drm67 yazdı:100 nolu saat sahipli diye biliyordum Oris kendi müzesine mi istedi?
afl yazdı:drm67 yazdı:100 nolu saat sahipli diye biliyordum Oris kendi müzesine mi istedi?
Doğru hatırlıyorsunuz drm67. Son numara bendeydi, ancak Bond'un son görüşmesinde Oris her yaptığı serinin son numarasını müzeye koyduğunu belirtmiş. 0/100 veya 101/101 gibi mantıklı alternatifler sunduk ama Oris kabul etmedi.
TSayiR yazdı:afl yazdı:drm67 yazdı:100 nolu saat sahipli diye biliyordum Oris kendi müzesine mi istedi?
Doğru hatırlıyorsunuz drm67. Son numara bendeydi, ancak Bond'un son görüşmesinde Oris her yaptığı serinin son numarasını müzeye koyduğunu belirtmiş. 0/100 veya 101/101 gibi mantıklı alternatifler sunduk ama Oris kabul etmedi.
ee sen ne olacaksın abi? 13e mi kaydırdılar?
afl yazdı:TSayiR yazdı:afl yazdı:drm67 yazdı:100 nolu saat sahipli diye biliyordum Oris kendi müzesine mi istedi?
ee sen ne olacaksın abi? 13e mi kaydırdılar?
TSayiR ben iki adet istemiştim. 13 zaten benimdi, 100 yerine de 5' e geçtim.
Dön TSF Exclusive Limited Edition COSC By Oris
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir
|