Son g羹nlerde gerek g-shock a癟覺l覺lar覺 olsun gerek forumda dola覺rken kar覺lat覺覺m prw-5000 ve prw-3000 a癟覺l覺lar覺 olsun itah覺m覺 kabartmaya yetti ve artt覺 bile.
B繹yle bi saate ihtiyac覺m olduunu hissettim yada ka覺nt覺 diyebiliriz
襤in asl覺 bahar geliyor ve doa y羹r羹y羹lerim yeniden balayacak tamam art覺k bu saatlerin yapt覺覺 ileri ak覺ll覺 telefonlar yap覺yor fakat saat olarak konsepte uygun olsun dedim.
Arat覺rmalara balad覺m eleye eleye prw-3000 ve prg-270 aras覺nda kald覺m ve saat癟inin yolunu tuttum, neyseki iki modelde ellerinde mevcuttu. Asl覺nda prg-280 modelide vard覺 fakat olmuken tam olsun akrep yelkovan olmas覺n istediim i癟in ve 280 modeli biraz daha kaba olduu i癟in onu yeniden eleyip ilk bataki ikiliye geri d繹nd羹m.
prw-3000 癟ok kibard覺 g羹zeldi hatta radyo al覺c覺 art覺s覺 vard覺 fakat bana pek salaml覺k hissi uyand覺rmad覺 nedense(tamamen kendi d羹羹ncem) ayr覺ca kasas覺 tek renkti bende madem spor model al覺yorum azda olsa renkli biey olsun diyerek prg-270 modelinde karar k覺ld覺m.
D羹n 繹leden beri kolumdan 癟覺karmad覺m. Saat b羹y羹k ger癟ekten ama 癟ok hafif olduu i癟in herhangi bir rahats覺zl覺k hissetmedim 繹yleki d羹n yorgunluktan yataa yatt覺覺m gibi kalm覺覺m sabah uyand覺m saat kolumdayd覺 ve kolumda ne bi iz ne de bir ar覺 vard覺.
Saat 繹zellikleri 癟ok g羹zel oynay覺p duruyorum bozulacak valla

Hala 癟繹zemediim bir ton 繹zellii var ve kullan覺m k覺lavuzunu hatmetmeme az kald覺.
Fotoraflara ge癟elim. Bu arada birg羹n bu ayakkab覺 kutular覺n覺n benimde iime yarayaca覺n覺 biliyordum