TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tebrikler Bursaspor

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Tebrikler Bursaspor

Mesaj Clk » 18 May 2010, 23:29

Zemberek karikatürü bulamadi, bende imzaya koydum. Belki ileride havaalaninda bir fotograf cekip fotoshopta karikatür haline getirir buraya avatar olarak koyarim :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 20 May 2010, 14:22

benimkisi scuba kardesligi ...ikiside toolwatch bana gore ne zaman ki birileri unlulerin koluna takip takistirdi olan oldu.Nerdeeeee o fransiz balikcim benim kemikleri sizliyor rahmetlinin .
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj kroniksuper » 20 May 2010, 15:11

bir Fenerbahçeli olarak Bursasporu canı gönülden tebrik ederim ve şunuda söylemeden yapamıcam Bursasporun şampiyonluğu altında Fenerbahçeye laf atan dalga geçtiğini sanan isim vermicem :D çünkü onlar kendilerini biliyorlar şunu unutmayın "Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz. Ne mutlu Fenerbahçeliyim, ne mutlu sizin gibi başkalarının galibiyeti ile sevinmiyoruz. Sürçü lisan ettiysem affola.
Saygılarımla
kroniksuper
Kullanıcı avatarı
kroniksuper

Mesaj Bond » 20 May 2010, 16:33

Aşırı fanatikleşmiyoruz tabii ama ezik falan yerine diğerleri olarak değiştiriyorum. Yoksa burda konular uzar gider facebook gibi tabii birde forumda büyük harflerle yazmıyoruz :) Ben büyük harflerinizi düzelttim bu seferlik.Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 20 May 2010, 17:11

kroniksuper yazdı: Fenerbahçeye laf atan dalga geçtiğini sanan isim vermicem :D çünkü onlar kendilerini biliyorlar

Buyrun benim :D Eskiden bizim takim güclüydü de, Fenerbahce'yi 11 sene kadar hanim niyetine yaninda gezdirmisti... Simdi bizim takim rezil durumda oldugu icin Fenerbahce SK ile bizim takim üzerinden dalga gecemiyorum maalesef....

Yorumda tek bir yanlis var. Benim (ve benim gibi milyonlarin) dalga gectigim Fenerbahcenin basarisizligi, kupayi alamayisi degil. Ortada fol yok yumurta yokken sampiyonuz diye galeyana gelmeleri :)

Bu bir spor ve her sene sadece 1 sampiyon cikiyor. Ama geri kalan 17 takim sapiyonuz diye göbek atmiyor :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj kroniksuper » 20 May 2010, 19:46

clk pardon anlamadım siz ne zaman 11 sene hanım niyetine gezdirdiniz feneri :D ruyanızda galiba. bond büyük harf e...k konusunda kusura bakma provakotor tarafından galyana getirildim :D neyse fanatikleşmeyelim en büyük fener puhahahaaa
Saygılarımla
kroniksuper
Kullanıcı avatarı
kroniksuper

Önceki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 30 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners