Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Eterna » 25 Şub 2019, 20:16
Benim de çok beğendiğim, sevdiğim bir model. Ama fiyatı, eklencek vergisi ve belkide kargosu?bayağı tutacak. 3000 liraya yakın bir tutar olacak sanırım. Böyle bir para ile İstanbul da Hamilton falan başka olmak üzere swiss saatleri kolunuza takarsınız. Aklınızda olsun sadece
-

Eterna
-
-
msahin » 25 Şub 2019, 20:26
Ama 2.el de bulmak bayağı zor. Evet fiyatının pahalı olduğunu bende farkediyorum. Ne yapalım beklemekten başka çare yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

msahin
-
hedere » 25 Şub 2019, 20:37
msahin yazdı:Ama 2.el de bulmak bayağı zor. Evet fiyatının pahalı olduğunu bende farkediyorum. Ne yapalım beklemekten başka çare yok.
amazon'da sarb'lar arada indirime giriyor. denk getirebilirseniz uygun fiyatlar oluyor. arada bakın bence. 035'i vergisi-kargosu toplam 380$'a almıştım iki ay önce.
-

hedere
-
msahin » 25 Şub 2019, 21:11
hedere yazdı:msahin yazdı:Ama 2.el de bulmak bayağı zor. Evet fiyatının pahalı olduğunu bende farkediyorum. Ne yapalım beklemekten başka çare yok.
amazon'da sarb'lar arada indirime giriyor. denk getirebilirseniz uygun fiyatlar oluyor. arada bakın bence. 035'i vergisi-kargosu toplam 380$'a almıştım iki ay önce.
Mekanizma olarak herhangi bir sıkıntı var mı?
Memnunmusunuz?
-

msahin
-
hedere » 26 Şub 2019, 09:52
msahin yazdı:hedere yazdı:msahin yazdı:Ama 2.el de bulmak bayağı zor. Evet fiyatının pahalı olduğunu bende farkediyorum. Ne yapalım beklemekten başka çare yok.
Mekanizma olarak herhangi bir sıkıntı var mı?
Memnunmusunuz?
bende "d" versiyonu var çok memnunum. kolda biraz geri, çıkardığımda biraz ileri gidiyor. beş günlük ortalamasını +0.5 saniye ölçmüşüm.
-

hedere
-
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 208 misafir