ncelikle saati alma karar覺n覺 verdiren, Erk Ko癟ak'覺n youtube'daki bir videosu olmutu. Amazon sat覺 fiyat覺 87 dolar civar覺yd覺 ve Erk Ko癟ak sadece i癟indeki Seiko 羹retimi NH35 mekanizma 60 dolar civar覺, fiyat fayda oran覺 olduk癟a y羹ksek bir saat demiti. Ben de madem 繹yle hemen alay覺m dedim.
Saat geldikten sonra hayal k覺r覺kl覺覺 oldu benim i癟in, bu saati almadan 繹nce kolumda denemi olsayd覺m kesinlikle almazd覺m. Nedeni olduk癟a kalitesiz bir hissiyata sahip oluu. Fotoraflar覺na bak覺nca olduk癟a 覺k g繹z羹ken saat maalesef kolda ayn覺 hissiyat覺 vermiyor. Bu da saat al覺rken (繹zellikle pahal覺 bir saat al覺yorsan覺z), almadan denemenin ne kadar 繹nemli olduunu g繹stermi oldu bana. Belki de g羹n羹n birinde pahal覺 bir saati g繹rmeden almam覺n verecei pimanl覺覺, b繹yle ucuz yollu bir kaza ile engellemi oldum.

ncelikle saat amazon fiyat覺 + g羹mr羹k vergisi + kargo toplam 125 dolara mal oldu.Invicta T羹rkiye resmi sitesinde an itibari ile saati 5.000 TL'den sat覺yor, b繹ylece %33 daha ucuza alm覺 oldum. Yaln覺z Amazon'dan sipari ge癟tiim zaman bu saat distrib羹t繹r羹n sitesinde 13.000 TL'den sat覺tayd覺. Saat elime ge癟tikten sonra siteye bakt覺覺mda, OK %75 indirim bal覺覺 ile saatin fiyat覺n覺 5.000 TL'ye indirilmi olduunu g繹rd羹m.
nce ilk fotoraflar覺 atay覺m, sonra ikinci mesajda verdii kalitesiz hissiyat覺n sebeplerini yazay覺m.