Zira bu kadar saatten sonra başka saat almak istemiyorum

turkmenoglu yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Saatler konusunda neredeyse (neredeyse demek bile fazla iyimser oldu) hiç bir bilgim yok. Kolay kullanılabilmesi dışında herhangi bir beklentim de olmamıştı gençlik yıllarımda. Son 10 yıldır kendi standartlarımda fiyat/estetik/kalite noktasında optimal çizgi olarak 3 seiko modelini benimseyip alıp kullandım.
İçlerinde en sevdiğim, evde saklayıp sonra yerini unuttuğum, taşınınca da yalan olan mapmeter modelini saymazsak da halen premier choronograph ve seiko velatura yachting timer ı keyifle kullanıyorum. Aslında artık kullanamıyorum zira kendime ve babama birer saat alayım diye bakınırken coctail time serisi ile karşılaştım. SRPC01J ile SSA361J1 arasında o kadar kararsız kaldım ki mecburen her ikisini de aldım. Şahsen ince kasası ve sadeliği ile SRPC01J beni benden aldı ama daha sonrasında ah keşke derim diye korkumdan SSA361J1 i de aldım. Eve gelip kutuları açtığımdan beri diğer saatlerimi gözümün görmemesi bir yana hangisini kendim için seçeceğimi bile şaşırdım desem yalan olmaz.
Mandos yazdı:
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KKarakuş yazdı:Hakkınızda ve tercihinizde şimdiden hayırlısı olsuncorp8slave yazdı:Herkese merhaba,
Bu başlık sayesinde cocktail time alacağım en kısa sürede. Bugün kolumda bir deneme yapabilirsem eğer(şu ana kadar gittiğim 1 2 bayide bulamadık saati) ya beyaz kadranlı(sanırım sakura deniliyor) ya da siyaha kaçan lacivert kadranlı olandan alacağım. Sakuranın her türlü kayışla adapte olabilmesi gerçekten müthiş. Çok kalın saat sevmediğim için power reserveli modeli pek düşünmüyorum ama onu da deneyeceğım.
Bakalım.![]()
Her iki model de güzel olduğundan birini alınca diğerinde akıl kalıyor, en azından bende böyle oldu![]()
Bugün de bir katkıda bulunayım ;
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denizahmet yazdı:Sakura.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
neyhackle yazdı:Herkese iyi günler
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 200 misafir
|