Serkanasn yazdı:chillout yazdı:Serkanasn yazdı:Sıra vesair bunlar butiğin size sunduğu bahaneler, 2022 ile 2024 arasında takriben 22 aylık bir süreçte daha önce hiç bir alışverişi olmayan kıymetli bir ağabeyime bir 126710 BLRO(jubile), bir adet wimbledon 41 dj ve 1 adette jubile sprite teslimatı yapıldı, yakın zamanda da daytona alacağını düşünüyorum, o sebeple sırayı falan boşverin bunlar konunun esası değil sadece bahanesi.
2 sene beklememiş mi zaten tanıdığınız, ben mi yanlış anladım. Bahsettiğiniz modellere aynı anda yazılabiliyorsunuz zaten
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayır kıymetli hocam, 3-4 ay arayla toplam 2 yıl içerisinde bu saatleri aldı, hatta toplamda iki yıl bile olmamış olabilir.
Kaldı ki; dj41 haricindeki saatleri butikler değil 2 yılda vermek 20 yılda bile vermiyor, dilerseniz 126710 BLRO yahut sprite veya daytona istediğinizi söyleyin butiğe, bakalım ne cevap verecekler.
O sebeple sıralara zamana saatlere takılmayın, hepsinin kasasında en az 10 ar adet tüm saatlerden mevcut, önemli olan size vermeyi isteyip istemedikleri.
Pepsi ve sprite için durum biraz daha farklı tabi. Sıranın önemi yok ve herkese teklif etmezler yıllarca beklesen de. Ancak wimbledonda durum o kadar da vahim değil bayinin dediğine göre. Hatta benim yazıldığım mint dj41 den daha erken gelme ihtimali olduğu söylenmişti en son görüşmemde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi