TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Severlere Bir Soru !!!

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Saat Severlere Bir Soru !!!

Mesaj fuurkann » 13 May 2013, 00:23

zandar yazdı:En başından beri okuyorum, cevap yazmamak için uğraşıyorum ama bu saldırıları yapanların amacına hizmet ederek ağlayıp yumuşak karnımızı yaşlı gözümüzü her olası platformda (bir saat forumunda bile) paylaşarak ağlamak balık hafızalı olmak olarak mı adlandırılıyor şimdi? Acımı paylaşsam Kemalist, paylaşmasam tepkisiz Akpci olacağım burada. Bir türlü "insan" olamayacağım. (Bu mesajda politika var, vay halimize)

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
fuurkann

Mesaj Archimed » 13 May 2013, 15:07

Clk başkan, güzel ve öneli bir konuya değinmişsin..

Benim kolumdaki saate karşı duyduğum şey aşktır. Belki de o yüzden şu an kullanmadığım saatleri satmaya kıyamıyorum (zaten satmaya kalksam kayda değer bir para elime geçmeyecek).. Bazen eski saatlerimi kutularından çıkartıp bir bakıyorum, bana yetiyor..

Güncel durumlara gelince; acayip şeyleri yaşıyoruz..

Benim hayatım ciddi anlamda son 15 yılda şekillendi. Bu zamanda ülkemize ve geleceğe olan inancımla birlikte okuldan mezun oldum, oldukça kurumsal yerlerde iyi pozisyonlarda çalıştım. Askerliğimi yaptım (gerçi ben kebap yerde yazıcılık yaptım), evlendim, baba oldum, evimi, vs aldım, kendi işimi kurdum.. 15 yıl önce çok sevdiğim ve o zamanlar nişanlandığım bayanla yüzük takmamış olsaydım hayatım çok daha farklı olurdu.. Şu anki eşim o nişanlım değil.. Bu sürede yaptığım en mantıklı ve en sevdiğim şey ise benim için doğru bir bayanla evlenmiş olmam ve dünya tatlısı çocuklarımdır..

Peki bunları niye yazdım?

Çünkü yaşadığımız saçmalıklara dayanma gücümü ailem oluşturuyor.. Şu an ailem olmasaydı istikbal göremediğim yurdumu terk edip yabancı bir yerde sıfırdan bir hayat kurardım.. Maalesef benim yurt sevgim tek taraflı çıktı.. Yurdum ve yurdum insanları benim sevgime yeterince karşılık verip koruyamadılar.. Vatandaşlarımız içinde bulunduğumuz hukuk, ekonomi, sağlık, eğitim ve siyaset konusunda ya çok memnun olmalılar veya çok bastırılmış olmalılar.. Hal böyleyken iktidar da, muhalefet de kendi çıkarlarını korumak için hem anlaştılar. Vatandaşın cılız sesi bile muhalefete geri adım attırdı, bu beni mutlu etti.. Ama gerçek erdem sesin gür çıkması, gerçek yurt sever politikacıların bu öneriye vatandaştan önce red etmeleriydi..

Sonuç itibarıyla; bağırsam riske edeceğim şeyler var, susunca gönül razı değil.. Tek silahım oy pusulam, ama onu da hak eden bir parti göremiyorum.. Bu gidişle çocuklarımın biraz büyüyüp dede, anneanne/babaanne sevgisini tattıktan sonra ve o büyüklerimizi kayıp ettikten sonra beni ve ailemi bağrına basacak, bir şekilde benim yurt sevgime karşılık verecek bir toprakta yeni bir hayat kurmam gerekecek herhalde.. En azından ödediğim vergiyi sonuna kadar hak eden ve benim de helal edeceğim bir toprak...
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj asymptote » 13 May 2013, 15:41

vmetin yazdı:İslamiyet ve Müslümanlık her devirde saldırı altında olmuştur.
Şu anda da bir saldırı altındadır. Dünyanın her yerindeki müslümanlar zulüm görmektedir.

En çok da müslümanlar tarafından..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj vmetin » 13 May 2013, 16:06

asymptote yazdı:
vmetin yazdı:İslamiyet ve Müslümanlık her devirde saldırı altında olmuştur.
Şu anda da bir saldırı altındadır. Dünyanın her yerindeki müslümanlar zulüm görmektedir.

En çok da müslümanlar tarafından..

Dahili ve harici düşmanlar
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj ErsinGS » 13 May 2013, 18:25

Forumun saat forumu olmasından kaynaklanmıyor bu tepkisizlik.Derbi maçı nın toplumdaki yankılarına ve medyaya bakarsak tepkisizliğin toplumsal olduğunu daha iyi görebiliriz. Söylentiye göre - inşallah doğru değildir- Ölü sayısının açıklanan rakamın 3 katı hatta daha fazlası olduğu söyleniyor. Benim gibi yaşı müsait olanlar hatırlar aile yada mahalle değil kasabamızda vefat eden olduğu zaman televizyon yoktu ama evde radyo açtıırılmazdı biz çocuklara.Hatırlayabildiğim son 30 yıllık dönemde ülkemizde toplum ruhundan ve toplumun bir parçası olmanın hazzı yerini giderek bireysel davranış ve çıkarlar alıyor. Her dönemde insanları birarada tutan en büyük birlik faktörü çıkar birliği olagelmiş isede giderek artan oranda bu tek faktör omaya ilerlemekte maalesef. Artık toplumsal davranış ve tepkilerimiz daha çok olarak kişisel çıkarlarımızla ilgili olmaya başladı.Burada vurgulamak istediğim kişisel çıkarlarımızı düşünmemek değil neredeyse tüm davranışlarımızın bununla ilgili olmaya başlamasıdır. Bunun için 1980 li yıllar bir geçiş dönemidir. O dönemlerde siyasetle uğraşan bir tanıdığım şöyle demişti bana ' 1980 öncesi hangi siyasi görüşten olursak olalım iki kişi bir araya gelince sohbet konusu memleketi nasıl kurtarırız olurdu artık iki kişi bir araya gelince herkes köşeyi nasıl döneceklerini konuşuyor :( '
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj refresh » 14 May 2013, 00:22

Clk, özelikle son yıllarda öyle anormal durumlar yaşanıyor ki; artık alıştı insanlar, bir şekilde hayatlarına devam etmeye çalışıyorlar. Aynı zamanda korkuyorlar da. Pankart açtığı için hapis yatan , okula yumurta götürdüğü için gözaltına alınan gençleri gördükten sonra başkalarını bilmiyorum ama ben korkuyorum.
http://www.radikal.com.tr/radikal.aspx? ... egoryid=77
Kullanıcı avatarı
refresh

Mesaj buTa » 01 Haz 2013, 15:16

http://www.radikal.com.tr/turkiye/adanada_el_nusra_operasyonu_2_kilo_sarin_gazi_bulundu-1135579

sarin gazı, kimyasal silah. El Nusra cephesi muhalif bir cephe. Cok önemli bir haber...
Kullanıcı avatarı
buTa

Önceki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 39 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners