S10 u nisandan beri kullanıyorum, hiçbir sorun ile karşılaşmadım.dogodenizli yazdı:Caner1983 yazdı:Arkadaşlar sosylal media google youtube instagram yoğun whatsup
Oyun oynamam arada dizi izlerim
Tek elle tutulsun istiyorum
Gönül huawei diyor mantık s10 hangisi sizce
Batarya düz ekran p30
Ekran ses çıkışı s10
Edge ekran sevmiyorum batarya takıntım var oyun oynamıyorum sizce hangisi?
Huawei olsunda taştan olsun. Mate 20 pro. P30 ve hatta p20 pro. Bu saydığım telefonlar s10 un birkaç gömlek üstündedir.
Zaten Umut bey yılların ios kullanıcısı olarak tartışmaya noktayı koymuş. Bize başka söz söylemek düşmez. Yeni nesil androidlerle ios kıyas kabul etmiyor artık. İos yerinde sayarken android çok gelişti. Ve androidin gelişmesindeki ana etken huawei in yaptığı sıçrama. Android tarafında samsung da yıllarca yerinde saydı ve hala da ilerleme kaydedemiyorlar.
Son olarak belirttiğiniz gibi ses çıkışı konusunda s10 tam anlamı ile p30 un önünde bir telefon değildir. Ayrıca kronik sorunları olan bir telefondur s10. Youtube da arayın birçok video bulacaksınız.
Samsungun servisinden bahsetmiyorum bile tam bir rezalet. Zira s10 un fiyatı da uçuk huawei ise tam bir f/p ürünü.
Bunların dışında telefondaki ''bence'' en önemli 2 şey olan kamera ve batarya konularına girmiyorum bile. Keza huawei samsungun çok çok üzerinde bu konularda. Leica lensi ve en az 1.5 2 gün giden bataryasıyla.
copycat yazdı:Oyun oynamayacaksaniz hiçbir markanın amiral gemisi modelini almanıza gerek yok. Herhangi iyi bir markanın orta sınıf cihazı yeterlidir. Ancak imkânlariniz müsaitse üst model almak sizin tercihiniz olur. Artık sosyal medya, dizi - film izleme, kaliteli fotoğraf, video çekme gibi işlemler mevcut cihazların donanımları için kayda değer işler değil.
Şu cihaz android gibi değil çok başarılı demek de doğru bir yorum değil. Zira ezberden söylenen performans sorunları en az 2-3 yıl geride kaldı. Şu an Android hemen hemen tüm sorunları aşmış bir işletim sistemi.
Son olarak cihazlar hakkında doyurucu bilgi almak için, teknoseyir kanalının ilgili cihaza dair inceleme videolarını tavsiye ederim.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orta ve alt modellerde, hoparlör, mikrofon kalitesi, kullanılan batarya kapasitesi ve dayanıklılığı , yine kullanılan kamera ve lensleri bir alt kalite oluyor. Beklentisi olan kullanıcıyı, çok tatmin etmiyor, ilk 3 aydan sonra...Caner1983 yazdı:copycat yazdı:Oyun oynamayacaksaniz hiçbir markanın amiral gemisi modelini almanıza gerek yok. Herhangi iyi bir markanın orta sınıf cihazı yeterlidir. Ancak imkânlariniz müsaitse üst model almak sizin tercihiniz olur. Artık sosyal medya, dizi - film izleme, kaliteli fotoğraf, video çekme gibi işlemler mevcut cihazların donanımları için kayda değer işler değil.
Şu cihaz android gibi değil çok başarılı demek de doğru bir yorum değil. Zira ezberden söylenen performans sorunları en az 2-3 yıl geride kaldı. Şu an Android hemen hemen tüm sorunları aşmış bir işletim sistemi.
Son olarak cihazlar hakkında doyurucu bilgi almak için, teknoseyir kanalının ilgili cihaza dair inceleme videolarını tavsiye ederim.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amiral gemisi almazsanızda mutlaka bişeyinden kısıyorlar örnek vereyim mate 20 lite için ses çıkışı baya kötü kulağımın dibine kadar götürüyorum ve video çekerken odaklanma da problem yaşıyor
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir
|