TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Exclusive Limited Edition By Concord Teslim Bilgi

Concord C2 Chronograph TSF Edition Proje Katılımcıları İçin Özel Bölüm

Re: TSF Exclusive Limited Edition By Concord Katılım Bilgi

Mesaj Bond » 12 Şub 2013, 13:10

Uçak olan Concorde ;) Bu Concord :champ:

Genele hitap eden proje olmadığını diğer sistem konusunda çok defalar açıkladık :thumbup: İleride fiyat klasmanı olarak farklı segmentlerde projeler olabilir. Bu şekilde super avantajlı olursa elbette yoksa yapmanın mantığı olmaz diye düşünüyorum. Piyasada envayi çeşit marka model saat satışta. TSF projesi diye gözü kapalı projeye katılmak pek doğru olmaz. Elbette güven için teşekkür ederim.

Markaya modele bakmadan bence saat alınmaz önemli olan sevmek ve tarza uyması. Biz bu projede özel kasa yapılı spor chrono model istedik. Alternatifler yeni kasa Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chrono ve Hublot King Power Chrono vb tabii bunları ise herkes alamaz. Fiyatlar 60.000 TL - 150.000 TL arası. Biz C2 Chrono ile 15.000 TL - 20.000 TL arası bir modeli 7.000 TL - 8.000 TL özel fiyat bandı ile Exclusive TSF projesi olarak gerçekleştirme amacındayız :champ:

İlerde genele hitap edecek proje dışında gene hayal dahi edilmesi zor bsska markalarla da TSF Edition yapılacak umarım :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Triton » 12 Şub 2013, 19:42

Bond, kendi mantığıma göre de önemli açık buradaydı. Özellikle her ayrıntıda gözü olan saat severlerin buradaki ayrıntıyı kaçırmayacağını bilmem gerekirdi. Yazımı fransızca dil bilgisi katarak uzatmak ve sıkmak istemedim. Ama böylelikle sıkmış!! oldum. Galatasaray lisesi ve 1 yıl fransız filolojisi eğitimim var. Doğal olarak konu dil değil çağrışım meselesi. Ancak bu nedenle bu noktada sen haklısın.

Fikrim aynı ama benzetmeyi geri alıyorum :D

Ancak, ülkemizdeki alım gücünü göz önüne alarak , proje işinde şahsen ben fikrimde ısrarlıyım. Bu rakamlara çıkınca, üstünü tamamlayarak, tercihimi Rolex in başka modeli (Daytona) ya da örneğin Panerai den yana kullanırım.

Kuşkusuz ayrıntılara bu denli önem verince saydığın markalardan birisi olabilir. Ancak bu TSf nin elit ve mali gücü yerinde üyelerine göredir diye rahatlıkla düşünülebilir. Bu durum sıkıntı yaratmaz ama farklılık yaratır.

Örneğin saat fuarında aslında bana değil kolumdaki saate ilgi gösterdiler. Görmek isteyenler, istediğini görüyor. Biz de öyle değil miyiz?

Bu nedenle daha ulaşılır ve yoğun biçimde talep görecek bir TSf Edition saatin örneğin böyle toplu olarak bulunulan yerlerde aramızda daha kolay iletişim kurulmasına dahi katkıda bulunabileceği düşüncesi bana sıcak geldi. Ancak eğer TSF üyelerinin 7-8.000 Tl civarında bütçeyi böyle bir işe ayırabilecekleri ve sayılarının da yeterli olduğu ifade edilirse, doğal olarak bana susmak düşer. Herhalde böyle bir proje 8-10 adet saat için yapılmıyor.

Ben gözüme kestirdiğim birisinin yanına gidip, ben şurayı takip ediyorum sende ediyor musun demem. Ama kolunda böyle bir saati olan herhangi bir arkadaşla rahatlıkla bazı şeyler paylaşabilirim. Ayrıca böyle bir saatin ortalama beğeniye uygun bir model olmasında da sorun yok. Bu bakımdan TSF yönetimine güven sorunu olmaz.

Ancak detaylı yazmak gerekli değil çünkü maksadı aşar, ayrıntıyı ben şimdi anlayabildim. O açıdan bakınca, forumun yöneticisi sıfatıyla sen haklısın, burada TSF nin marka değeri işin içine giriyor ve yazdıklarım doğal olarak havada kalıyor....

Başarılar diliyorum :champ: ...
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
Triton

Mesaj Bond » 13 Şub 2013, 15:11

Triton teşekkürler başarı dilekleri için :champ: Sıkacak bir durum kesinlikle yok sadece bunların tamamını yazdık önceki proje sistem konusunda. 10 adet için planlamıştık fakat istek bunun üzerinde olunca sayı arttı. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj aokyy » 15 Şub 2013, 22:12

Başka bir proje daha söz konusu. Diğer projenin başlaması için Concord projesinin bitmesi beklenecek mi, yoksa şartlar oluşunca diğer projeye de başlanacak mı?
Kullanıcı avatarı
aokyy

Mesaj Tolgi06 » 15 Şub 2013, 23:21

Clk başkan da forumu teşrif etmiş vaziyette...Projede yer alacak mı acep :? :D :champ:
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj 2fast4u » 16 Şub 2013, 10:42

butun turuncu arkadaslara hayırlı olsun dıyelım :D .Bond :thumbup:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Baran » 16 Şub 2013, 13:30

2fast sen neden almıyorsun :D
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj 2fast4u » 16 Şub 2013, 14:21

Barancim bi disariya gelirmisin :)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Exclusive Limited Edition By Concord Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners