Ah keşke omega olsa
Oris de henüz değil ama bir sonraki aşamada bi oris big pointer hedefim var bakalım.
Seiko da değil. Seikoyu çok severim forumdan bilinir çokça Seiko kullandım ve koleksiyonumu küçültürken üç tanesini hala korudum.
Japon saatlerini çok severim uzun zamandır aklımda bir orient vardı. İlk etapta bej kadran bi bambino çok istedim fakat bi türlü olmadı.
Sonrasında çıkan bu gümrük vs mevzuatlarından sonra artık elimi çabuk tutmaya karar verdim ve koleksiyonuma bir adet orient kattım.
Gerek safir kristal cam gerek malzeme kalitesi gerek beni benden alan kadran rengi gerek in house mekanizması sebeplerinden tahminlerden birini doğru çıkaran bir orient kamasu kırmızı kadran koleksiyonuma kattım.
Saat gerçekten malzeme kalitesi işçilik olarak kusursuz. In house mekanizma 42mm kasa çapı safir kristal camı ile harika bir Japon saati.
Tapatalk pro üyeliğim olmadığı için fotoğrafları diğer postlara ekleyeceğim umarım admin arkadaşlar flood için kızmaz.
Son olarak bu saat gerçekten kurlar vs yüzünden olan nispeten yüksek fiyatına rağmen fiyatının üstünde kalite sunan bir saat.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi