SaatveSaat Jacques Philippe Koleksiyon Modelleri İçin Tıklayınız

TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Rolex Saatler İle İlgili Tüm Konuları Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Mesaj eskiserkan » 16 Eyl 2023, 20:19

Resim
Kullanıcı avatarı
eskiserkan

Mesaj josemari1903 » 16 Eyl 2023, 21:39

Selamlar, sıraya girmek istiyorum, modele tam karar veremedim ama datejust ,starbucks veya batgirl olsun istiyorum. Hangisi daha çabuk gelir? Ortalama bekleme sıraları nedir? Yada tarihçe veya bir tanıdık olmadan alması imkansız mı? Ne dersiniz?
Kullanıcı avatarı
josemari1903

Mesaj bravoecho » 17 Eyl 2023, 12:19

Hicbiri gelmez... Rhodium'dan bahsediyorsak, onceden bir satin alma tarihceniz yoksa DJ bile hayal etmeyin

Starbucks/Batman vs... zaten hayal

Fazla premium eklememis + guvenilir bir grey bulursaniz alin gecin. Maalesef durum bu. Uzun suredir boyle...

Diger bir ihtimal, saat alabilen bir tanidiginiz varsa, siraya o yazdirsin adini ona belki gelir. Gerisi onunla sizin aranizdaki alisverise kalmis

josemari1903 yazdı:Selamlar, sıraya girmek istiyorum, modele tam karar veremedim ama datejust ,starbucks veya batgirl olsun istiyorum. Hangisi daha çabuk gelir? Ortalama bekleme sıraları nedir? Yada tarihçe veya bir tanıdık olmadan alması imkansız mı? Ne dersiniz?
Kullanıcı avatarı
bravoecho

Mesaj mustybs » 17 Eyl 2023, 17:20

Resim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
mustybs

Mesaj josemari1903 » 18 Eyl 2023, 22:24

Öncelikle cevap için çok teşekkür ederim, peki işim gereği sıklıkla yurtdışına çıkıyorum, daha kolay alabileceğim başka bir yer biliyor musunuz? Çevrenizde hiç duydunuz mu?

bravoecho yazdı:Hicbiri gelmez... Rhodium'dan bahsediyorsak, onceden bir satin alma tarihceniz yoksa DJ bile hayal etmeyin

Fazla premium eklememis + guvenilir bir grey bulursaniz alin gecin. Maalesef durum bu. Uzun suredir boyle...

Diger bir ihtimal, saat alabilen bir tanidiginiz varsa, siraya o yazdirsin adini ona belki gelir. Gerisi onunla sizin aranizdaki alisverise kalmis
]
Kullanıcı avatarı
josemari1903

Mesaj Serkanasn » 19 Eyl 2023, 20:38

josemari1903 yazdı:Öncelikle cevap için çok teşekkür ederim, peki işim gereği sıklıkla yurtdışına çıkıyorum, daha kolay alabileceğim başka bir yer biliyor musunuz? Çevrenizde hiç duydunuz mu?

bravoecho yazdı:Hicbiri gelmez... Rhodium'dan bahsediyorsak, onceden bir satin alma tarihceniz yoksa DJ bile hayal etmeyin

]

En kolay alınabilen ülke Türkiye bildiğim kadarıyla
Kullanıcı avatarı
Serkanasn

Mesaj fsinan » 21 Eyl 2023, 14:39

Almanya Bucherer mağazalarında bulabilme şansınız en yüksek. Rolex satın aldı, muhtemelen stok açısından en iyi durumda olan mağaza zinciri onlardır.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj bravoecho » 23 Eyl 2023, 09:40

Birkac ulke ile ilgili Rolex bayisi izlenimimi paylasayim:

Hollanda: turiste satmaya hic hevesli degiller, klasik laflar. Schipol havalimanindaki Rolex bayisinde sansa SS Sport model dusuren cok oluyor. Ben nefes nefese gittim ama eli bos dondum
Belcika: siraya bile yazmiyorlar
Almanya: cok kucuk Rolex retailer'lar var sagda solda. Sokakta yururken karsiniza cikan, eger sansliysaniz belki ??? diyorum
Dubai: son 1 yil icinde 100bin dirhem'lik satin alma gecmisiniz yoksa, DJ icin bile siraya yazmiyorlar

josemari1903 yazdı:Öncelikle cevap için çok teşekkür ederim, peki işim gereği sıklıkla yurtdışına çıkıyorum, daha kolay alabileceğim başka bir yer biliyor musunuz? Çevrenizde hiç duydunuz mu?

]
Kullanıcı avatarı
bravoecho

ÖncekiSonraki

Dön TSF Rolex Crown Club

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners