Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
keşke 2. victorinox yerine hamilton'u alsaydın baran. değişik değişik takardın ne güzel
istatistiki olarak, forumda kişi başına düşen ortalama saat sayısı fena değil. lakin gerçekte saatler belli bir azınlıkta toplanmış durumda. tam bir türkiye örneklemi oluşturuyoruz.
Vostok Precision almanı öneririm, ama sıfır yok tabi belki NOS yada temiz bir tane bulursun. İçlerinde kronometre hassasiyetinde çalışan meşhur kalibre 2809 bulunuyor, rusların efsane mekanizmasıdır netekim.. Nesilleri de tükeniyor, gittikçe değer kazanacaklar bence..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
asymptote, ben baktım biraz precision'lara ama volna veya almaz olmayan tek bir tane buldum satılık. o da oldukça yıpranmış bir kasaya sahip. volna ve almazlara mı yönelsem acep? zira bir tane edinmek istiyorum.