TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Orient SER20002W0 Kutu Açılışı

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Re: Orient SER20002W0 Kutu Açılışı

Mesaj Khan » 14 Nis 2016, 19:20

SerkanGS yazdı:Tamam beyler ancak yükleyebildim fotoları :)
Thevenin teşekkür ederim :D açtım tamam :D

Bu saat Orient'in SER20002W0 kodlu Safir camlı , Vidalı tepeli Made in Japan güzeli :champ:
Şunu itiraf etmeden geçemeyeceğim üzerindeki bilezik kalitesi daha önce Orient Star da bile rastlamadigim seviyede bileziği çok sevdim.
Hasan abi sana çok teşekkür ederim yine abiliğini yaptın ayrıca saatin yanında gönderdiğin croco kayış için de ayrıca teşekkür ederim harikaymış :super: :champ:

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Ne kadar abi bu, lütfen söyle :)

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj maviplnet » 21 Nis 2016, 09:01

saatin rolex vari bir izlenim bırakıyor. google de araştırınca japonca yazılar çıkıyor. amazon da dahil normal hiçbir sitede satışını bulamadım. acaba eski bir modelmi yada piyasaya daha yenimi sürülüyorda dış pazardada yok fikri olan varmıdır acaba.
Kullanıcı avatarı
maviplnet

Mesaj Khan » 21 Nis 2016, 09:08

maviplnet yazdı:saatin rolex vari bir izlenim bırakıyor. google de araştırınca japonca yazılar çıkıyor. amazon da dahil normal hiçbir sitede satışını bulamadım. acaba eski bir modelmi yada piyasaya daha yenimi sürülüyorda dış pazardada yok fikri olan varmıdır acaba.

Bu bir JDM, yani Japan Domestic Market, biraz daha açarsak, sadece Japonya için satışa sunulmuş ürün, tr de yada diğer ülkelerin distribütörlerinde satılmıyor.

Eğer satın almak istiyorsanız Japonyadaki global satış yapan marketlere bakınız.

Bu arada, ürün gerçekten çok güzel!

God is good.
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj coskun058 » 21 Nis 2016, 09:41

Tebrikler
Mal sahibi mülk sahibi,hani bunun ilk sahibi,mal da yalan mülk de yalan ,var gel biraz da sen oyalan.
Kullanıcı avatarı
coskun058

Mesaj hozburun » 21 Nis 2016, 09:47

maviplnet yazdı:saatin rolex vari bir izlenim bırakıyor. google de araştırınca japonca yazılar çıkıyor. amazon da dahil normal hiçbir sitede satışını bulamadım. acaba eski bir modelmi yada piyasaya daha yenimi sürülüyorda dış pazardada yok fikri olan varmıdır acaba.

http://global.rakuten.com/en/search/?k= ... ch_regular
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj maviplnet » 21 Nis 2016, 11:08

hozburun yazdı:

http://global.rakuten.com/en/search/?k= ... ch_regular

o siteyi bende buldum aslında ama verdiği fiyatlar çok tuhaf geldi.
http://global.rakuten.com/en/store/brig ... er20002w0/ bu ürüne 333
bu http://global.rakuten.com/en/store/aaa- ... er20002w0/ ürünede 281 tl fiyat vermişler.
bu sattıkları saatler sıfırmı yoksa nedir çözemedim. bu izlenime neden kapıldım açıklıyayım; yukardaki mesajda da yazdığım gibi saat rolex havasında yapılmış ve üst düzey izlenimi veriyor. fiyat olarak 1500 ile 2500 tl arası bir rakam beklerken çok uçuk düzeyde minimal bi rakamla satılıyor olarak görünce afalladım işin açığı
Kullanıcı avatarı
maviplnet

Mesaj hozburun » 21 Nis 2016, 11:21

Saatler sıfır ve site güvenilirdir, fiyatlara takriben 15 USD kargo ve Türkiye ye giriş yaparken de %20 vergi eklenecektir, yani saat takriben 450-500 TL ye adresinize teslim olacaktır :thumbup:
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj Wwtr » 21 Nis 2016, 11:37

Geç de olsa tebrikler
Kullanıcı avatarı
Wwtr

ÖncekiSonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners