Ne kadar g羹zel ve zor bulunur saat varsa Hasan abi d羹nya forumlar覺ndan topluyor. Ben yerinde olsam m羹zayede a癟ard覺m, zira bir Christie's den, bir Sotheby's den aa覺 kal覺r yan覺 yok..

Miriel yazd覺:Tolgi06 yazd覺:Herkesin s覺nav覺n覺n bitip eve gittii bu gecede, hayat覺mda g繹rd羹羹m en s覺k覺c覺 ders olan European Law'dan kalan 1-2 kiiden biri olan ben bu sa癟mal覺覺n 繹devini yaparken, hayat覺ma heyecan katt覺n altanos. 襤nceleme i癟in ellerine sal覺k keyifle okudum. Saati 癟ok beendim ger癟ekten, mavi tonu da 癟ok g羹zel. G羹zel g羹nlerde kullan altanos
![]()
Edit: Hasan Abi'nin kaderi bu san覺r覺m(bkz: Orient Star Somes, Mako Cerakote )
Tolga abi kolay gelsin, biz haz覺rl覺klarda yat覺tay覺z.![]()
Altan aabey hay覺rl覺 olsun, tebrikler 癟ok keyifli bir inceleme.
Hasan aabey
Tolgi06 yazd覺:Miriel yazd覺:Tolgi06 yazd覺:Herkesin s覺nav覺n覺n bitip eve gittii bu gecede, hayat覺mda g繹rd羹羹m en s覺k覺c覺 ders olan European Law'dan kalan 1-2 kiiden biri olan ben bu sa癟mal覺覺n 繹devini yaparken, hayat覺ma heyecan katt覺n altanos. 襤nceleme i癟in ellerine sal覺k keyifle okudum. Saati 癟ok beendim ger癟ekten, mavi tonu da 癟ok g羹zel. G羹zel g羹nlerde kullan altanos
![]()
Edit: Hasan Abi'nin kaderi bu san覺r覺m(bkz: Orient Star Somes, Mako Cerakote )
Tolga abi kolay gelsin, biz haz覺rl覺klarda yat覺tay覺z.![]()
Altan aabey hay覺rl覺 olsun, tebrikler 癟ok keyifli bir inceleme.
Hasan aabey
Saol Miriel baz覺 dersler vard覺r hi癟 girmek istemezsin ,girmeyince kal覺rs覺n. Bu o ders ite. rencilik de 癟ok uzad覺 benim malum art覺k hi癟 癟al覺am覺yorum
D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 180 misafir
|