TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Orient Mako 3 Kutu A癟覺l覺覺

Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

Re: Orient Mako 3 Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj depechemode » 05 Mar 2025, 16:37

Heesh yazd覺:
depechemode yazd覺:Arkadalar hepinize teekk羹r ederim. Art覺k saat almak istemiyorum. Orient 覺m yoktu. Bu hastal覺k bizi bat覺racak.
:) almayacaz diyoruz kafada hep sinir sonraki saat d繹n羹yor

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi

:champ: :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
depechemode

Kay覺t: 04 Oca 2023, 16:14

Mesaj Mastor » 05 Mar 2025, 16:53

Al覺覺lagelmi renklerin d覺覺nda kadranda bordo-kahve tonlar覺, sar覺-turuncu ve pembe tonlar覺n覺 beenirim. Dikkat 癟ekici ve g繹rece nadir olurlar etrafta.

Mako 3 癟ok ho bir saat ve kadran rengini 癟ok beendim g羹zel duruyor. G羹zel g羹nlerde tak覺n.
Kullan覺c覺 avatar覺
Mastor

Ya: 33
Kay覺t: 13 Oca 2025, 13:21

Mesaj depechemode » 05 Mar 2025, 20:24

Mastor yazd覺:Al覺覺lagelmi renklerin d覺覺nda kadranda bordo-kahve tonlar覺, sar覺-turuncu ve pembe tonlar覺n覺 beenirim. Dikkat 癟ekici ve g繹rece nadir olurlar etrafta.

Mako 3 癟ok ho bir saat ve kadran rengini 癟ok beendim g羹zel duruyor. G羹zel g羹nlerde tak覺n.
Saol. Saatin dier renkleride g羹zel. Ancak benim o renkte saatlerim var. Saat koleksiyona m羹mk羹n olduunca birbirine benzer saatler eklemiyorum.

SM-S911B cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
depechemode

Mesaj atahablc » 18 Mar 2025, 15:53

G繹r羹nt羹 olarak 癟ok 覺k yaln覺z Orient'lerin zaman i癟erisinde kaliteyi 癟ok d羹羹rd羹羹n羹 d羹羹n羹yorum. Fotoraflar覺 癟ok g羹zel yakalam覺s覺n覺z :thumbup: hay覺rl覺 olsun.
Kullan覺c覺 avatar覺
atahablc

Kay覺t: 23 Kas 2024, 14:28

Mesaj depechemode » 18 Mar 2025, 21:15

atahablc yazd覺:G繹r羹nt羹 olarak 癟ok 覺k yaln覺z Orient'lerin zaman i癟erisinde kaliteyi 癟ok d羹羹rd羹羹n羹 d羹羹n羹yorum. Fotoraflar覺 癟ok g羹zel yakalam覺s覺n覺z [emoji106] hay覺rl覺 olsun.
Teekk羹r ederim. Mako 3 de kaliteyi beendim. Salam bir saat oldugundan bahsediliyor.

SM-S911B cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
depechemode

Mesaj amasseia » 21 Mar 2025, 05:24

Hay覺rl覺 olsun, g羹zel zamanlar g繹stersin. Orient'leri 癟ok beeniyorum, 癟ok kaliteli ve 覺k bir saatler 羹retiyorlar.
Bezel yine al羹minyum mu acaba?
Kullan覺c覺 avatar覺
amasseia

Kay覺t: 21 May 2017, 11:41

Mesaj depechemode » 21 Mar 2025, 11:11

amasseia yazd覺:Hay覺rl覺 olsun, g羹zel zamanlar g繹stersin. Orient'leri 癟ok beeniyorum, 癟ok kaliteli ve 覺k bir saatler 羹retiyorlar.

Teekk羹r ederim.Bezel 癟elik, dier makolardan 癟ok daha rahat d繹n羹羹 var. Bezel 羹zerinde yaz覺lar daha b羹y羹k. Kay覺taki baklalar bir b羹t羹n eklinde dier makolarda ge癟meli 2 par癟a eklinde.
Kullan覺c覺 avatar覺
depechemode

Mesaj amasseia » 21 Mar 2025, 12:48

depechemode yazd覺:
amasseia yazd覺:Hay覺rl覺 olsun, g羹zel zamanlar g繹stersin. Orient'leri 癟ok beeniyorum, 癟ok kaliteli ve 覺k bir saatler 羹retiyorlar.

Teekk羹r ederim.Bezel 癟elik, dier makolardan 癟ok daha rahat d繹n羹羹 var. Bezel 羹zerinde yaz覺lar daha b羹y羹k. Kay覺taki baklalar bir b羹t羹n eklinde dier makolarda ge癟meli 2 par癟a eklinde.

S羹per, Orient dersine iyi 癟al覺m覺 o zaman. zellikle 癟elik bezel gelitirmesi iyi olmu
Kullan覺c覺 avatar覺
amasseia

Kay覺t: 21 May 2017, 11:41

nceki

D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: ErgunCilesiz ve 213 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners