Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
CptOz » 03 Ağu 2018, 14:34
Casio mdv serileri N11 de var, 200 mt diver ozellikli ve bezelli... mesela şimdi Casio Edıfıce MDV-302-1AVDF 363 tl ye geliyor. Casio bence kuvars ve dijital alinabilecek en iyi markalardan biri ama ben otomatik/mekanik meraklisi olarak artik kuvars ve dijital pek kullanmıyorum...
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk

-

CptOz
-
Pardayan » 03 Ağu 2018, 16:09
ozgtegin yazdı:Casio mdv serileri N11 de var, 200 mt diver ozellikli ve bezelli... mesela şimdi Casio Edıfıce MDV-302-1AVDF 363 tl ye geliyor. Casio bence kuvars ve dijital alinabilecek en iyi markalardan biri ama ben otomatik/mekanik meraklisi olarak artik kuvars ve dijital pek kullanmıyorum...

Doğrudur. Ama Casio Duro Marlin basit ve hoş kadranı , kilitli taçı ve tabi fiyat/performans olarak tüm dünyada popüler. Adam Amerika da 45 usd ödeyerek ( Doların fırlamasından sonra bile 225 tl ) uzun yıllar kullanacağı Casio marka bir diver sahibi oluyor.
Otomatik / Quartz meselesine gelince, Her ikisini de kullanıyorum. Bence herkesin kolleksiyonunda en azından bir tane mesela Casio GShock olmalı.
-

Pardayan
-
ibrahim223 » 03 Ağu 2018, 19:10
Pardayan yazdı:ozgtegin yazdı:Casio mdv serileri N11 de var, 200 mt diver ozellikli ve bezelli... mesela şimdi Casio Edıfıce MDV-302-1AVDF 363 tl ye geliyor. Casio bence kuvars ve dijital alinabilecek en iyi markalardan biri ama ben otomatik/mekanik meraklisi olarak artik kuvars ve dijital pek kullanmıyorum...

Doğrudur. Ama Casio Duro Marlin basit ve hoş kadranı , kilitli taçı ve tabi fiyat/performans olarak tüm dünyada popüler. Adam Amerika da 45 usd ödeyerek ( Doların fırlamasından sonra bile 225 tl ) uzun yıllar kullanacağı Casio marka bir diver sahibi oluyor.
Otomatik / Quartz meselesine gelince, Her ikisini de kullanıyorum. Bence herkesin kolleksiyonunda en azından bir tane mesela Casio GShock olmalı.
Katılıyorum.. [emoji122][emoji122][emoji122]
[WHITE SMILING FACE]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

ibrahim223
-
vns » 24 Eki 2018, 13:04
bu saatlerden hicbirisi vostok kadar ilginc ve kendine ozel degil. ucuz ama kaliteli ve amaca yonelik japon saatleri sadece. f91w mekanik versiyon diyebiliriz. (f91w ikonik bir model haline donustu o yuzden ona haksizlik mi yaptim acaba) bunlari kullanirken vostoktan aldigim orjinallik hissini ve zevki alamam o yuzden bu saatleri ne kadar kaliteli ve saglam olsalar da alip kullanmayi hic dusunmedim.
bu arada siz diver kiyaslamasi yapmissiniz ama sadece vostok degil, raketa, poljot vs gibi rus markalar icin de ayni seyleri dusunuyorum rus saatleri kendine has ve apayri bir olay diyorum
-

vns
-
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 235 misafir