Heesh yazd覺::) almayacaz diyoruz kafada hep sinir sonraki saat d繹n羹yordepechemode yazd覺:Arkadalar hepinize teekk羹r ederim. Art覺k saat almak istemiyorum. Orient 覺m yoktu. Bu hastal覺k bizi bat覺racak.
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi

Heesh yazd覺::) almayacaz diyoruz kafada hep sinir sonraki saat d繹n羹yordepechemode yazd覺:Arkadalar hepinize teekk羹r ederim. Art覺k saat almak istemiyorum. Orient 覺m yoktu. Bu hastal覺k bizi bat覺racak.
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Saol. Saatin dier renkleride g羹zel. Ancak benim o renkte saatlerim var. Saat koleksiyona m羹mk羹n olduunca birbirine benzer saatler eklemiyorum.Mastor yazd覺:Al覺覺lagelmi renklerin d覺覺nda kadranda bordo-kahve tonlar覺, sar覺-turuncu ve pembe tonlar覺n覺 beenirim. Dikkat 癟ekici ve g繹rece nadir olurlar etrafta.
Mako 3 癟ok ho bir saat ve kadran rengini 癟ok beendim g羹zel duruyor. G羹zel g羹nlerde tak覺n.
Teekk羹r ederim. Mako 3 de kaliteyi beendim. Salam bir saat oldugundan bahsediliyor.atahablc yazd覺:G繹r羹nt羹 olarak 癟ok 覺k yaln覺z Orient'lerin zaman i癟erisinde kaliteyi 癟ok d羹羹rd羹羹n羹 d羹羹n羹yorum. Fotoraflar覺 癟ok g羹zel yakalam覺s覺n覺z [emoji106] hay覺rl覺 olsun.
amasseia yazd覺:Hay覺rl覺 olsun, g羹zel zamanlar g繹stersin. Orient'leri 癟ok beeniyorum, 癟ok kaliteli ve 覺k bir saatler 羹retiyorlar.
Bezel yine al羹minyum mu acaba?
depechemode yazd覺:amasseia yazd覺:Hay覺rl覺 olsun, g羹zel zamanlar g繹stersin. Orient'leri 癟ok beeniyorum, 癟ok kaliteli ve 覺k bir saatler 羹retiyorlar.
Bezel yine al羹minyum mu acaba?
Teekk羹r ederim.Bezel 癟elik, dier makolardan 癟ok daha rahat d繹n羹羹 var. Bezel 羹zerinde yaz覺lar daha b羹y羹k. Kay覺taki baklalar bir b羹t羹n eklinde dier makolarda ge癟meli 2 par癟a eklinde.
D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: ErgunCilesiz ve 213 misafir
|