TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio G-Shock DW5600BB Kutu Açılışı

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Casio G-Shock DW5600BB Kutu Açılışı

Mesaj kiwi21 » 19 Oca 2019, 00:09

Merhaba,

Doğum günüm için hediye olarak alınmış saat 2 hafta gecikmeli gelse de elime sağlam bir şekilde ulaştı. Beklentiyi hiç yükseltmeden 2019'un şahsım adına ilk ve ekstrem bir şey de olmazsa aile yavaş yavaş şekillendiğinden son kutu açılışını yapalım :champ:

Resim

--------------------------------------------------

Öncelikle tahminde bulunanlara teşekkür ederim. :champ:

Saatlerimi seçerken mümkün olduğunca birbiriyle benzeşmeyen, fark yaratacak seçinler yapmaya çalışıyorum. Tahmin mesajında Gökhan konuyu çok güzel özetledi aslında. Bütçeyi yormayacak, hediye de olunca manevi değeri olacak ve ailede hiç dijital saat olmamasından kaynaklı G-Shock'a yönelmeye karar verdim.

Doğum günüm 6 Ocak'tı. Annem doğum gününde ne istersin diye sorunca Kıvanç da durur mu yapıştırmış cevabı [emoji14] Siparişi verdim ve internet siparişlerinde aldığım bayiyi darlayan bi yapım olduğundan saati doğum günü için aldığımı ve en geç ertesi gün kargoya verirlerse doğum günümde saatin bileğimde olacağından bahsetsem de siparişi Pazartesi günü (7 Ocak) kargoya verebileceklerini söylediler. Yapacak bir şey olmayınca beklemeye koyuldum. Pazartesi günü siparişin kargoya verildiği mailini beklerken firmadan gelen telefon tüm planları alt üst etti. Tedarikçi firmanın deposunda yıl sonu sayımı olduğu ve saatin en erken 17'sinde kargoya verilebileceği, dilersem siparişi iptal edip para iadesi yapabileceklerini belirtseler de uzun bi süredir beklediğim saati 10 gün daha beklerim diye düşünüp bekleme hakkımı kullanmak istiyorum diye cevap verdim :) Sonuç olarak saatim dün elime geçti.

Takip edenler bilir son saat seçimlerim 40< mm boyutunda oldu. Siparişini verdiğim modelin 42,8 mm boyutunda olması ve daha önce hiç bileğimde denemeden, intertten gördüğüm fotoğraflarla siparişi vermiş olmam kafamda soru işaretleri yaratsa da saati bileğime taktıktan sonra tüm soru işaretleri gitti. Model G-Shock'ın "black out" serisinden. Sn. Ankthas'ın bi başlıkta belirttiği ikileme, hatta üçleme ben de düştüm. Benim aldığım model; DW-5600BB, Ankthas'ın ikilemde kalıp tercih ettiği model DW-5600HR, bir de forumda çoğu dijital saat tercih eden saatseverin seçimi f/p ürünü DW5600E. Seçimim simsiyah kasası ve ekranıyla DW-5600BB oldu. :champ:

Sabah hemen tahmin gelir diye 2-3 adet kutu açılış fotoğrafı çekmiştim. Doğru tahmin gelmeyince biraz daha bekledim. Bir de dışarıdayken çektiğim bilek fotoğrafını paylaşıp konuyu sonlandırayım.

Herkese teşekkürler. :champ:

Resim

Resim

Resim

Resim
En son kiwi21 tarafından 19 Oca 2019, 21:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

Re: Kutu Açılışı

Mesaj ekdellal » 19 Oca 2019, 00:12

Tag Heuer

Sent from Mi 8 6/128 via Tapatalk
"Tırtılın kaderi kelebek olmak ve güzel ölmekdir"
Kullanıcı avatarı
ekdellal

Mesaj sieger » 19 Oca 2019, 00:13

GS snowflake diyorum o zaman! beklenti biraz yuksek oldu ama, senden beklerim :champ:
instagram.com/archpatek
Kullanıcı avatarı
sieger

Mesaj Umutt » 19 Oca 2019, 06:51

Ooo Kıvanç kutu açılışı yapıyor ve ben neredeyse kaçırıyormuşum..

Ben tercihimi bir dalgıçtan yana kullanıyor ve Omega Smp diyorum.
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj bumega » 19 Oca 2019, 09:06

Fc diyelim. ?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
bumega

Mesaj khef » 19 Oca 2019, 09:14

Lagavulin?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj eraslani » 19 Oca 2019, 09:39

Hediye geldiğine ve Japon olduğuna göre tahminim Seiko.
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj vysaknc » 19 Oca 2019, 10:07

Bence de Seiko, Alpinist veya sarb033 .. :thumbup:
Hırs sebebi hasarettir..
Kullanıcı avatarı
vysaknc

Sonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 206 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners