Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
seckinnarli » 07 Kas 2017, 19:08
Şimdilik video ile tanıtım yaptım bit pazarından aldım saati lakin neden gün ayarı çalışmıyor çözemedim yardımcı olacak yazabilir.
videosu;
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fBn_uIH92bA&t=26s[/youtube]
-

seckinnarli
-
KKarakuş » 07 Kas 2017, 22:48
Seçkin Bey merhaba,
Saatinizin içinde 7009 mekanizma var. Bu mekanizmada gün diski kurma koluna basarak değişir(pushing crown). Yani saatin kurma kolunu çekmeden direkt olarak basarsanız günün değiştiğini göreceksiniz.
Selamlar.
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
-

KKarakuş
-
seckinnarli » 08 Kas 2017, 16:08
KKarakuş yazdı:Seçkin Bey merhaba,
Saatinizin içinde 7009 mekanizma var. Bu mekanizmada gün diski kurma koluna basarak değişir(pushing crown). Yani saatin kurma kolunu çekmeden direkt olarak basarsanız günün değiştiğini göreceksiniz.
Selamlar.
çok teşekkür ederim değerli bilginiz için, denedim lakin bastığımda çok hafif oynama oluyor gün değişmiyor.
-

seckinnarli
-
KKarakuş » 09 Kas 2017, 12:42
seckinnarli yazdı:KKarakuş yazdı:Seçkin Bey merhaba,
Selamlar.
çok teşekkür ederim değerli bilginiz için, denedim lakin bastığımda çok hafif oynama oluyor gün değişmiyor.
Ben teşekkür ederim.
Eğer mekanizma tepeye bastığınızda gün diskini değiştirmiyor ise mekanizmada bir sıkıntı oluşmuş olabilir. Bunun için "işinin ehli" bir saat ustasına saatinizi göstermenizde fayda görüyorum.

" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
-

KKarakuş
-
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir