TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Divers TSF Limited Edition Kalan Ödeme ve Teslim Bilgi

Oris Aquis Divers TSF Exclusive Limited Edition COSC İçin Özel Bölüm

Re: Oris Divers TSF Limited Edition Kalan Ödeme ve Teslim Bi

Mesaj Bond » 10 Kas 2016, 00:44

Arkadaşlar saatler ile ilgili bazı beklenmedik durumlar var bunları kısaca açıklayayım. Öncelikle bu gün 15 kadar arkadaşımızla konuşup durum hakkında bilgi verdim. Yaklaşımları ve anlayışları için hepsine çok teşekkür ederim. Henüz ulaşamadığım 5 kişi ile de yarın konuşacağımı tahmin ediyorum.

Saatler bu gün gümrükten alındı. Yarın sabah erken bir saatte saatleri görüp fotoğraflayıp buraya koyacağım ve en kısa sürede dağıtıma başlanması için bizzat destek vereceğim. Saatlerin kutulanması evraklarının hazırlanması ve ödemelere göre adreslerin kontrol edilip yollanması mutlaka kısa bir süre alacaktır ancak en kısa sürede başlaması için elimden geleni yapacağım.

Beklenmedik durum ve sıkıntılar şunlar: Saatler Oris İsviçre'yi sıkıştırmalarımız sonucu 2 parti halinde gönderilebiliyor. Daha fazla beklememek için ilk parti gönderilmiş. İlk partide 72 adet saat mevcut ve diğer 28 saat önümüzdeki 1 ay içerisinde gönderilecekmiş. Gelen 72 adet saatin numaraları karışık. Yani aradan bazı saatler maalesef şu durumda bir süre sonra geliyor. Bu durumda Tempus'un müşterileri için ayırdığı bazı saatleri, benim kendime ekstra aldığım ve bazı arkadaşlarımın forum dışından aldığı bir takım saatleri sahiplerine şu an vermeyerek seçili numaraları henüz gelmemiş arkadaşlarımıza ayarladık. Bazı arkadaşlar numaralarını değiştirdiler bazıları ise numara kendileri için özel olduğundan beklemeyi tercih ettiler. Bu yukarıda belirttiğim saatler ile tüm forum üyesi katılımcılar saatlerine bu ilk parti ile sahip olacak şekilde ayarlamaları yaptım aslında ama dediğim gibi bazı arkadaşlar beklemeyi arzu etti. İşleri ve seyahatleri dolayısı ile geç teslim alabilecek bazı arkadaşlarımız içinde avantaj oldu diyebilirim.

Bilezik ve kutular ile kısa bir bilgi de yazayım. Üzerine Concord C2 modelindeki gibi serigrafi baskı olacak TSF Limited Edition ibareli Aquis kutuları içinde gecikme yaşanacağından ve saatleri daha da geciktireceğinden bunu çok önemsemedim. Özel su geçirmez büyük Pelican diver kutu içinde sizlere sürpriz olması için çok uğraştım ancak maalesef o kutu seti ciddi anlamda yüksek fiyatlı olduğundan mümkün olmadı. Bu kutu ayrıca satılıyor ya da sadece Carlos Coste / Depth Gauge/ Pro Diver vb tip yüksek fiyatlı saatlerle veriliyor. Aquis Date kutularımız ve gelen tüm saatlerin C.O.S.C. sertifikasyon kartları ve evrakları şu an mevcut. Hediye Aquis çelik bileziklerimiz ise ayrıca bir süre sonra adreslerinize kargolanacaktır. Saatlerimizi teslim aldıktan sonra seri numaraları ile Oris sitesinden garanti uzatması yapabilirsiniz.

Saatler ile ilgili sabah erken saatlerde görselleri hemen paylaşmaya çalışacağım.

Saatleri uzun süre bekleyerek projeye katılan ve aksaklıklar karşısında destek verip anlayış gösteren tüm arkadaşlara tekrardan teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Anesthesia » 10 Kas 2016, 07:59

Oristen beklenmeyen hareketler, emeklerin için teşekkürler Bond

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj Baran » 10 Kas 2016, 09:02

Orise laf yok :) Benim saat gelmiş Allahtan herkes rahat bir nefes aldı ahahahha

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj drm67 » 10 Kas 2016, 09:11

Gelen saat numaralarını liste halinde yayınlamak mümkün müdür acaba?
Kullanıcı avatarı
drm67

Mesaj Bond » 10 Kas 2016, 11:38

Senin saat var sıkıntı yok yoksa arardım :D

Arkadaşlar saat nefis olmuş gelsin kendiniz görün :super:

Tapatalktan ekliyorum az sonra bir kaç foto çektim. Dağıtım 1-2 güne başlıyor saatlerin muhasebesel girişleri vb evrak işleri var. Stok girişleri yapılmadan fatura kargolama sigortalanma vb işlemler mümkün olmadığından bu gün kargolanmasi mümkün değilmiş. Buradan alacak arkadaşlar içinde ancak bu islemler bitince alabilecekleri söylendi. En kısa sürede haber vereceğim.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Bond » 10 Kas 2016, 11:45

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Bond » 10 Kas 2016, 11:47

Bezel index hizalamasi kadran derinligi nedeni ile fotograftanmis normal üstten bakinca hepsi duzgun :)

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Tgm » 10 Kas 2016, 11:47

Bond yazdı:Resim

:super:

Daha fazla foto isterük :champ: :thumbup:

Edit: eklenmiş bile.. Efsane duruyor :super: :super:
En son Tgm tarafından 10 Kas 2016, 11:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Exclusive Limited Edition COSC By Oris

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners