Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.
damenn » 11 May 2013, 01:39
Saatiniz hay覺rl覺 olsun. Ayn覺 modelin i癟i siyah olan覺n覺 yakla覺k 5 y覺l 繹nce ben de alm覺t覺m. Halen de severek kullanmaktay覺m.
Alarm konusuna gelirsek bendekin de alarm覺 normal ayarl覺yorsunuz ve zaman覺 gelince 癟al覺yor. Alarm butonunu off yap覺nca da duruyor. Siz de niye b繹yle bir sorun oldu anlayamad覺m pek :S
Saatin sol taraf覺nda reset yeri var. 襤sterseniz oraya bi ineyle dokundurun sonras覺nda belki alarm normal olabilir.
-

damenn
-
- Ya: 42
- Kay覺t: 15 May 2012, 16:22
amoreti » 11 May 2013, 02:03
teekk羹rler arkadalar saati ben de 癟ok beendim ama yine de 200 dolar verince insan覺n i癟inde acaba diye soru kal覺yor.yar覺n kordonu k覺saltmak i癟in saat癟iye gidecem belki onlar da bir fikir verirler.
-

amoreti
-
- Kay覺t: 10 May 2013, 22:37
KKaraku » 11 May 2013, 23:31
Merhaba , 繹ncelikle saatinizi g羹zel g羹nlerde kullan覺n. G羹zel bir Japon teknolojisi ve g羹zeli.Saatin incelemesi altta paylaaca覺m videoda mevcut olup , Alarm ile ilgili b繹l羹m羹 ise
3:15 dk dan sonra bal覺yor.
http://youtu.be/Kx68z9JBQzg
" 襤nsanlar hangi d羹nyaya kulak kesilmise, 繹b羹r羹ne sa覺r..! " / 襤smet ZEL
-

KKaraku
-
- Ya: 34
- Kay覺t: 12 Kas 2011, 18:51
sosyalcan » 12 May 2013, 17:36
Siyah-Gri 癟izgili nato kay覺la farkl覺 bir 癟izgi olur.
-

sosyalcan
-
- Kay覺t: 17 ub 2010, 17:12
D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 199 misafir