nrbsk » 02 Eki 2015, 15:55
Gelelim detayl覺 incelemeye
ncelikle bu saate ulamam覺 salayan ve her t羹rl羹 soruma i癟tenlikle yan覺t veren Bond Bakan覺ma minnettar覺m.
Teknik 繹zellikleri ise 繹yle;
Miyota 90S5 otomatik mekanizma, 24 tal覺, 28.800 vph ve 42 saat g羹癟 rezervi 300 metre su ge癟irmez, kilitli tepe, 120 klik seramik bezel , 3.2 mm d羹z safir kristal cam, italyan deri kay覺 ve nato kay覺 alternatifleri, mekanizmay覺 g繹steren arka kapak. Vintage Super Luminova indeks ve kollar. elik, DLC ve PVD Rose gold kaplama kasa versiyonlar覺. 襤ki farkl覺 kadran alternatifi ve 8 mm b羹y羹k vintage style tepe. Tepe hari癟 41.5mm 癟ap , boynuzdan boynuza 49.5mm , 13.7mm kal覺nl覺k, 21mm kay覺 aral覺覺. Kay覺 hari癟 toplam 80 gram a覺rl覺k.
Saat 癟aramba g羹n羹 elime ulat覺 ancak bug羹n inceleme f覺rsat覺 bulabildim.Genel olarak 癟ok dengeli ve kaliteli bir saat olduunu d羹羹n羹yorum.A癟覺k癟as覺 kullanmakta olduum Tissot Prs 516 Automatic Chronograph ve Orient Planet saatlerime g繹re 癟ap olarak k羹癟羹k ama bileime g繹re oldu.
Deri kay覺覺 ise biraz sert gelse de zaman i癟erisinde kullan覺ma g繹re ekillenecektir.Hafif ve konforlu bir saat olmas覺 ise benim houma giden bir baka 繹zellii idi.
Bezeli tok bir ses ile d繹nmekte ve ayr覺ca lume olmas覺 sevindirici.
Hen羹z dakiklik 繹l癟羹m羹n羹 yapmad覺m bu konuyu daha sonra yazar覺m.
Sonu癟 olarak gayet baar覺l覺,tutarl覺,sevimli bir i 癟覺karm覺 ortaya Ancon.
Not:Lumeli fotoraf Bond Bakan'覺n 癟ekimidir.
Beklediiniz,tahminleriniz i癟in teekk羹r ederim.Sayg覺lar覺m覺 sunar覺m...