Doğum günüm için hediye olarak alınmış saat 2 hafta gecikmeli gelse de elime sağlam bir şekilde ulaştı. Beklentiyi hiç yükseltmeden 2019'un şahsım adına ilk ve ekstrem bir şey de olmazsa aile yavaş yavaş şekillendiğinden son kutu açılışını yapalım

--------------------------------------------------
Öncelikle tahminde bulunanlara teşekkür ederim.

Saatlerimi seçerken mümkün olduğunca birbiriyle benzeşmeyen, fark yaratacak seçinler yapmaya çalışıyorum. Tahmin mesajında Gökhan konuyu çok güzel özetledi aslında. Bütçeyi yormayacak, hediye de olunca manevi değeri olacak ve ailede hiç dijital saat olmamasından kaynaklı G-Shock'a yönelmeye karar verdim.
Doğum günüm 6 Ocak'tı. Annem doğum gününde ne istersin diye sorunca Kıvanç da durur mu yapıştırmış cevabı [emoji14] Siparişi verdim ve internet siparişlerinde aldığım bayiyi darlayan bi yapım olduğundan saati doğum günü için aldığımı ve en geç ertesi gün kargoya verirlerse doğum günümde saatin bileğimde olacağından bahsetsem de siparişi Pazartesi günü (7 Ocak) kargoya verebileceklerini söylediler. Yapacak bir şey olmayınca beklemeye koyuldum. Pazartesi günü siparişin kargoya verildiği mailini beklerken firmadan gelen telefon tüm planları alt üst etti. Tedarikçi firmanın deposunda yıl sonu sayımı olduğu ve saatin en erken 17'sinde kargoya verilebileceği, dilersem siparişi iptal edip para iadesi yapabileceklerini belirtseler de uzun bi süredir beklediğim saati 10 gün daha beklerim diye düşünüp bekleme hakkımı kullanmak istiyorum diye cevap verdim

Takip edenler bilir son saat seçimlerim 40< mm boyutunda oldu. Siparişini verdiğim modelin 42,8 mm boyutunda olması ve daha önce hiç bileğimde denemeden, intertten gördüğüm fotoğraflarla siparişi vermiş olmam kafamda soru işaretleri yaratsa da saati bileğime taktıktan sonra tüm soru işaretleri gitti. Model G-Shock'ın "black out" serisinden. Sn. Ankthas'ın bi başlıkta belirttiği ikileme, hatta üçleme ben de düştüm. Benim aldığım model; DW-5600BB, Ankthas'ın ikilemde kalıp tercih ettiği model DW-5600HR, bir de forumda çoğu dijital saat tercih eden saatseverin seçimi f/p ürünü DW5600E. Seçimim simsiyah kasası ve ekranıyla DW-5600BB oldu.

Sabah hemen tahmin gelir diye 2-3 adet kutu açılış fotoğrafı çekmiştim. Doğru tahmin gelmeyince biraz daha bekledim. Bir de dışarıdayken çektiğim bilek fotoğrafını paylaşıp konuyu sonlandırayım.
Herkese teşekkürler.