Bond, kendi mantığıma göre de önemli açık buradaydı. Özellikle her ayrıntıda gözü olan saat severlerin buradaki ayrıntıyı kaçırmayacağını bilmem gerekirdi. Yazımı fransızca dil bilgisi katarak uzatmak ve sıkmak istemedim. Ama böylelikle sıkmış!! oldum. Galatasaray lisesi ve 1 yıl fransız filolojisi eğitimim var. Doğal olarak konu dil değil çağrışım meselesi. Ancak bu nedenle bu noktada sen haklısın.
Fikrim aynı ama benzetmeyi geri alıyorum
Ancak, ülkemizdeki alım gücünü göz önüne alarak , proje işinde şahsen ben fikrimde ısrarlıyım. Bu rakamlara çıkınca, üstünü tamamlayarak, tercihimi Rolex in başka modeli (Daytona) ya da örneğin Panerai den yana kullanırım.
Kuşkusuz ayrıntılara bu denli önem verince saydığın markalardan birisi olabilir. Ancak bu TSf nin elit ve mali gücü yerinde üyelerine göredir diye rahatlıkla düşünülebilir. Bu durum sıkıntı yaratmaz ama farklılık yaratır.
Örneğin saat fuarında aslında bana değil kolumdaki saate ilgi gösterdiler. Görmek isteyenler, istediğini görüyor. Biz de öyle değil miyiz?
Bu nedenle daha ulaşılır ve yoğun biçimde talep görecek bir TSf Edition saatin örneğin böyle toplu olarak bulunulan yerlerde aramızda daha kolay iletişim kurulmasına dahi katkıda bulunabileceği düşüncesi bana sıcak geldi. Ancak eğer TSF üyelerinin 7-8.000 Tl civarında bütçeyi böyle bir işe ayırabilecekleri ve sayılarının da yeterli olduğu ifade edilirse, doğal olarak bana susmak düşer. Herhalde böyle bir proje 8-10 adet saat için yapılmıyor.
Ben gözüme kestirdiğim birisinin yanına gidip, ben şurayı takip ediyorum sende ediyor musun demem. Ama kolunda böyle bir saati olan herhangi bir arkadaşla rahatlıkla bazı şeyler paylaşabilirim. Ayrıca böyle bir saatin ortalama beğeniye uygun bir model olmasında da sorun yok. Bu bakımdan TSF yönetimine güven sorunu olmaz.
Ancak detaylı yazmak gerekli değil çünkü maksadı aşar, ayrıntıyı ben şimdi anlayabildim. O açıdan bakınca, forumun yöneticisi sıfatıyla sen haklısın, burada TSF nin marka değeri işin içine giriyor ve yazdıklarım doğal olarak havada kalıyor....
Başarılar diliyorum

...
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein