100 m water resist özelliği var bu özellik deri kordonunda da var fotoğrafını özellikle çektim.

Saat karton bir kutu içinde geldi ayrıca bir kutusu yok. Merkez saat garantili.

saatin kasa malzemesi prinç ve üzeri kaplama. bazı sitelerde kasa için paslanmaz çelik yazmışlar fakat sadece arka kapak çelik. Kamuflajlı ve arazide kullanımı düşünülerek üretilmiş bir saat için prinç kasa bence çok kullanışsız olacak.

Arka kapak paslanmaz çelik fakat gördüğünüz gibi vidalı değil. bence bu saate vidali bir arka kapak yakışırdı. Kapak üzerindeki logo şık duruyor. Kordon genişliği 20 mm

Bezel sabit. bezel de kasa gibi prinç

Saatin kalınlığı 11 mm

Kurma kolu vidalı değil, şekil olarak güzel görünüyor yanlardaki koruma boynuzları saati görsel olarak güzelleştiriyor. Vida kafaları görüntü amaçlı.

su geçirmez deri yazan bir kordon ilk defa gördüm. ucuz bir saatte şaşırtıcı. kamuflaj saate suya dayanıklı deri kordon koy kasayı çelik yapma ilginç bir durum.

Tokada Timex yazısı yok olsa iyi olurdu.

Deri kordon kaliteli duruyor dikişler düzgün.

Saatte anti şok özelliği var. kamuflajında gerçek ağaç fotoğrafı kullanılmış avcıların kamuflajları gibi. realtree adını vermişler ve patentini almışlar.

Pilli olan saatin ağırlığı 91 gr. Bilekte oldukça konforlu. cam mineral.

Saatin kurma tepesine basıldığında Timex patentli indiglo aydınlatma tüm zemini aydınlatıyor. Ayrıca kollarda ve indexlerde fosfor özelliği var (kötü bir lume çekimi yaptım af ola)
Sonuç olarak saat fiyatına göre çok güzel ve keyifle kullanılacak bir saat. dayanıklılığını ise göreceğiz.