Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Sevenfriday'e benzemekle beraber kalite bakımından çok daha üstün duruyor. Tipini de çok beğendim valla Değiştirilebilir kayışlarla yazın oldukça güzel bir alternatif olur. Hayırlı uğurlu olsun
Ben de ilk kez dün gördüm bu x35 leri forumda ve ilk görüşte aşk oldu sanırım. Hem renk, hem de beyaz kayış ile de harika duruyor. Fiyatı benim için biraz fazla, kendisi için biraz az da olsa, wishlist' e ekleyiverdim bakalım, kısmet olur inşallah.
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkürler Beğenmenize sevindim.
Tolgi dediğin gibi bende pek sevmem open heart kadran, sanırım ortadaki çark ve open heart kısmının yarım halde yerleştirilmesi sebebiyle fena durmuyor. Çalışırken izlemesi zevkli özellikle. Saatlerin kasası neredeyse hiç parmak izi tutmuyor en çok hoşuma giden özelliklerden birisi bu oldu. Birde kayış değiştime sistemini beğendim.