Ben de yeni kavuştum katanaya, ama autozilla ile yolumuz henüz kesişmediDenizKSK yazdı:Çok teşekkür ederim güzel mesajlarınız için. Kadrana yakından canlı canlı bakınca gerçekten çok başka. [emoji106]
@coolfire, hocam Ananta Double Retrograde'de, Citizen 300m Ecozilla'da kutuda yatıyor kuzu kuzu
hozburun yazdı:Deniz tebrikler , güle güle kullan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
coolfire yazdı:Ben de yeni kavuştum katanaya, ama autozilla ile yolumuz henüz kesişmediDenizKSK yazdı:Çok teşekkür ederim güzel mesajlarınız için. Kadrana yakından canlı canlı bakınca gerçekten çok başka. [emoji106]
@coolfire, hocam Ananta Double Retrograde'de, Citizen 300m Ecozilla'da kutuda yatıyor kuzu kuzu
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
mlm yazdı:Güle güle kullan DenizKSK, çok şık
Erdem35 yazdı:Gerçekten şık bir saat [emoji106] iyi günlerde kullanman dileğiyle
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kiwi21 yazdı:İyi günlerde kullanın. Seiko presage serisiyle mükemmel bir iş yaptı gerçekten. Mavisi ayrı, beyazı ayrı, power reserve'li versiyonları ayrı güzel.
Ayrıca değinmiş olduğunuz kutu konusuna da sonuna kadar katılıyorum. Limited edition'a yakışır bir kutu olmuş. Geçtiğimiz günlerde iş arkadaşıma aldık aynı kadranın power reserve'siz modelinden. Standart seiko kutusu ile gelecek diye çok korkmuştum
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 185 misafir
|