargo servisinin teslim süresi genelde 25-30 gün oluyor.endişeli bekleyiş seni yorabilir :) .Bu yüzden ebayden çok alışveriş yapan biri olarak sana EMS ile getirttirmeni öneririmki buda sana ekstra 25 dolar masraf çıkarır
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj TheCooper » 12 Ara 2011, 00:21

Bu vergi, gümrük işi filan...Kısaca anlatabilir misiniz?Aldığım saatin gümrükte takılma olasılığı var mı?
Nacar en metin saattir...
Kullanıcı avatarı
TheCooper

Önceki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners