TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Rolex Saatler İle İlgili Tüm Konuları Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Mesaj tameer77 » 18 Tem 2024, 14:20

Herkese merhaba,

Uzun yıllardır Seiko,Tissot derken artık hayalini kurduğum markadan satın alma kararım oluştu. Daha doğrusu Önce Tudor bb54 ve Tudor monochrome bakmıştım. Sırf Rolex almak için biraz daha bekleme kararı aldım.

Haftasonu Times Rolex mağazasına giderek OP36 yeşil, Explorer 36 hakkında bigi almak istedim. Op için tiffany renge sıra yazmadıklarını, yeşil ve lacivert için 1-2 yıl bekleme süresi olabileceğini söylediler. Modelleri canlı görmek istedim ancak Sunum için bile modeller butikte yoktu. Daha doğrusu herhangi bir model de yoktu. Op, Ex ve Sub bulunmuyordu. Explorer içinde bu sürelerin min 1-2 yıl sürebileceği bilgisi verildi. Ancak 2 ay gibi kısa sürede op36 alan arkadaşlarımızda oldu. Kararsız kalmakla beraber sunum için bile saatlerin butiğe gelirse bana geri dönüş yapılacağını söylediler.

Fiyat sormadım. Ama sanırım 6350 Eur op36 için güncel geçerli fiyat olması gerekiyor. Siz değerli forum üyelerini de görüşlerini merak ediyorum.

Şimdidden teşekkürler,
Kullanıcı avatarı
tameer77

Mesaj ysnlztrk » 18 Tem 2024, 15:08

tameer77 yazdı:Herkese merhaba,

Uzun yıllardır Seiko,Tissot derken artık hayalini kurduğum markadan satın alma kararım oluştu. Daha doğrusu Önce Tudor bb54 ve Tudor monochrome bakmıştım. Sırf Rolex almak için biraz daha bekleme kararı aldım.

Haftasonu Times Rolex mağazasına giderek OP36 yeşil, Explorer 36 hakkında bigi almak istedim. Op için tiffany renge sıra yazmadıklarını, yeşil ve lacivert için 1-2 yıl bekleme süresi olabileceğini söylediler. Modelleri canlı görmek istedim ancak Sunum için bile modeller butikte yoktu. Daha doğrusu herhangi bir model de yoktu. Op, Ex ve Sub bulunmuyordu. Explorer içinde bu sürelerin min 1-2 yıl sürebileceği bilgisi verildi. Ancak 2 ay gibi kısa sürede op36 alan arkadaşlarımızda oldu. Kararsız kalmakla beraber sunum için bile saatlerin butiğe gelirse bana geri dönüş yapılacağını söylediler.

Fiyat sormadım. Ama sanırım 6350 Eur op36 için güncel geçerli fiyat olması gerekiyor. Siz değerli forum üyelerini de görüşlerini merak ediyorum.

Şimdidden teşekkürler,
Sürelerin doğru olduğunu söyleyebilirim. Ben de uzun zamandır 41 mm OP, 36 mm Date Just ve Submariner için bekliyorum.

SM-F946B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ysnlztrk

Mesaj mecako52 » 18 Tem 2024, 22:15

Çok iki yüzlü bir süreç. Akasya rhodium'dan da nefret ettim. Arasalar da almayacağım. Atla deve istiyoruz sanki. Kimine 2 sene kimine 2 ay. Napalım 10 sene daha erken doğmadıysak :)

SM-S906U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
mecako52

Mesaj therapeute » 18 Tem 2024, 22:33

Resim
Kullanıcı avatarı
therapeute

Mesaj Serkanasn » 21 Tem 2024, 00:40

Sıra vesair bunlar butiğin size sunduğu bahaneler, 2022 ile 2024 arasında takriben 22 aylık bir süreçte daha önce hiç bir alışverişi olmayan kıymetli bir ağabeyime bir 126710 BLRO(jubile), bir adet wimbledon 41 dj ve 1 adette jubile sprite teslimatı yapıldı, yakın zamanda da daytona alacağını düşünüyorum, o sebeple sırayı falan boşverin bunlar konunun esası değil sadece bahanesi.
Kullanıcı avatarı
Serkanasn

Mesaj chillout » 22 Tem 2024, 08:26

Serkanasn yazdı:Sıra vesair bunlar butiğin size sunduğu bahaneler, 2022 ile 2024 arasında takriben 22 aylık bir süreçte daha önce hiç bir alışverişi olmayan kıymetli bir ağabeyime bir 126710 BLRO(jubile), bir adet wimbledon 41 dj ve 1 adette jubile sprite teslimatı yapıldı, yakın zamanda da daytona alacağını düşünüyorum, o sebeple sırayı falan boşverin bunlar konunun esası değil sadece bahanesi.
2 sene beklememiş mi zaten tanıdığınız, ben mi yanlış anladım. Bahsettiğiniz modellere aynı anda yazılabiliyorsunuz zaten

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
chillout

Mesaj muratcan07 » 24 Tem 2024, 19:50

Hızlı bir giriş yapalım
Resim
Kullanıcı avatarı
muratcan07

Mesaj Bond » 24 Tem 2024, 20:39

Tüm paylaşımlara :champ:

Resim

LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Rolex Crown Club

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners