TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio Baby-G Kutu Açılışı

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Casio Baby-G Kutu Açılışı

Mesaj ptahba » 04 Oca 2015, 10:57

Herkese merhaba iyi pazarlar. Bu pazarda avm avm gezip alışveriş yapın ki biz çalışanlar kazanalım :lol: Konuyu dağıtmadan kutu açılışımıza geçelim, önce ipuçları,

bölümden anlayacağınız üzere açılışını yapacağım saat köklü bir japon markası (gerçi ürün tayland da yapılmış ama olsun). Firma sadece saat değil bir çok alanda faaliyet gösteriyor. Bakalım tahminler gelecek mi?

Ha unutmadan, saati ben aldım ama benim değil :o 10 Yaşında bir prensese ait.

Resim
Kullanıcı avatarı
ptahba

Re: Açılış var Ahali

Mesaj Erdem35 » 04 Oca 2015, 11:14

Casio Baby G ? :champ:
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj ptahba » 04 Oca 2015, 11:17

Abi insaf ama ya sabah sabah işin yokmudur senin :lol: Bu kadar nokta atışı yapılır mı arkadaş. Rengini de bileydin bari :lol:

Evet Baby G bakalım renk ve model bilinecek mi, Erdem sen cezalısın :D

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
ptahba

Mesaj Erdem35 » 04 Oca 2015, 11:38

:D :D :champ: :champ: Güle güle kullanılsın :thumbup:
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj Architecte » 04 Oca 2015, 12:00

Çok güzel. :thumbup:

Güle güle kullanısın küçük prenses :champ:
Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
Kullanıcı avatarı
Architecte

Mesaj Tolgi06 » 04 Oca 2015, 12:07

Pembe ya da beyaz diyorum,

Bu arada güzel günlerde kullansın ufaklık :D
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj ptahba » 04 Oca 2015, 12:18

dün kızım ben ve dünya durdukça başımda durası sevgili eşim, kızımı Topkapı Sarayına götürdük. Dönüşte Sirkeci durağında inip Konyalı Saatin hemen yanından yukarı kıvrılıp tarihi postanenin ilerisinde ki Kral Kokoreç'te Kokoreç yemeyenleri dövdüklerini duyduğumuzdan hızla olay yerine intikal edip :lol: Tabi karın doyunca Maslow İhityaçlar Pirmaidine göre ne oldu saat bakmam gerekti. Şimdi şart bunlar bunları yapmayanları sopayla dövüyorlar orda :P Sevgili kızım bana tanesi en az 10.000 tl olan saatlerden bir düzine kadar beğendikten sonra kendi gönlünün kralını buluverdi. İlk lafı baba bak ne güzel dimiiii olunca zaten çarşambanın gelişi belli oldu. İçeri girilmesi 4 renk saat denenip, 30 dakika aynada kendine bakıldıktan (bakarken sağa sola sallanıldıktan) ve anneee, bababaaa hangisi ama bak hangisi dedikten sonra zaten baştan belli olan kırmızı renk alındı :lol: Buyrun gelsin resimler

Resim

Resim

Resim

Saatimizin mekanizması eeee bilmiyorum :lol: Ama akrep yelkovan var o kesin. Sol alttaki aynamsı dairesel ekranda Dünya saatleri (siz gmt gmt diye bayılın binleri adam ufacık yerde bütün gmt zone ları gösteriyor ohoooo) 4 alarm, kronometre (gelsin binler buyrun), geri sayım var. Bir de lumeshot alalım adettendir,

Resim

Baya bildiğin led koymuş adamlar :lol: Lume falan yok led var.

bu da kızımın saat koleksiyonu(!) kendi deyişiyle

Resim

Bir swiss bir japon öyle böyle değil yani lütfen. Kızım kolunda çekiyim mi fotoğrafını dedim yaaaaa babaaaaaa dedi. Bu ufaklık 5 yaşındayken fotoğrafını çekiyim diye bin maymunluk yapıyorken nasıl böyle oldu, beni ergenlikte neler bekliyor bilmiyorum :shock:

Saatimizin kullanımı kolay, bilekte hafiftir efenim. 100 metre su geçirmezliği var ve kızım su geçirmezlik kavramının duş alırkeni de kapsadığı konusunda inatçı. Kızım sıcak su olmaz desemde dinletesim yok. Lakin baba olmak güzel ve zor ve masraflı ve ama yine de güzel.
Kullanıcı avatarı
ptahba

Mesaj Tgm » 04 Oca 2015, 12:46

Güzel günlerde kullanılsın :thumbup: :champ:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Sonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 21 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners