Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
hozburun,cct,Anesthesia,hellhound ve modern60 cok tesekkür ederim tek merak ettığım ve cavabını bulamadığım tek soru kac tane uretilmişki bundan sınırlı üretim oluyor kafamı o karıştııryor
Seiko'larda Limited Edition görünce, saatin sadece belirli bir süre için üretildiğini anlıyorum. Zira bende de bir LE Seiko Monster var ama kaç (bin ) adet üretilmiş belli değil.
Benim aklıma ilk gelen tabiki üretim sayısı araştırdım bir kaç yerde ama sağlıklı bir sonuç elde edemedim tek bir yerde vardı incelemesi orda bahsedildiği için aklıma takıldı aynı soruyu ordaki kişide sordu. http://yeomanseiko.com/2014/08/21/seiko ... r-srp577k/
Haklısın tarkani bu benim de beğendiğim ve saatlerimin arasına katmak istediğim bir model ve LE özellikle cezbedici fakat kaç adet üretildiği meçhul bunun belli olmaması da" bir pazarlama taktiğimi " sorusunu doğuruyor.