TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Rus Saat Projesi Fikir Payla覺m覺

Rus Saatleri Hakk覺nda Bilgilere Ulaabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Rus Saat Projesi Fikir Payla覺m覺

Mesaj CptOz » 10 Ara 2018, 15:53

Emre beyin kadran ve kasa 繹nerisi g羹zel ve mant覺kl覺 ayr覺ca kollar da uygun. Standart bir bezelle gidilebilir.
Herkesin kafas覺ndaki modeli tutturmak ve beenecegi bir saat tabii ki zor. Vostoklar sonu癟ta modlamaya uygun saatler, isteyen farkl覺 bezel, kordon gibi eylerle sonradan 繹zelletirebilir. Bence 繹ncelikle kasa ve kadranda genelin onaylayaca覺 bir se癟im yapmak gerek.
Kullan覺c覺 avatar覺
CptOz

Kay覺t: 01 Au 2018, 11:27

Mesaj mstfduz » 10 Ara 2018, 17:40

Merhaba biraz fazla sessiz de olsa forum takip癟isiyim.dier forumlardaki proje saatleri ilgiyle takip ediyorum.keke bizdede olsa derken bal覺覺 g繹r羹nce baya heyecanland覺m.+1de ben olurum[emoji122][emoji7]

SM-J701F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
mstfduz

Kay覺t: 26 Oca 2018, 00:45

Mesaj sentez42 » 11 Ara 2018, 20:30

Eldeki par癟alar覺n deiik kombinasyonlar覺 kullan覺l覺p 羹st羹ne TSF yazma durumuna 癟ok kat覺lm覺yorum. Vostok saatlerin zaten t羹m par癟alar覺 sat覺l覺yor ve halihaz覺rda istediimiz kombinasyonu zaten yarat覺p sat覺n alabiliriz. Ge癟 de s羹rse bizim 繹nceliimiz daha 繹zel bir tasar覺m olmal覺 bence. uana kadarki t羹m TSF modelleri parmakla g繹sterilecek modeller ve Vostok'ta da b繹yle 繹zel bir model 癟覺kar覺lmas覺 taraftar覺y覺m. Olas覺 bir Vostok projesine de tasar覺m覺 beenmeme durumu d覺覺nda kesinlikle kat覺l覺r覺m. Eer bir diver yap覺lacaksa ikonik Scuba Dude karakterinin saatin bir yerinde bulunmas覺n覺 temenni ederim ahsen.
Kullan覺c覺 avatar覺
sentez42

Ya: 31
Kay覺t: 22 Nis 2017, 22:43

Mesaj dakiktiktak » 12 Ara 2018, 22:03

Herkese merhaba.
Bir Rus Saati severi olarak heyecanland覺m.
Takipteyim ve g羹zel bir sonu癟 ile biteceine inan覺yorum.
Herkesin bir meslei, bir de megalesi olmal覺.
Ord. Prof. Dr. A. S羹heyl nver
Kullan覺c覺 avatar覺
dakiktiktak

Kay覺t: 18 ub 2017, 21:19

Mesaj Ufkynl » 13 Ara 2018, 10:37

sentez42 yazd覺:Eldeki par癟alar覺n deiik kombinasyonlar覺 kullan覺l覺p 羹st羹ne TSF yazma durumuna 癟ok kat覺lm覺yorum. Vostok saatlerin zaten t羹m par癟alar覺 sat覺l覺yor ve halihaz覺rda istediimiz kombinasyonu zaten yarat覺p sat覺n alabiliriz. Ge癟 de s羹rse bizim 繹nceliimiz daha 繹zel bir tasar覺m olmal覺 bence. uana kadarki t羹m TSF modelleri parmakla g繹sterilecek modeller ve Vostok'ta da b繹yle 繹zel bir model 癟覺kar覺lmas覺 taraftar覺y覺m. Olas覺 bir Vostok projesine de tasar覺m覺 beenmeme durumu d覺覺nda kesinlikle kat覺l覺r覺m. Eer bir diver yap覺lacaksa ikonik Scuba Dude karakterinin saatin bir yerinde bulunmas覺n覺 temenni ederim ahsen.

+1
Bu proje swiss projelere nazaran daha ekonomik cikacak. Fiyat覺 iyice dibe 癟ekmek i癟in uramak yerine vostok saatlere g繹re daha pahal覺 ama herkesin sahip olmak isteyecegi kalite ve tarzda birey ortaya 癟覺karmak daha mant覺kl覺. Sonu癟ta 羹zerine t羹rk yada t羹rkiye vb biseyler yazilacak. :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Ufkynl

Kay覺t: 18 Eki 2015, 18:09

Mesaj cihanmert » 13 Ara 2018, 11:51

Bir TSF Steinhart veya Oris 癟al覺mas覺na yetiemedim, o d繹nemde 羹ye deildim hatta saatlere merak覺m y羹zeyseldi. O kalitelerde ve esizlikte 癟al覺malar s羹per olacakt覺r. Emei ge癟en ve ge癟ecek herkese imdiden teekk羹r ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
cihanmert

Kay覺t: 08 Oca 2018, 09:29

Mesaj Mrgncn » 13 Ara 2018, 21:25

cihanmert yazd覺:Bir TSF Steinhart veya Oris 癟al覺mas覺na yetiemedim, o d繹nemde 羹ye deildim hatta saatlere merak覺m y羹zeyseldi. O kalitelerde ve esizlikte 癟al覺malar s羹per olacakt覺r. Emei ge癟en ve ge癟ecek herkese imdiden teekk羹r ederim.

+1
Kullan覺c覺 avatar覺
Mrgncn

Kay覺t: 18 Eki 2018, 21:43

Mesaj Hsnmrycl » 14 Ara 2018, 10:01

Ufkynl yazd覺:+1
Bu proje swiss projelere nazaran daha ekonomik cikacak. Fiyat覺 iyice dibe 癟ekmek i癟in uramak yerine vostok saatlere g繹re daha pahal覺 ama herkesin sahip olmak isteyecegi kalite ve tarzda birey ortaya 癟覺karmak daha mant覺kl覺. Sonu癟ta 羹zerine t羹rk yada t羹rkiye vb biseyler yazilacak. :champ:

asl覺nda ama癟 fiyat覺 dibe 癟ekmekten ziyade temin s羹resini k覺saltmak.
daha 繹nce yap覺lan baz覺 rus projelerinde s羹re 3 y覺la kadar 癟覺km覺t覺.
ancak stoktaki par癟alar kullan覺l覺r ve k羹癟羹k 繹zelletirmelere gidilirse bu s羹re olduk癟a d羹er.

zaten "繹zel" bir saat oluturmak istenirse en az 200 kii bulunmas覺 da art gibi.
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

ncekiSonraki

D繹n TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 47 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners