Bu saati kendisi vesilesi ile, kendisini de bu saat vesilesi ile tanıdım. Sonuçta hayatta herşey bir vesile değil mi azizim? Neyse

Kendisine çok saygı duyarım, pilotluk kariyerinde uzay yapmış bir büyüğümüz idi.

Pilotlukta çok saat değil, kaliteli saat yapmak önemlidir görüşünü kanıtlayan bir kariyeri olmuş. Ortalama bir havayolu pilotu iyi şartlarda! 20.000 saatlerde kariyerinin son demlerini yaşarken, Pogue hocamız tüm kariyeri boyunca toplamda sadece 7200 (2017 saati uzay uçuşu imiş

) uçuş saatine sahip ama emin olunuz ki 30.000 saatlik kaptanlara el öptürecek deneyim ve alt yapı ile emekli olmuş, bkz. 50 tip uçakta uçmuş, 50 tip demek çok büyük ve çok az insana nasip olacak bir başarıdır, uzaya çıkmış astronotlar ve kozmonotlar arasında da bence (bildiğim kadarı ile) en derin alt yapıya sahip bir hocamızmış. Toprağı bol olsun diyelim. Kendisi ile iki kelam laf edip, şöyle 40-45 dk. dahi olsa, havacılık ile ilgili tavsiyeler dinleyebilmeyi çok isterdim ama kıl payı ile kaçırdık fırsatı..
Tekrar hayırlı olsun *meLeemeee

Saat çok patateZ! ama bir tane de ben alacağım böyle giderse

Zamana and olsun ki.....