TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İnternet siteleri ve cep telefonu satışı hakkında bilgi

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: İnternet siteleri ve cep telefonu satışı hakkında bilgi

Mesaj dogodenizli » 16 Tem 2019, 21:57

Mate 20 pro ilk çıktığında piyasadaki en iyi telefondu.su anda da en iyi birkaç telefondan bir tanesi. Kafanız karışmasın bence. Pişman olmazsınız. İstikamet belli :D
Kullanıcı avatarı
dogodenizli

Mesaj rolexcollector » 16 Tem 2019, 22:16

dogodenizli yazdı:
Caner1983 yazdı:Arkadaşlar sosylal media google youtube instagram yoğun whatsup
Oyun oynamam arada dizi izlerim
Tek elle tutulsun istiyorum
Gönül huawei diyor mantık s10 hangisi sizce
Batarya düz ekran p30
Ekran ses çıkışı s10
Edge ekran sevmiyorum batarya takıntım var oyun oynamıyorum sizce hangisi?

Huawei olsunda taştan olsun. Mate 20 pro. P30 ve hatta p20 pro. Bu saydığım telefonlar s10 un birkaç gömlek üstündedir.
Zaten Umut bey yılların ios kullanıcısı olarak tartışmaya noktayı koymuş. Bize başka söz söylemek düşmez. Yeni nesil androidlerle ios kıyas kabul etmiyor artık. İos yerinde sayarken android çok gelişti. Ve androidin gelişmesindeki ana etken huawei in yaptığı sıçrama. Android tarafında samsung da yıllarca yerinde saydı ve hala da ilerleme kaydedemiyorlar.

Son olarak belirttiğiniz gibi ses çıkışı konusunda s10 tam anlamı ile p30 un önünde bir telefon değildir. Ayrıca kronik sorunları olan bir telefondur s10. Youtube da arayın birçok video bulacaksınız.
Samsungun servisinden bahsetmiyorum bile tam bir rezalet. Zira s10 un fiyatı da uçuk huawei ise tam bir f/p ürünü.
Bunların dışında telefondaki ''bence'' en önemli 2 şey olan kamera ve batarya konularına girmiyorum bile. Keza huawei samsungun çok çok üzerinde bu konularda. Leica lensi ve en az 1.5 2 gün giden bataryasıyla.
S10 u nisandan beri kullanıyorum, hiçbir sorun ile karşılaşmadım.
Şans olsa gerek

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj morningstar » 16 Tem 2019, 22:45

Huawei veya Samsung ikiside iyidir telefonda sorun çıkma işi sans işi birazda.Anneme Almanyadan aldığım samsung cihaz 1 yıl sonra ariza vermişti aldim götürdüm telefonu servise 1 gün sonra yapıp verdiler ücretsiz bir sekilde.Kendimde note 8 kullanmaktayım şuana kadar bir problem yaşamadım.Film dizi izlenince herturlu telefonda şarj bitiyor.Iki telefonda pişman etmez ben s10 u alırdım.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
morningstar

Mesaj copycat » 16 Tem 2019, 23:03

Oyun oynamayacaksaniz hiçbir markanın amiral gemisi modelini almanıza gerek yok. Herhangi iyi bir markanın orta sınıf cihazı yeterlidir. Ancak imkânlariniz müsaitse üst model almak sizin tercihiniz olur. Artık sosyal medya, dizi - film izleme, kaliteli fotoğraf, video çekme gibi işlemler mevcut cihazların donanımları için kayda değer işler değil.

Şu cihaz android gibi değil çok başarılı demek de doğru bir yorum değil. Zira ezberden söylenen performans sorunları en az 2-3 yıl geride kaldı. Şu an Android hemen hemen tüm sorunları aşmış bir işletim sistemi.

Son olarak cihazlar hakkında doyurucu bilgi almak için, teknoseyir kanalının ilgili cihaza dair inceleme videolarını tavsiye ederim.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
copycat

Mesaj Caner1983 » 17 Tem 2019, 06:37

copycat yazdı:Oyun oynamayacaksaniz hiçbir markanın amiral gemisi modelini almanıza gerek yok. Herhangi iyi bir markanın orta sınıf cihazı yeterlidir. Ancak imkânlariniz müsaitse üst model almak sizin tercihiniz olur. Artık sosyal medya, dizi - film izleme, kaliteli fotoğraf, video çekme gibi işlemler mevcut cihazların donanımları için kayda değer işler değil.

Şu cihaz android gibi değil çok başarılı demek de doğru bir yorum değil. Zira ezberden söylenen performans sorunları en az 2-3 yıl geride kaldı. Şu an Android hemen hemen tüm sorunları aşmış bir işletim sistemi.

Son olarak cihazlar hakkında doyurucu bilgi almak için, teknoseyir kanalının ilgili cihaza dair inceleme videolarını tavsiye ederim.

Amiral gemisi almazsanızda mutlaka bişeyinden kısıyorlar örnek vereyim mate 20 lite için ses çıkışı baya kötü kulağımın dibine kadar götürüyorum ve video çekerken odaklanma da problem yaşıyor
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj aslan180 » 04 Eki 2019, 14:06

Caner1983 yazdı:
copycat yazdı:Oyun oynamayacaksaniz hiçbir markanın amiral gemisi modelini almanıza gerek yok. Herhangi iyi bir markanın orta sınıf cihazı yeterlidir. Ancak imkânlariniz müsaitse üst model almak sizin tercihiniz olur. Artık sosyal medya, dizi - film izleme, kaliteli fotoğraf, video çekme gibi işlemler mevcut cihazların donanımları için kayda değer işler değil.

Amiral gemisi almazsanızda mutlaka bişeyinden kısıyorlar örnek vereyim mate 20 lite için ses çıkışı baya kötü kulağımın dibine kadar götürüyorum ve video çekerken odaklanma da problem yaşıyor
Orta ve alt modellerde, hoparlör, mikrofon kalitesi, kullanılan batarya kapasitesi ve dayanıklılığı , yine kullanılan kamera ve lensleri bir alt kalite oluyor. Beklentisi olan kullanıcıyı, çok tatmin etmiyor, ilk 3 aydan sonra...

F5321 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
aslan180

Mesaj moy » 04 Eki 2019, 17:35

iphone 2 çıktığında apple a bulaştım2 3s,4s,6s,X kullandım eşimde 3s ile başlayıp 6s kullandı geçen ay ona note10+ aldık, senelerce iphone da tutsakmışız haberimiz yokmuş,
uygulamarın simge büyüklüğünden, dizilimine, font tipinden bilmem neyine kadar özgürlük tanıyor.Bu süper keyifli bişey.
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Mesaj ÜmitYüksel » 04 Eki 2019, 20:53

İPhone 6s 7s ve huawei P20 pro kullanan birisi olarak iPhone sadece WhatsApp ve tapatalk uygulamalarında başarılı buluyorum. Bunun haricinde Android bana daha iyi geldi

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Önceki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners