TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Suunto Elementum Terra All Black Kutu A癟覺l覺覺

Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

Re: Suunto Elementum Terra All Black Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj thekinger » 12 Eyl 2015, 23:45

G羹zel g羹nlerde kullan覺n. Bende son zamanlarda suuntoyu 癟ok beeniyorum. Ancak tam istediim kombinasyonu bir t羹rl羹 bir arada bulamad覺m. Benim i癟in fitnes a覺rl覺k olmas覺 daha efektif. Nab覺z 繹l癟mesi ve kronometresinib hassasiyeti daha 繹nemli. Ayr覺ca arjl覺 deil pilli olmas覺 tercih nedenim. Core all black beendiim bir model ama nab覺z 繹l癟er deil
覺k fakat kullanmayaca覺m 繹zellikleri var. San覺r覺m m5 all black d羹羹neceim. Nab覺z 繹zellii olmad覺ktan sonra bence casionun protrek modelleri suuntoya g繹re daha iyi bana g繹re.
Kullan覺c覺 avatar覺
thekinger

Kay覺t: 25 Ara 2014, 16:59

Mesaj Shinigami » 13 Eyl 2015, 00:30

@Anesthesia
@khef
@byakrep

癟ok teekk羹rler :champ:

@thekinger

fitness 覺 genelde spor salonu veya evde yapt覺覺m i癟in sadece ozaman kullanaca覺m suunto m5 im var. onun d覺覺nda garmin d2 kullan覺yorum onda ant+ 繹zellikli nab覺z 繹l癟erler uyumlu. ama dediiniz gibi arjs覺z ve b羹t羹n 繹zellikleri b羹nyesinde ta覺yan malesef bir model benim de akl覺ma gelmiyor. protrek modellerini beeniyorum fakat suunto nun modelleri daha modern daha sade daha g羹ndelik duruyor benim i癟in, g-shock veya protrek ler kolda biraz kaba duruyor benim kanaatime g繹re. ayr覺ca safir kristal cam, titanyum veya 癟elik g繹vde benim kullan覺m覺m i癟in biraz daha uygundu o y羹zden elementum u tercih ettim. nab覺z i癟in daha ucuz uygun bir model kullan覺p g羹ndelik hayatta belki core all black iinizi g繹recektir.
Kullan覺c覺 avatar覺
Shinigami

Kay覺t: 02 Haz 2012, 12:10

Mesaj mlm » 13 Eyl 2015, 01:39

Muratc覺m tebrikler, g羹le g羹le kullan :champ: :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj Shinigami » 13 Eyl 2015, 16:12

mlm yazd覺:Muratc覺m tebrikler, g羹le g羹le kullan :champ: :champ:

teekk羹r ederim Cengiz :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Shinigami

Mesaj thekinger » 13 Eyl 2015, 19:04

Shinigami yazd覺:@Anesthesia
@khef
@byakrep

@thekinger

fitness 覺 genelde spor salonu veya evde yapt覺覺m i癟in sadece ozaman kullanaca覺m suunto m5 im var. onun d覺覺nda garmin d2 kullan覺yorum onda ant+ 繹zellikli nab覺z 繹l癟erler uyumlu. ama dediiniz gibi arjs覺z ve b羹t羹n 繹zellikleri b羹nyesinde ta覺yan malesef bir model benim de akl覺ma gelmiyor. protrek modellerini beeniyorum fakat suunto nun modelleri daha modern daha sade daha g羹ndelik duruyor benim i癟in, g-shock veya protrek ler kolda biraz kaba duruyor benim kanaatime g繹re. ayr覺ca safir kristal cam, titanyum veya 癟elik g繹vde benim kullan覺m覺m i癟in biraz daha uygundu o y羹zden elementum u tercih ettim. nab覺z i癟in daha ucuz uygun bir model kullan覺p g羹ndelik hayatta belki core all black iinizi g繹recektir.

Core all black 癟ok 覺k bir saat. Asl覺nda almaya 癟ok yak覺nd覺m ama sen 癟abuk par癟aland覺 deyince akl覺m kar覺t覺. Birde son d繹viz art覺覺 fiyatlara yans覺d覺 hemen.
Kullan覺c覺 avatar覺
thekinger

Mesaj Shinigami » 13 Eyl 2015, 19:11

thekinger yazd覺:
Shinigami yazd覺:@Anesthesia
@khef
@byakrep

@thekinger

Core all black 癟ok 覺k bir saat. Asl覺nda almaya 癟ok yak覺nd覺m ama sen 癟abuk par癟aland覺 deyince akl覺m kar覺t覺. Birde son d繹viz art覺覺 fiyatlara yans覺d覺 hemen.

癟abuk par癟aland覺 derken 3 y覺l boyunca 癟eitli ikencelere maruz kald覺. kaya t覺rman覺lar覺nda bol bol taa 癟arpt覺. protrek ler ne kadar dayan覺rsa core da okadar dayan覺r i癟iniz rahat olsun. fiyat performans olarak en baar覺l覺 suunto 羹r羹n羹 core all black bence.
Kullan覺c覺 avatar覺
Shinigami

Mesaj thekinger » 14 Eyl 2015, 11:18

Konunu da覺tmak istemiyorum ama bu t羹r saatler konusunda bilgi sahibi olduun i癟in sormak istiyorum.
Basis peak hakk覺nda ne d羹羹n羹yorsun?
http://www.mybasis.com/
Kullan覺c覺 avatar覺
thekinger

Mesaj Shinigami » 14 Eyl 2015, 15:44

thekinger yazd覺:Konunu da覺tmak istemiyorum ama bu t羹r saatler konusunda bilgi sahibi olduun i癟in sormak istiyorum.
Basis peak hakk覺nda ne d羹羹n羹yorsun?
http://www.mybasis.com/

piyasadaki en baar覺s覺z activity tracker lardan biri basis peak, neredeyse her konuda fitbit surge un gerisinde kal覺yor onu dusunebilirsiniz ama basis de surge de sarjli. daha fazla soru varsa kafan覺zda pm atabilirsiniz ordan cevaplayabilirim :D
Kullan覺c覺 avatar覺
Shinigami

ncekiSonraki

D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 210 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners