kilimanjaro yazdı:Başar senin saatı ben yürüttüm
Ben bende sanıyordum, bendeki fazlalık kiminki acaba?
kilimanjaro yazdı:Başar senin saatı ben yürüttüm
Bond yazdı:Arkadaşlar ikinci partide bulunan 28 adet saatimiz ve 100 adet hediye çelik bileziklerimiz İstanbul gümrüğüne gelmiştir.İşlemlerin ardından pazartesi itibari ile hepsi sahiplerine gönderilecek
Oradan saatlerini teslim alacak arkadaşlarımızda pazartesi itibari ile Bülent Beyi arayarak bilgi alabilir. Yeni saat sahipleri Oris TSD Editionlarını güzel günlerde kullansın
Bilezik için ayarlama konusunda özel bir sistem varmış onun ayrıca bilgisini yazacağım.
Bond yazdı:Arkadaşlar ikinci partide bulunan 28 adet saatimiz ve 100 adet hediye çelik bileziklerimiz İstanbul gümrüğüne gelmiştir.İşlemlerin ardından pazartesi itibari ile hepsi sahiplerine gönderilecek
Oradan saatlerini teslim alacak arkadaşlarımızda pazartesi itibari ile Bülent Beyi arayarak bilgi alabilir. Yeni saat sahipleri Oris TSD Editionlarını güzel günlerde kullansın
Bilezik için ayarlama konusunda özel bir sistem varmış onun ayrıca bilgisini yazacağım.
Bond yazdı:Arkadaşlar ikinci partide bulunan 28 adet saatimiz ve 100 adet hediye çelik bileziklerimiz İstanbul gümrüğüne gelmiştir.İşlemlerin ardından pazartesi itibari ile hepsi sahiplerine gönderilecek [emoji106] Oradan saatlerini teslim alacak arkadaşlarımızda pazartesi itibari ile Bülent Beyi arayarak bilgi alabilir. Yeni saat sahipleri Oris TSD Editionlarını güzel günlerde kullansın
Dön TSF Exclusive Limited Edition COSC By Oris
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir
|